- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza107
csendes tag
Üdv!
Előre is bocs a lámázásért, de meghaladta a képességeimet a probléma. Adott egy 1043 v3-as router, amihez eddig is és korábban is csatolva van/volt egy 2 TB winchester. A routeren suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07 firmware. Kb. 3 hete megint megtelt az overlay, nem tudtam módosításokat elmenteni, ezért reseteltem. Korábban mindig sikerült gond nélkül a wifit, csatolást, transmissiont visszaálllítani a lucy-ban. A legutolsó reset után sehogy nem sikerült a HDD felcsatolása, amit leginkább formatálás nélkül kellene megoldani. Erre kellene valamilyen megoldás, segítség. Próbáltam a ki-, be kapcsolást a HDD, próbáltam Lucyban és HDD managerben is, de nem jutottam semmire.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest