Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Sokat járok Nógrádban, nyilván dimbes-dombos utakon, szerintem fára-bokorra meg tudom mondani, az általam járt utakon hol fogok elkezdeni tölteni is mikorra lesz tele az akksi (P3).

21-es út Tarján-Hatvan között (völgymenetben) jó minőségű aszfalt, enyhén kanyargós, észre sem vehető de folyamatosan lejt, jellemzően magas is a töltöttsége az akksinak, fogyi meg ilyen 3.5-3.7 (fedélzeti).
De nagyon vezetés függő is, ezt a töltögetést is lehet hatékonyan is csinálni. Hosszú kifuttatások pl. egy autóúton 110-ről becsorogsz egy körforgalomba, városban is ha ismeri az ember a lámpa programot akkor tudja hogy érdemes-e még arra s zöldre nyomni, vagy mire odaér már sárgul, meg maga az egész vezetés nem a nyomom-fékezek-nyomom-fékezek headbangelésből áll stb. (Arról nem is beszélve, hogy pl. ha városban ügyesen játszik az ember, akkor jellemzően kellően töltött akksival fog indulni egy lámpától, így van nyomaték, erő, a legtöbb átlagos belső égésű járgányt simán le lehet lépni az első pár méteren, pláne ha figyeli is az ember a lámpát és nem zöldnél kezd el gondolkozni az induláson...).
Hüledezve hallgattam azt is, aki 5.5-6 literes fogyiról beszél P3-nál, én 4.5-4.7 felett már morci vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest