- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam a témában de nem találtam hasonló problémát, így kérdeznék:
1-2 hónapja csatoltam egy új 1 TB vincsit a routerhez, előtte volt rajta egy kisebb (azt nem mountoltam, csak kiszedtem és betettem a helyére az újat, amit a vargalexes programmal 3 particióra formáztam ext4 filerendszerben).
transmission-t használtam rajta, minden pöpec volt.
tegnap elment az internet, újraindítottam először a tréhómos modemet, aztán a routert is - de semmi.
kiderült, hogy a kislányom kicibálta a kábelt a falból, ezért nem volt net.
lényeg, hogy visszadugtuk, minden OK volt - kivéve, hogy már nem volt ott az OPENWRT-ben a /mnt mappában az, ami eddig ott volt + a csatolásnál sem láttam a vincsit.
ezt végül megoldottam (többszöri ki-be húzogatás, újraindítás stb.), van is újra egy meghajtó, amit lát, de tök üres. ezen kívül furcsa, hogy az 1 TB-ből csak annyit ír használhatónak, amennyi az egyébként eddig rajta levő anyagokon kívül van - tehát fizikailag ott van a cucc a "régi" /mnt könyvtár transmission/done és egy másik könyvtárban, amit én hoztam létre - mégsem látom.
a másik furcsaság, hogy a transmission kikapcsoltra váltott és mikor újra beállítottam, már nem hozta be az aktív torrenteket (persze gondolom azért, mert nem a "régi" transmission" könyvtár tartozik hozzá, hanem az új, ami megjelent, miután újra engedélyeztem a transmission-t).szóval arra kérnék tanácsot, hogy az adatokat arról a részének a vincsiről, amit most nem látok, hogyan tudnám kimenteni? (ez is elég lenne, mert akkor utána újraformáznám a vincsit) persze ha vissza lehetne hozni az eredeti csatolásként a teljes tartalmat az lenne a legjobb.
és itt egy kép a csatolási pont menüről, amin látszik, hogy elvileg használatban van egy része mégis tök üres az /mntköszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest