Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
üzenetére
Üdv!
Nem biztos hogy a V4-es 1043-nak kevés a wifi erőssége. Igenis erősnek kéne lennie.
Na most pár napja nekem is az van és ha a NAT Boost fül alatt (A router beállításaiban.) be van kapcsolva a Hardware NAT Status akkor wifin nuku az ereje olyannyira, hogy től egy méterre lévő laptopra a 15 Mbit/-s netből csak 4-et ad át. Amint kikapcsolom már megy a teljes sebesség, még egy másik szobában mérve is.
Egy póróbát megtennék vele, mert lehet nálad is az okozza a gondot.(Nem csak én vagyok ezzel így, mert már máshol ugyan, de ugyanezen módszerrel megy csak a wifi az 1043ND V4 routeren.)
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott a következő szituáció:
Nappaliban 1043ND v.4 router beállítva nyomtatóval együtt. No problem működik a nyomtató megosztás, szkennelés. Oda-vissza több géppel, notival.
Másik szobából, távolabbról az árnyékolás miatt nagyon gyenge a Wifi. Kapcsolódási problémák stb....
Igény lenne arra, hogy erről a területről is tudjunk nyomtatni, ha épp ott dolgozunk a notival.
Ebbe a helységbe van húzva egy UTP kábel a router-től. Továbbá van még 1db 1043ND v.2 ( legfrisebb firmware-el).Szóval milyen beállítás szükséges a második routeren, hogy az általa sugárzott Wifi-hez kapcsolódó noti el tudja érni a másik routeren konfigurált nyomtató megosztást?
Köszi előre is. (Most nem vagyok ott, így nem is próbáltam semmit)
-
vargalex
Topikgazda
-
Lance79
újonc
Sziasztok,
A következőkben szeretnék egy kis segítséget kérni.
Az évek óta probléma mentesen működő transmission gui most nem megy. Az előzetesen beolvasott torrentek eltűntek a listából, újat hozzádava sem kezdi tölteni, hibásnak jelzi.
Az egésznek annyi volt az előzménye, hogy a roterre kötött mobil vinyót (Samsung 1TB) lehúztam (áramtalanítás után), hogy kicsit takarítsak rajta (win10 alatt).
Most a hálózaton keresztül kizárólag az üres mappák látszanak (blocklists/done/incomplete/resume/torrents), nem látható bennük semmi.
A vinyót direktben a gépre dugva viszont ott van az összes állomány.
A beállításokat átböngésztem, elvileg minden a leírás szerinti.
Többszöri áramltalanítás/újraindítás nem segített.
Lenne valakinek bármilyen javaslata (egyelőre a reinstallon kívül)?
Köszi előre is !
-
hippo0315
senior tag
Köszönöm az eddig hathatós segítséget, csak sikerült mindent beállítani.

-
hippo0315
senior tag
TP-Link1043nd v4 router, egyszerűen nem működik a port forward, ahogy a fórumokat olvasom, sokan küszködnek vele.
Kérdés, létezik-e megoldás rá és ha létezik, akkor mi.Ez lehet a Digi hibája? Már bridge üzemmódba kapcsolták a modemet a kérésemre, a net rendben is van.
Előre is köszi a helpet.
-
obligat
senior tag
válasz
hippo0315
üzenetére
én beállítanék egy dyndns-t, mondjuk xyz.dyndns.com és akkor ftp://xyz.dyndns.com/, vagy amit adtál neki, ez bárhonnan megy.
ha hálózaton belülről is elég, akkor ftp://192.168.1.1/ (már ha ez a router IP-je, bár úgy látom nálad 0.1),
mondjuk total commanderrel,vagy bármilyen ftp-képes appal. akár böngészővel is.
nem tudom megvan-e még a hiba, de egyes böngészőknek kell a végére a "/"-jel. -
suste
veterán
válasz
Dolcevita27
üzenetére
ha jól emlékszem készült (vagy csak készülni fog?) CC a V4-re, azt felteheted esetleg
ott tuti jó a minidlna -
vargalex
Topikgazda
válasz
Dolcevita27
üzenetére
Ha a hozzászólásokból észrevetted, hogy suste-nak nincs build-je v4-re, akkor miért kérdezed, hogy feltennéd LEDE helyett? Csak új minidlna csomag van, azt felteheted LEDE-re is.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Marci112233
üzenetére
Konkrétan nem találkoztam még v4-el, sőt a korábbi modelleken sem használtam gyári firmware-t, így azt mondom, hogy bármi előfordulhat...
-
Dolcevita27
csendes tag
válasz
Dolcevita27
üzenetére
Ha senki nem tud benne segíteni, más megoldás után kell nézzek.
Suste, ugye a builded alkalmas 1043 v4 routerre?
-ez alapján nem: https://prohardver.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_67551-67600.htmlHa ezt feltenném a LEDE helyett, te is úgy gondolod, hogy megjavulna a MiniDLNA?
Köszönöm!
-
Marci112233
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Pedig ha a HW NAT engedélyezve van akkor még a routertől egy méterre lévő laptopon is halott a Wifin a net. a 15-ből max 8-at tudok mérni speedtest.net-en. Amint ki van kapcsolva már meg is van a 15 Mbit/s még a másik szobában is. Nem bolondulhat meg a router hogy ilyen kis sebességű net van rákötve?
Konkrétan ez a netem jelenleg:Kínált sebesség
(le-/ feltöltés; Mbit/s) 15,00 / 2,00 Mbit/s
Garantált sebesség
(le-/ feltöltés; Mbit/s) 2,00 / 1,00 Mbit/s -
vargalex
Topikgazda
válasz
Marci112233
üzenetére
Szia!
A HW NAT státusz a Hardware NAT-ért felel. Azaz, hogy maga a Hardware végzi a NAT-olást, nem software-osan a CPU. Elvileg nem kellene, hogy köze legyen a wifi-hez.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Üdvözletem!
Mivel már szerkeszteni nem lehet így válaszolok saját hozászolásomra.
Úgy néz ki gond megoldva.( Legalábbis Speedtest.net-es mérés esetén.)
Ruoter Wireless Settings:
Mode: 11bgn mixed
Channel widht: auto
Channel: 13Ezekkel van beállítva, de csak ezt babrálva még nem ment, úgyhogy elkezdtem tovább nézelődni a router beállításain belül. Eljutottam a NAT Boost részhez. Itt ugye van Current NAT Status, és Current Hardware NAT Status. Mindkettő Eanble-en volt és én ezeket Disable-re állítottam majd mentettem. Ezután se madzagon se Wifin nem volt internet, így tudtam valami nem oké. Ezután a Current NAT Status-t visszaengedtem Enable-re, és ezután már ment is madzagon és Wifi-n is a net, olyan szinten hogy már ez is átlövi a másik szobába a teljes 15 Mbit/s netet.
Azt nem tudod véletlen a a Current Hardware NAT Status miért felel? Lehet így kikapcsolva valami galiba a routerrel? A Régi routerben ilyen NAT beállítást nem találtam, így abból nem tudok kiindulni.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Megint itt. Nem jövök rá mitől nem képes a laptopra átküldeni több mint 3-4 Mbit/s-et az új 1043ND V4.
Az egyik laptopban Atheros AR9565 802.11b/g/n Wireless Netrwork Adapter van. (Acer Aspiere E1 52G)
A másikban Dell Wirelwss 1705 802.11b/g/n Wireless Network Adapter van. (Dell Inspiron 15r 5537.)Amit viszont most fedeztem fel hogy az Acer-ben Gigabites az Ethernet port, de ez most nem lényeg annyira mert a Wifivel szenvedek.
-
GZoli7
senior tag
A Xiaomi router 3-at szokták ajánlani, annak elég jó a wifije. Esetleg mikrotik.
(#67566) woodworm Ha eddig is ugyanez a laptop kielégítően működött neki, akkor a hiányosságai ellenére sem benne, hanem a routerben gyengébb valami az elvártnál.
Persze az n-es sosem fog addig "elérni", mint a g-s.
-
woodworm
veterán
A laptopod wifijén múlik, hogy mit érdemes. Ha csak 2,4 Ghz-et tud és csak két antenna van beépítve, akkor a jelenlegi helyzetért nem a 1043nd a "felelős", hanem kiveszi belőle a részét a laptop is.
Ha a másik topikban említett kliens van a laposban, akkor egyértelműen az bűnös.
-
gduck
addikt
Hali!
Ezt felrakod és menni fog mint a meszes

KATT IDE!Ha gyári szoft van rajta, akkor ezzzel frissítsed:lede-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin
Ha meg már OpenWrt, akkor ezzel: lede-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-sysupgrade.binFrissítés után a LuCI (admin felület) felhasználó root, jelszó nincsen. Ezután Network/Interfaces/WAN/ Edit gomb, ahol Protocol -> PPPoE, majd switch protocol, ezután megadhatod a Digis felhasználónevet és jelszót. Elmented és lesz neted is

-
Marci112233
addikt
válasz
GZoli7
üzenetére
Üdvözletem!
Mivel a nemrég vett WR143ND V4 teljesítménye Wifin kevés már a másik szobában így elgondolkodtam hogy egy ilyen antennával tudnám-e erősíteni azt. Vagy egy jelerősítő jobb választás lenne? Valaki segítene dönteni ebben a helyzetben? Mondjuk azt nem értem még most sem, hogy a célra a régi WR542G mégis hogyan képes mert az stabilan tolja át a jelet, a 15 Mbit/-sből 14-15 közt mozog most is. (Az új router most használaton kívül emiatt.)
-
Marci112233
addikt
Újra itt, de most már a régi 542G router üzemel. Nem igaz az hogy egy 1043ND V4 egy fal után ami sima 60-as téglafal, a 15 Mbit/s-ből csak 3-at ad le WIFI-n. Ez azért már túlzott teljesítmény elvétel. Küldhetem vissza a routert vagy vagy tudok ellene tenni mást? Nem akarok a routeren kívül semmit sem beiktatni, hanem egy routert akarok ami a házban kiszolgál mindenhol.Kint már nem érdekel be jön-e vagy sem, de az 1043ND erre nem képes úgy látszik. Az 542G-vel sokszor még az udvaron is tudtam netezni sőt a szomszéd házában is használtam már ami több mint 10 méterre van és átment a jele 4 falon is.
Van olyan router ami legalább a házban 2 fal után még tudja a 15 Mbit/s-ből legalább a 13-14-et? Mert az 542G képes rá, pedig nem mai darab. -
humax
senior tag
sziasztok
Van egy 1043ND V1 routerm
WAN portjára 90/70 mbit-es internet Sebesség
WiFi-ből 60/50 mbit- internet Sebességrouter nélkül maximálisan Sebesség jón ( 520/190 DIGINet 500)
Qualcomm® Atheros® AR9485WB-EG Wireless Network Adapter van a laptopon
Wireless Radio: Enable
Name (SSID): 300M Wireless
Channel: Auto
Mode: 11bgn mixed
Channel Width: Auto
Max Tx Rate: 300Mbps
WDS Status: Disablehol lehet a hiba?
előre és köszönőm -
suste
veterán
válasz
korcsillio
üzenetére
legalább az összefoglalóba néznél bele!

pl láthatnád hogy van több verzió
de van ph apró, meg milyen router topik is
de ha már...
v1:<=5K (tápfáradás esélyes nagyon)
v2/3:7-8K
v4: a dupla flash miatt talán 9K, de ugye csak CFW esetén van értelme
v5: még újonnan se adnék érte 5K-nál többet
ezek a saját véleményeim
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Használtan mennyit érdemes kiadni ezért a routerért? -
Marci112233
addikt
Az addig oké de azért egy falon át egy a szomszéd szobába azért ne legyen már ennyire kevés.
De hogy tovább is legyen. Az én laptopom itt van a routertől 2 méterre és azon is észrevehetően lassabb a net mint az asztali gépen ami madzagon kapja a netet. Na most ezt a laptopot meg tudom oldani cat5e kábellel mert van egy 3 méteres darabom, de ha már van WIFI akkor meg minek? Ha nem tud ez az 1043ND V4 még annyit sem mint a régi 542G akkor mi a fenéért kerül több mint 10K-ba? Ha egy aljsóbb kategóriát vettem volna 10k alatt még érteném is, de így nem.
Na most akkor a teljesítmény leszabályozást az antennával érték el? Ha igen akkor az 1043ND-re felteszem a régi 542G antennáját akkor az 1 antennával menne? Elvileg mindkettő 5dBi RP-SMA antenna. -
suste
veterán
válasz
Dolcevita27
üzenetére
szerintem mindegynek kéne lennie hogy 17.01.2 vagy 4, de most láttam, hogy a trunkban megint frissült a minidlna csomag (1.2.1), lehet ezzel most valami nem ok

én az 1.2.0-t próbáltam, és szerintem mások is
nemtudom van-e itt valakinek ar71xx-es minidlna-1.2.0 -s csomagja? -
suste
veterán
válasz
Marci112233
üzenetére
ha utánaolvasol, akkor láthatod, hogy mindenki ezt szajkózza, hogy a G-s wifi messzebbre vitt...szóval ez köztudott
az adóteljesítmények jobban le lettek szabályozva
ha messzirelátó wifit akarsz, akkor a repeater/wds a jó megoldás, és nem egy routerrel minden irányban kilóméterekre zavarni mindenkit -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Sajna mikor írtam vendég érkezett és gyorsan elküldtem amit addig írtam. Most meg már azt szerkeszteni nem lehet.
Na most továbbra is fent áll a hiba, mert ugyan jobb lett de hangyányival csak, és még mindig rossz a helyzet.
Van valami más megoldás amivel életre bírnám lehelni a WIFI részt? Mert ha nem akkor kénytelen leszek visszatenni a régi 542G-t és ugye még a 14 napos elállási jogom meg van, tehát elméletileg minden további nélkül vissza is küldhetem az új routert. Bár kétlem, hogy csak ennyire képes az új router. Mit állíthatok még rajta ami segíthet? Ilyenekben nem vagyok otthon sajnos, mivel az előd routerben semmit nem állítottam csak levédtem jelszóval a WIFI-t az meg nem nagy dolog. -
Gyurka6
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Hali!
Szerintem kellene, így már csak a két üzemmód közt váltogathat.
-
Gyurka6
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Hali!
A wi-fi kisugározható teljesítménye szabályzott, így egy másik sem tudhat(na) többet, "g" módra beállítva kb ugyan azt kellene az újnak is nyújtania. (Esetleg b mód, jó lassú.)
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Pár napja vettem egy TP-Link WR1043ND V4 routert. Nos egy TP-Link WR542G-t váltott mert az megszaggatta az internetet. Ez nem szakítja meg, de WIFI-n egyszerűen semmi amit kiad magából. Madzagon nincs gond, de öcsém másik szobában a laptopról nem tud internetezni mert csak tölt és tölt akármire megy rá. Oda madzag nem játszik csak WIFI, így kezdenék vele valamit. Van valami okos megoldás hogy legalább ugyan azt hozza mint az 542G? Mert ha nincs akkor kidobtam a pénzt rá, ugyanis az nem csinált ilyet csak néha megszaggatta a netet.
-
suste
veterán
válasz
Dolcevita27
üzenetére
és mi az alap fw?
én a 17.01.4-gyel teszteltem több routerrel is, és jól működik
másik mentést nem tettél fel? (akár luciban vagy a 9092-n) -
Dolcevita27
csendes tag
A http://192.168.1.1:9092 oldal remekül működik, végül úgy tettem fel, ahogy most írtad, Luci mentés / visszaállításon keresztül.
Utána ahogy Darázsnak is írtad:
Sercive installer alul Upgrade -> listából http://downloads.lede-project.org/snapshots/packages/mips_24kc/packages/minidlna_1.2.1-2_mips_24kc.ipk telepítveUpgrade, wait for finish...
Downloading http://downloads.lede-project.org/snapshots/packages/mips_24kc/packages/minidlna_1.2.1-2_mips_24kc.ipk Package minidlna (1.2.1-2) installed in root is up to date.
FINALISED -
suste
veterán
válasz
Dolcevita27
üzenetére
pontosan mit csináltál?
félek hogy nem azt frissítetted, amit kellett volna, és leírtam... -
-
suste
veterán
válasz
Dolcevita27
üzenetére
1: a basic-et simán a luciban kellett volna feltenni!
szóval nem kellett volna sehova felmásolni, hanem simán PC-ről betallóztad volna (ahogy a leírásban is van)2: a weboldal helyes címe 192.168.1.1:9092, ahogy eddig is írtuk
ezzel bejön a főoldal, ahol már az oldalsó menüben lépkedhetsz az oldalak között (pl az isntallerre is) -
Dolcevita27
csendes tag
Letöltöttem a basic-2017-11-08.tar.gz fájlt és WinSCP-vel felmásoltam a fájlokat.
Gondolom mást is kellett volna tegyek, mert továbbra sem érhető el a 192.168.1.1:9092/System/installerElég lenne, ha rögtön a MiniDLNA 1.2 frissítést másolnám fel... csak 2 dolgot nem tudok:
1. Pontosan mit töltsek le?
Talán ez lenne az? https://repology.org/metapackage/minidlna/versions
- ha igen, melyik verziót - van vagy 6 féle LEDE-s?2. Utána Luciban milyen paranccsal tudom frissíteni?
Köszi!
-
rostiron
őstag
Sziasztok
Egy számotokra biztos egyszerű kérdésem lenne.
A router-ra kötött hdd tartalmát elérem kívülről ftp-n. Mondjuk a mobilomon az ES File Explorer nevű app-al ftp kapcsolaton keresztül megnyitok egy filmet, ezt hívják streamelés-nek ??? Nem ér kiröhögni 
-
suste
veterán
válasz
Dolcevita27
üzenetére
ez egy plusz saját webfelület openwrt/lede alá, amit külön fel kell tenni
mentésként felrakható: [link]
elég a basic -ből a legújabb
utána már lesz 9092/installer oldal, és annak az alján a csomagfrissítéssel tudod a minidlna-t (is) frissíteni
mindegy melyik lede van fent, működnie kellha nem akarsz + webfelületet akkor kézzel is letölthető a trunk repoból a minidlna-1.2 -es verzióját, felmásolhatod pl winscp-vel a routerre és feltelepítheted akár luciban is...
-
Marci112233
addikt
válasz
Dolcevita27
üzenetére
Nekem pár napja van WR1043ND V4 de annak 192.168.0.1-el jön be a kezelőfelülete, de nekem gyári firmware van rajta.
-
Dolcevita27
csendes tag
Köszönöm, ez talán segít nekem is, azonban ez így kínai nekem...
Mi az a 9092/System/installer oldal?
Ilyen említést találtam: 192.168.1.1:9092 - azonban nekem erre nem jön be semmi...Hol találok erről valami leírást, hogy hogyan tudom frissíteni a MiniDLNA-t?
Nekem is ezt kell letöltenem?
[link]
WR1043 v4 router + LEDE 4.4.71Köszönöm!
-
dvogabi
tag
Sziasztok!
Egy V3-as routert be lehet állítani, hogy telefonon kapcsoljam be a szgépem?
Mert nagyjából mindent beállítottam, de a dynamic DNS-nél a domian név regisztráció beállítás routeren, bejelentkezés szintén routeren mentés után pár másodperc múlva megszakad a kapcsolat.Ja gyári firmware van fent.
Előre is köszi. -
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
obligat
üzenetére
Köszönöm Urak! Annyi bajom lenne, hogy VLC-től kezdve TotalCommanderen keresztül minden van a telón, de streamelni nem tudok semmit. A TC-ben például ftp-n keresztül simán eljutok a lejátszani kívánt fájlig, de nem streamelni akrja, hanem letölteni. A VLC-ben meg azt sem tudom, hogy hogy érem el ftp-n keresztül a fájlokat.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki olyan appot, mellyel távolról és egyben mobilról / android / lehet a routerre csatolt merevlemezről streamelni filmeket, zenéket?
-
gabe96
aktív tag
Adjon Isten szép estét!
Tud nekem arról valaki nyilatkozni, hogy a v4-es verzió mennyivel gyorsabb(gyorsabb-e) torrentezés és médiamegosztás(samba) szempontjából, mint a v1?Most tervezem lecserélni a v1-et és lamentálok, hogy v4 legyen a következő, esetleg próbálkozzak meg az Archer sorozattal

-
obligat
senior tag
válasz
kokopo
üzenetére
Vargalex okozott egyfajta másodkézből heuréka-élményt, mikor tegnap ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmemet a relay kliens csomagra.
És igaza volt, ám nem tudtam élesben 5 percnél tovább próbálkozni a konfiggal, mert eljöttem otthonról.
A "relayd-bridge" csomag nincs a trunkban, arra emlékszem. -
wszab
kezdő
Sziasztok!
TP-Link WR1043ND v4, LEDE 17.01.4 r3560-79f57e422d, 1Gbit/s wan
http://www.speedtest.net/ indításakor elszáll a lan, wan, utána csak wlan-on keresztül tudok belépni, és újraindítani a router-t.
Az egy dolog, hogy a LEDE nem tudja az 1Gbit/s-t, de be lehet valahogy állítani, hogy legalább ne álljon le a net?
A syslog ilyenkor:
Fri Nov 10 12:40:39 2017 daemon.info odhcpd[873]: Using a RA lifetime of 1800 seconds on br-lan
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.info pppd[1097]: No response to 5 echo-requests
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.notice pppd[1097]: Serial link appears to be disconnected.
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.info pppd[1097]: Connect time 55.2 minutes.
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.info pppd[1097]: Sent 647945736 bytes, received 516661862 bytes.
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.info odhcpd[873]: Raising SIGUSR1 due to default route change
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.info odhcpd[873]: Raising SIGUSR1 due to default route change
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.info odhcpd[873]: Raising SIGUSR1 due to address change on pppoe-wan
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.err odhcp6c[1477]: Failed to send DHCPV6 message to ff02::1:2 (Permission denied)
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.notice netifd: Network device 'pppoe-wan' link is down
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.notice netifd: Network alias 'pppoe-wan' link is down
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6' has link connectivity loss
Fri Nov 10 12:41:40 2017 daemon.err odhcp6c[1477]: Failed to send DHCPV6 message to ff02::1:2 (Permission denied)
Fri Nov 10 12:41:41 2017 daemon.info odhcpd[873]: Raising SIGUSR1 due to address change on br-lan
Fri Nov 10 12:41:41 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan' has lost the connection
Fri Nov 10 12:41:41 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6' is disabledEgyébként egy másik TP-Link WR1043ND v2 routerrel, gyári firmware-val is csak max. 300Mbit/s-t letöltési sebességet mérek. Mit kellene még beállítani, hogy gyorsabb legyen? (a laptopról közvetlenül megy a 950Mbit/s is)
-
obligat
senior tag
válasz
kokopo
üzenetére
Oké, de ha van egy teljesen konfigolható eszköz (a 1043ND), és ez lehetséges(?), akkor miért pihenjen a fiók alján? Nem a pénz miatt, mert ez nem egy óriási összeg, hanem mert van egy felesleges router, ami akár helyettesíthet egy ilyen csodát
Már ha van rá lehetőség, és ez itt a kérdés. 
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Van egy 1043ND routerem a hazban, es szeretnem ha a mellekepuletben is megfelelo jelerosseggel lenne WiFi. Arra gondoltam veszek egy masik routert, WiFi-n osszekapcsolom oket es hasznalom az ujat mint AP, de nem tudom ez lehetseges e. A vezetekes megoldas most nem tud mukodni.
Meg lehet ezt oldani igy ahogy elkepzelem, ha igen akkor hogyan, milyen eszkozre lesz szuksegem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Meg persze Wifin 500 megát átvinni, az már maga a "mese" kategória...