- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni nyomtató beüzemeléshez,beállításhoz..Részletes segítség kellene mert ilyet még nem csináltam és nem vagyok otthon linux terén.
A vargalex v1.02.1 fw van fent. -
chipi89
tag
Sziasztok!
Van egy olyan web kamerám amin van mikrofon is.
Hogyan tudok hangom a mikrofont is aktiválni és a hangot is átvigye a streamelt képen kívül? -
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #23193 üzenetére
Igaz
És ezt töltötted le? http://vargalex.uw.hu/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_v1021.bin
Firmware Upgrade nél csinálod?
-
-
Szita1
tag
válasz
sellerbuyer #23165 üzenetére
Lehetséges, néha behal az oldal
a lényeg hogy hasít
Valószínűleg ahogy írod, egy hardware és több féle konfig, több pénzért. A lényeg hogy feljavítható szépen így a router és mindenki testreszabhatja kinek mire van szüksége. Igaz kicsiit bele kell merűlni hogy teljesen jó legyen. Pl 3-4 sorral Alex megoldotta hogy a saját tárhelyre küldjön ip-címet ahonnan aztán linkelv elérek mindent, még a kamera is streamel. Már az ip cím változásokat is kíírja, de ez csak kiváncsiságból
-
neduddki
nagyúr
válasz
vargalex #23153 üzenetére
HI!
mittomen ki mivel cseszeget, de jol kinyirtak, szeencsere nem kerult a kezukbe elobb fagyott:- ) atlagos napon keves cseszegetes van az i sfoleg 445 es snmp, 30-50db/sec drop, amikro vmi elszabadul akkor asztan van minden, de most nyugalom van, amugy megnesztem a vdsl-es 1043ason nincs is semmi, meglepo:- )
udv
neduddki
-
raidx
őstag
válasz
Rabbitf_24 #23183 üzenetére
Igen.
Nem. -
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #23182 üzenetére
Egyébként ha Linux (vagyis moddolás) nélkül, akkor ajánlott egyből gondolom a legfrissebb firmware-t feltenni. Diginél elég, ha PPOP-nél beállítom a felhasználónevet és a jelszót, levédem a kapcsolatot és kész. Vagy kell még egyéb dolgokat beállítani egy alap felhasználónak?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Rabbitf_24 #23180 üzenetére
Nem!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #23178 üzenetére
Hétvégén ráérsz?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Rabbitf_24 #23173 üzenetére
80/25-ből max 100/50-et tudok varázsolni.
-
tobias40
veterán
Restart után is uan az...
-
akahard
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Beruháztam egy Tp-link wr2543nd routerre.. Eddig nincs vele gond, tökéletesen működik.
Viszont egy dolgot sehogy nem tudok összehozni. Mivel ugye rendelkezik usb portal és beépített media server funkcióval ezért szerettem volna az összes tv-re stb..ezen keresztül küldeni a filmket.. A gond az, hogy a pck el tudjak inditani a legtöbb file-t de a TV-k nem.
Látni látják de indításnál "nem támogatott formátum"... Samsung d5500 és d6510..
Pc-ről softverrel(samsung allshare, media player) megy minden. Mi lehet a gond? -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #23168 üzenetére
Hát ha gond lesz vele, akkor max átugrasz hozzám, ha nem vagy suliban, aztán megoldod...
80/25-ből is ki tudsz hozni 800/250-et? Mert akkor most gyere....
-
RexpecT
addikt
Érdekes, most tapasztaltam először olyat hogy egy darabig nem volt látható a Wifi network, se gépről se telefonról.
-
tobias40
veterán
válasz
Speeedfire #23170 üzenetére
vargalex_v1021.bin.re neveztem át,sem firefox sem exproler alol nem jó,uanazt a hiba kódot írja amit az előbb bemásoltam.
Átneveztem openwrt.bin-re így sem jó,de a zöld csík nem is megy el csak kb.65%-ig és utána hibát dob!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Rabbitf_24 #23167 üzenetére
Nem valószínű, főleg ha egyszer ráveszed magad arra, hogy linux fusson rajta.
1-2 mérés neduddki-től. [link]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Intruder2k5 #23163 üzenetére
Kb ennyire értek a témához...
Az új routerrel akkor nem lesz már gond gondolom...
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Szita1 #23160 üzenetére
Én nem láttam reakciót, bár pont akkor problémás volt a PH, úgyhogy lehet, azért maradt le, vagy csak én nem láthattam.
Igen, most valami eszméletlenül jó és atomstabil, természetesen rejtve van az SSID.
Arra gondoltam, miért is nem tud a gyári firmel ilyen jó lenni? Miért kell folyton azt tapasztalni, hogy viszonylag nagy tudású, de lebutított cuccokat sóznak ránk a T. gyártók? Anno pont így voltam például az ASUS R1-emmel, ami simán ment a HD2 firmjével (igaz, nem az eredetivel, de az mindegy), ami kb. többször annyit tudott...
Mondjuk nyilván a gyártástechnológiában rejlik a válasz. Egyszerűbb szoftveresen butítani valamit, aztán egy év múlva előállni egy "új modelllel", ami tök ugyan az, csak a szoftverét cserélték le és így nem kellett új terméket gyártani. Költségkímélő megoldás.
No mindegy, itt nálunk most már Havaii van.
-
válasz
Rabbitf_24 #23162 üzenetére
Szia!
Az az SMC maximum 20-25Mbps-ig használható, körülbelül 8 éves modell, de sosem volt híres a stabilitásáról, ne csodálkozz rajta tehát, hogy 80Mbps-nél hanyatt vágta magát!
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
Nah a sorozatos neteldobás és egyéb nyalánkságok után a kedves fórumozó közönség ajánlására lecseréltem ezt SMCWBR14-G2 EU a 1043ND-s routerre. Remélem az előbb ecsetelt gondok megszűnnek. A netem digi 80/25.
-
tobias40
veterán
Vki leírná szájbarágósan a vargalex féle firm felrakásának menetét?
És hogy honnan szedem le a legújabb firm-t a vargalex-ből?
Olvastam az első hsz-t de kimondottan vargalex firm telepítést nem találtam.Bocs ha láma vagyok de én csak ddwrt-t telepítettem eddig és az pofon egyszerű volt nekem a linksys-re feltenni!
Még a gyári firm van az enyémen!!
Üdv!
-
Szita1
tag
válasz
sellerbuyer #23154 üzenetére
Pedig valaki mondta a wifi mac cím törlést. Akkor hasít a net most mindenhol? Rejtett a wifi? nehogy sokan betámadják.
-
Syl
nagyúr
Nem tudom jó-e. Egyelőre ez egy teszt.
A jelenség a következő:
Egy ideje 10-15 percenként 20-30 másodpercig elmegy a net. A kapcsolat nem szakad meg, a vonal él, de a böngésző nem tölt be egy oldalt sem. Fél perc után ráfrissítek és akkor simán bejön.
Valami zavar van az erőben és qrvára bosszantó.
Ezzel a napi reboot-tal megpróbálom kiszűrni hol lehet a hiba. Remélem nem kell visszatérnem a t-home-os cisco routerre! -
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #23108 üzenetére
Keresztfiam is úgy járt. A lánya zseblámpával a takaró alatt telóról nyomta éjszakánként. Akkor este bevonta a telót majd jött a suliból a panasz, hogy a lány mással foglalkozik órák alatt. Szóval elég nehéz dolog a tiltás. A szomszédom fia meg eljárt tanulni a barátjához mert az segít neki. Mikor megjött a félévi sok kettes derült ki, hogy ott neteztek mert valakinek a wifijére rátudtak mászni és hiába volt beállítva a sok tiltás a barát gépén és routerén így a vitt notin mindent elértek. Arra is volt eszük, hogy a notiról eltakarítsák a nyomokat minden alkalommal. Pedig még csak harmadikosok voltak.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Speeedfire #23155 üzenetére
Hi!
2 lehetőséged van:
1. root-al kiadod a következő parancsot (ezzel az su-t tulajdonképpen root-ként futtatod - így van normál linux rendszereken is, tehát ez teljesen normális):
chmod u+s /usr/bin/su
2. Inkább sudo-t használsz (egyébként ez a megoldás szebb is, valamint megy a sudo su - parancs is)
Ez utóbbihoz persze fel kell venni a /etc/sudoers file-ba az useredet. A file-t a visudo paranccsal tudod szerkeszteni!
-
Speeedfire
félisten
Tegnap óta próbálkozok a rendszert még biztonságosabbá tenni, ma jutottam el a sok iptables után arra, hogy a root-ot letiltanám ssh alatt és csak 1 másik felhasználó léphet be. Viszont a gond ott van, hogy ezzel a felhasználóval nem tudok átlépni root-ra valami miatt...
Alapból a su nincs fent, így azt fel kellett rakni coreutils-su ez meg is van, a su parancs működik is a sima felhasználómmal...viszont, ahogy a jelszót kéri, hibát dob. Valami ötlet?speeedfire@Server:~$ su -
Password:
su: cannot set groups: Operation not permitted -
sellerbuyer
őstag
Mivel nem érkezett válasz egy help kérésemre, megválaszolom magam, hátha valakit érdekel:
Több db router felhúzása backup-ból.
Az első router OpenWrt-vel történő tökéletesen működő bekonfigolása után backup-ot csináltam, majd a második routerbe feltöltöttem ezt a mentést és ez után a rádió nem akart működni. Ezt az okozta, hogy a wifi konfigjában még az előző router MAC címe volt.
Ezt Luci-ban nem lehetett átírni, ezért SSH-n szerkesztettem a konfig fájlt, átírtam a MAC címet:
vim /etc/config/wireless
Ha már itt voltam, akkor a network adatokat is itt írtam át,. A szükséges IP-ket megváltoztattam, csatornát állítottam, estébé (ezek is ugye még mind az előző routeréi voltak):
vim /etc/config/network
Valamiért a WLAN LED-et nem sikerült világításra bírnom (pedig megegyezett a konfigja az első routerével, ahol pedig világít), de ez már nem érdekel, részletkérdés, tökéletesen működik eddig 3db router, kegyetlenül jól szórja a wifit. Most már csak a "tartóssági" teszt van hátra.
Köszönet Vargalex-nek az ötletért és a segítségért OpenWrt téren, valamint Gee_1985-nek a helpért!
-
neduddki
nagyúr
válasz
vargalex #23151 üzenetére
HI!
mivel en ferek hozza es masnem en merg nem allitom le:- ) amugy vasarnap eppen nesztem ps-ban ott logot /mikor csak ssh volt/, nyitott kapcsolat megnem marad dd/tomatoban, open-t meg megnezem,
falun vdsl nalma is elmeg sokaig, csak a vajuk viselik meg ennyire, de ne kell ennyire e leketkrre venni, en mar hozzaszoktma es elfogadtam, megis csak egy vacak 10-20rugos eszkozrl van szo, ne varjam el tole egy tugya egy csicso aranyaru dogait:- )
errol gyun eszembe ki kene probalni a csicso 800ast is egy kcisitudv
neduddki
[ Módosította: 7 ]
-
chros
őstag
@Alex: csak eszembe jutott:
az 'ip' csomagot nem rakod be a legkozelebbi firmware-be? (talan emlekszel, a gyari firmware ARP Binding funkciojahoz kell ...) Igy mar ezt a funkciot is tamogatna alapbol a firmware...
Ha igen, nincs valami Luci-s kezelofelulet is hozza?@Sil: de miert is jo, ha ujrainditjatok naponta?
-
Syl
nagyúr
válasz
vargalex #23125 üzenetére
Köszi.
A tiéd a firmware, neked kellene tudnod, hogy működik-e a script
Igen, az uptime szerint pontban hajnali háromkor volt reboot. Ám mivel kb éjfél és reggel nyolc között nem volt net (a t-home elment vadászni), így holnapra marad a transmission újraindulásának a figyelése.neduddki
Neked köszi!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
mixi80 #23140 üzenetére
nm
Sikeres duplázás (#23131) mixi80 -
neduddki
nagyúr
válasz
vargalex #23138 üzenetére
Hi!
tejjesen igazad van, de nekm orok legjobbbaratsagot/:- )/ kell kotnom a iptablessel igy asztan aze irom, de ahogy nezem csak kimaradt 2x --
iptables -A -m mac --mac-source MAC -m time --timestart 1600 --timestop 1900 -j ACCEPT
iptables -A -m mac --mac-source MAC -j DROPudv
neduddki
-
vargalex
Topikgazda
válasz
neduddki #23132 üzenetére
Megadható természetesen firewall rule-ként is. A time kiegészítést az extra mezőbe lehet felvenni, ahogy a példában is látható.
Természetesen az iptables ugyan olyan jó (bár, szerintem azt, hogy melyik chain-ba tegye még meg kellene adni), csak az átlag felhasználónak átláthatatlan. -
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #23135 üzenetére
pont igy értettem csak nem tudtam hogy ezt igy hivják... nem tudom van e benne de rákeresek, ha van akkor lehetséges ezekszerint... Köszönöm
az még hagyján hogy tud wol-t de csak most tudtam meg hogy az oplayen is linux fut... be lehet rá telnetelni meg minden................... wazzzz -
aktív tag
válasz
bpmcwap #23133 üzenetére
Wake-On-LAN (WOL)
Hálózatról felébreszthető a készülék, ha engedélyezve van, és persze ha ismeri/támogatja a készülék.
winportal [link]
wikipedia [link] -
bpmcwap
senior tag
lehet hogy egy kicsit fura lesz a kérdés de nem nagyon tudok már mire gondolni....
Vettem egy Oplayt amit vezetékkel rákötöttem a routerre és vannak napok amikor bekapcsolódik magától... lekapcsolom majd újra bekapcsolódik egy idő múlva.... Az lehetséges hogy valaki bjön kintről és bekapcsolja??? Varga alex fwje van fent. Nem lakótelep szóval szomszéd biztos nem lehet. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Toninho13 #23112 üzenetére
Hi!
A WiFi-nek automatikusan indulnia kell reboot esetén.
Az uShare-ra kaptál választ (System->Startup menüpontban)
Igen, a minidlna config-ba több media_dir-t definiálhatsz. Sőt, ahogy a default config-ban olvashatod:# set this to the directory you want scanned.
# * if have multiple directories, you can have multiple media_dir= lines
# * if you want to restrict a media_dir to a specific content type, you
# can prepend the type, followed by a comma, to the directory:
# + "A" for audio (eg. media_dir=A,/home/jmaggard/Music)
# + "V" for video (eg. media_dir=V,/home/jmaggard/Videos)
# + "P" for images (eg. media_dir=P,/home/jmaggard/Pictures)megadhatod, hogy az adott media_dir-ben milyen típusú file-okkal foglalkozzon.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
1. Elvileg leállítja rendesen, ha az adott init script stop funkcióját is megvalósították.
2. Ha nem használod, akkor törölheted
3. Igen, hajnali 3 órát jelent. (crontab formátum)Ha nincs file-ba irányítva a log-od, akkor a sikeres reboot-ot onnan láthatod, hogy az aktuális dátummal előről kezdődik a kernel, illetve a system log (igazából az eleje a build dátuma lesz, aztán, mikor a boot során szinkronizál, ez helyreáll)
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mixi80 #23120 üzenetére
Hi!
1. Igen
2. Igen (akár Luci-ból is)
3. A repomban nincsenek témák, az OpenWrt repo-ban található 5 luci-theme csomag. Alkalomadtán berakom a saját repoba, ha igény van rá.Bár, megjegyzem ezeket a téma igényeket nemhogy router esetén (egyszer beállítod és megy, nem igazán kell hozzányúlni), hanem pl. Android esetén sem igazán értem.
Igaz, ahogy általában én configolom a routert (ssh-n) egyébként sincsenek témák.
-
aktív tag
válasz
mixi80 #23120 üzenetére
1: igen
2: vissza lehet állítani, leírás: Open-wrt firmware visszaállítása a gyári firmware-re
3: LuCI felületről lehet telepíteni, ill. (#23047) .:LoMAX:.
Egy működő téma: Bootstrap theme -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #23121 üzenetére
Hi!
Gyáriban elvileg az Access Control menüpont alatt tudod ezeket állítani.
OpenWrt esetében természetesen a rules-nál érvényes paraméterek bármelyikével bővítheted a szabályt. -
tobias40
veterán
válasz
SteveBeard #23111 üzenetére
Köszönöm!
Ezek szerint a gyári firm-re nincs megoldás csak a vargalex félére?Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
1. Ha most felszeretném tenni, vargalex féle legújabb openwrt firmware-t, akkor a mostani gyári-ra simán felmegy. Luci felületet kapok, amit konfigurálni tudom a routeremet.
Nem kell plusz csomagokat telepítenem hozzá, hogy működjön? ( ha jól értelmezem)
2. Ha egyszer vissza szeretném állítani a gyárit, akkor erről vissza tudom?
3. Hogyan lehet utána a Lucira témát felrakni?
Segítséget előre köszönöm!Üdv!
-
-
válasz
zsolt501 #23117 üzenetére
Igen!
Hmm... Mondjuk LuCI-ra is van ám legalább ilyen jó téma.
http://luci.subsignal.org/trac/raw-attachment/ticket/237/op3.jpg
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #23116 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor ezt puty alatt kell csinálni ssh-n igaz?
-
válasz
Intruder2k5 #23115 üzenetére
-
válasz
zsolt501 #23114 üzenetére
Szokás szerint opkg-val...
http://www.gargoyle-router.com/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=1482
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #23110 üzenetére
Ezt a témát hogy lehet rápakolni a Gargoyle szoftra, mert én azt használom, csak nem tudom miként lehet.
-
-
Toninho13
aktív tag
Az után érdeklődnék, hogy hogyan lehet beállítani, hogy reboot után automatikusan induljon el a wireless? Következő kérdésem, hogy hogyan lehet letiltani az uShare automatikus indulását? Végül a miniDLNA-hoz lehet több megosztási mappát is beállítani?
-
SteveBeard
senior tag
válasz
tobias40 #23109 üzenetére
Szia!
Alex útmutatása alapján sikerült nekem is, de sajnos ez Luci-ól nem megy csak SSH-n keresztül.
Az /etc/config /firewall fájlt szerkeszted és beilleszted ezt:config rule
option src lan
option dest wan
option src_ip 192.168.1.xxx
option extra '-m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart 19:00 --timestop 16:00'
option target REJECTHa nem ip-re akarod beállítani, akkor az option src-ip -t cseréld le option src_mac -ra és az utána levő ip-t cseréld le a MAC címre. 00:00:00:00:00:00
Az így beállított gépről hétköznap este 7 órától másnap du. 4-ig nem lehet hozzáférni a nethez.
-
válasz
Intruder2k5 #23050 üzenetére
-
tobias40
veterán
válasz
Intruder2k5 #23108 üzenetére
Igen csak az ő gépét szeretném szűrni úgy hogy a délután 4-7.ig tudjon csak netezni az ő gépén,de a többi wi-fis gép kapjon netet!(pl a torrent letöltés menjen)
ddwrt-ben ip-re lehetett szűrni és elmenti mindezt profilként!
Hasznos dolog ha nem akarom hogy netezzen amikor nem vagyok otthon abban az időben amikor nem engedélyezem neki! -
válasz
tobias40 #23106 üzenetére
Ezt a DNS-t a routerben is beállíthatod, bár akkor minden gépre szűrni fogja! Egyébként biztos van megoldás, de ebben majd Alex segít, én nem használok OpenWrt-t. A WiFi-t kikapcsolni szeretnéd az adott időn kívül, vagy csak bizonyos MAC címeket akarsz letiltani róla? Tehát más szeretné használni a WiFi-t ezen az időszakon kívül is?
Egyébként meg ne reménykedj, ideig óráig megoldás ez csak, ha akarja majd megoldja másképpen a fészbúkot, pl a suliban számtek órán, csak akkor nem lesz ideje figyelni a tanárra. Vagy esetleg telefonon, ismerősöknél, stb...
-
aktív tag
válasz
tobias40 #23106 üzenetére
Én is keresem a legjobb megoldás, hogy már a router-ben szűrjem a nem kívánt oldalakat, amiket találtam, host-os tiltás vagy proxy-s:
Privoxy vagy Tinyproxy [link]
Host [link] -
tobias40
veterán
válasz
Intruder2k5 #23104 üzenetére
De a routerben nincs rá lehetőség?
Szeretném több gépre is szűrni ezt a qrva facebook-t.A gyerek ne is lássa,meg pluszban szeretném beállítani azt is hogy csak délután 4-7-ig kapjon netet a wi-fin keresztül.
ddwrt-ben volt ilyen lehetőség gondolom itt is van. -
válasz
Intruder2k5 #23104 üzenetére
Ja igen, akartam mondani, hogy a képen látható IP-re ne kattintgasson senki, az már csak a photoshop műve...
-
-
aktív tag
szívesen
Nekem eddigi használat mellett nagyon bejött a Bootstrap theme, tetszetős letisztul kinézet
Picit zavaró, hogy néhol a sorok elég tágasak, és az oldal szélesség fix, és így picit tömörebb a tartalom, de azon netán lehet, hogy majd hegesztek saját ízlésemnek megfelelően -
raidx
őstag
válasz
tobias40 #23099 üzenetére
Ilyen szűrésre külön programok vannak. A Win 7 is tartalmaz beépítve egyet (szülői felügyelet). [Egy video] az MS-től, hogyan kell beállítani stb.
"Ha szeretné biztonságosabbá tenni gyermekei internethasználatát, töltse le a Windows Live Családbiztonság szolgáltatást. Ezzel az ingyenes programmal meghatározhatja, hogy gyermekei mely webhelyeket érhetik el, és hogy kivel beszélhetnek az interneten keresztül. Az eszköz emellett hasznos, könnyen áttekinthető jelentést készít internetes tevékenységükről."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Horgász topik
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest