Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Méghogy a Toyota ritkán hibásodik meg...
250 km-es pálya után városban lassan gurulva: Mi a franc ez a zörgés??? Azt hittem a motorházból jön. De kiszállva egyértelmű lett, hogy alul, az alváz közepén rezonál valami fémlemez(?). Másnap még mennem kellett vele városon belül 10 km-t, de akkor más erősebb volt a zörgés, nem mertem vele többet. Persze most semmi szerelő jan. első hetének végéig... -
válasz
Vismajor01
üzenetére
30 ezerért kapsz kati lopásvédőt
Amikor tönkrement a gyári kati, akkor lecserélteted és akkor kapod meg a 70K-t.
Az utángyártott kati lehet hogy csak 2-3 évig lesz jó. -
KTTech
veterán
válasz
Gombinyó
üzenetére
Mo-n elég gyér a vezetési morál, és akkor még enyhén fogalmaztam. Különösen jó volt, hogy amikor eltévesztettem a sávom az M0-n (köszönhetően a remek kitáblázásnak egy felújításnál), senki nem akart volna beengedni, pedig mentünk vagy 15-el... nem ehhez vagyok szokva már.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
2005 Prius p2 , utcan parkol.
Szerelo kiveszi alola a gyari katalizatort+berak egy utangyartottat es kezembe nyom 70 ezer ftot.
Mivel sok a katalizator lopas, ezert gondoltam erre.
Mit gondoltok?
-
KTTech
veterán
válasz
Gombinyó
üzenetére
Kinek mi
A Yaris HSD-vel szeretek pályázni, semmivel nem rosszabb, mint a Seat Leon 1.9TDi-m (110LE), sőt még a gyorsulásuk is azonos
. Fogyasztásban meg még jobb is (bár tény, hogy a Seat nagyobb)... Idén 2x vezettem haza Mo-ra (csak tankolni áltam meg, sürgős utak voltak, repülni jobban szeretek, olcsóbb is, de ebben az esetben a 29 óra vezetés rövidebb volt, mint a következő repülőt elkapni), de a pályán simán tudtam előzni még Németben is (Magyarországon meg inkább nem, de ez más kérdés)...Igaz felénk a pályatempó az 113km/h, 123-nál már készíti a rendőr az üvegporos gumibotot az anális vizsgálathoz, így ehhez vagyok szokva, nem is nyomom máshol se

-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Talán azt szeretem legjobban az autóban, meg így, hogy párszor szétszedtem, megragasztgattam textilragasztóval, le lett zajszigetelve, kezd elmúlni, hogy sok pénzt adtam ki érte és az előző autóm jobb volt érzés.
Mondjuk most, hogy hideg van felment 6 fölé a fogyi.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Akkor még nem volt prius plus amikor ezt vettük ;)
Egyébként az lesz a következő, ha ez cserélődik.
-
rob210
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
Trafó volt a ludas.
Most hogy bent az új és megszűnt minden hiba végre, kiméregettem a két trafót amit kivettem az egyik ami ugye a 4 es hengerben volt nagyon eltérő értékeket dob, ellenállásra is és tesztelve is.Illetve a másik két dolog is időszerű volt, nem voltak szépek a gyertyák 27e volt bennük. A légtömegmérő meg full retkes volt ezért rángatta az alapjáratot.
Egyszóval, nem egetverő dolgok ezek, csak utálom amikor ilyen piszlicsáré hibák miatt állandóan szervezhetem az életem, hogy be tudjam zsúfolni valahova.
-
válasz
rob210
üzenetére
gyújtás kimaradásra csak folyamatosan fennálló hibára dob kódot
kisebb kábel hiba esetén jellemzően csak párás időben jelentkezik a gyújtás kimaradás, jó időben vagy nyáron megszűnik a hiba
mire végeztél a "hibaelhárításokkal" csökkent a páratartalom, vagy megszáradt a kábel hibás része -
rob210
nagyúr
válasz
rob210
üzenetére
Azért most közel voltam ahhoz, hogy felflexeljem a párom versoját.
Ingadozó alapjárat, hibakód nincs.
Kitakarítottam a légtömegmérőt helyreállt.
Elkezdett dadogni2 napra rá. Hibakód nincs.
Kicseréltem a 4 gyertyát, helyreállt.
3 nap dadog remeg a motor és a hibakód sehol. Élőadat megyek vele, 4 es henger 12%os gyújtáskimaradás. Mondom megvagy nyomorult.
kapott 2 trafót, most megint szépen megy. De miért nem tudta ezt egyszerre eljátszani ne kelljen minden nap nekiállni szint ugyan ott turkálni.
bosszantó kis dög.
De most megint szépen megy el ne kiabáljam. -
Nerazim
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Ja közben leesett a tantusz, kollégám felvilágosított, hogy hogyan kell értelmezni ezt a jobb+ dolgot, így már értem. Tehát nekem most is jobb+ van benne csak be van forgatva és én azt hittem bal+, mert nem tudtam, hogy úgy kell nézni amelyik oldal felől vannak a saruk aszerint hogy esik a + balra vagy jobbra.
Ha kicserélem az akksit akkor pl: a kulccsal ugyanúgy tudom majd nyitni-zárni a kocsit vagy valamit programozni kell rajta stb. Más elektromos kütyünek nem fog elmászni a beállítása amihez szakember kell?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Van egy 2007 évj. 1.6 benzines Toyota Corolla Verso amibe szeretnék új akksit venni. Kis kutakodás után azt találtam, hogy 60Ah/570A, jobb+ akksit kellene vennem. Nálam viszont most az akksi úgy van berakva, hogy bal oldalt van a + saru. Gyárilag van benne megfordítva? -
DjKoxi
senior tag
Az alsó részen látszanak a fémszálak. Valószínű csak a lapátok alatt fűt.
-
rob210
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ezt már több esetben is, több autós fórumon kiveséztük, hogy nagyon sok autó nagyon sok féle motor, nagyon sok féle karakterisztika.
Az én kocsimba nem jó az auchan benzin.
Volt nálam egy ugyan olyan kocsi javításon mint az enyém. Tünet: rángat, dadog , rossz a gázreakció. 3 azaz 3 napig kerestem a hibát. A vége az lett, hogy elmentem vele autókázni rákötött diaggal. Kiderült a kocsinak semmi baja az égadta világon, csak a motorvezérlő nem szereti a " nyálat " , teli lett tankolva és kutya baja a kocsinak. De ezt más típusnál is hallottam, utána olvastam és van egy két kocsi ami nem bírja azt a benzint. Mint ahogy a lukoilossal is van ilyen tapasztalat.
-
Vismajor01
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Nem tudom ettol miert nyugodna meg, pont az a baj h Auchan jo benyat ad olcson de rengeteg embernek(neki sem) nem elerheto.
Nekem obudai auchan 5km de ott nincs kut. Viszont anyamtol a maglodi 3perc, úgyhogy ha meglatogatom tele is szoktam tankolni az autot. A kellemest a hasznossal

Nekem p2 6.2l es sokallom, de ahogy olvasom orulnom kene neki?
Egyáltalán nem finomkodok a pedallal -
hhenry
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére

Engem megbízhatóság és fenntarthatóság érdekel,úgyhogy nem titok
-
rbalint88
veterán
"így is 6 alatt vagyok" - mert nem nyomod eléggé
amúgy igen, OMV-től veszik, blokkon is az van.
Auchan kútra +1 (Budaörs), bár én csak 98-ast szoktam tankolni az Audiba, hogy ne pimpósodjon meg, de azt szereti.
Priusba sima puruttya 95 megy, épp ahol utolér, Shell vagy OMV. Azt mondta a kereskedő, hogy a 98-ast felesleges, csak bajom lesz vele P2-nél. -
válasz
Paxker315
üzenetére
Az Aldi vajon kitől veszi a naftát? Mintha az OMV-től venné. Kicsit nagynak tartom a difit, de nem zárom ki. Legközelebb madaras teszkónál tankolok... Meglássuk! Ha beigazolódna, megosztom. Amúgy enyhe téli viszonyok mellet 1 literrel eszik többet az enyém, de még így is 6 alatt vagyok.
-
válasz
Paxker315
üzenetére
Naponta leírja valaki a PH autós topikjába, hogy Auchan kúton tankol.
Az osztrák kutak több ember számára elérhető, mint az Auchan.
Írjam be neked, hogy Bosznia-Hercegovinában, vagy Ukrajnába mennyivel olcsóbban tankoltam? Ráadásul ott nincs bioetanol benne.
Bosznia-Hercegovina közelebb van hozzám, mint egy Auchan kút.Bocs hogy nálad akadtam ki, nem te tehetsz róla.
Csak ez a budapesti gondolkodás, nagyon idegesítő.
Kb 30 literbe kerülne nekem egy Auchan kút oda-vissza.
Interneten sokan elfelejtik, hogy nem a szomszédokkal beszélnek. -
válasz
Dluinet
üzenetére
sajnálom, ha nem lényeges s irritáló infónak tűnik. Én is csak a kútjukra, mosóba járok, az üzletnek még parkolójában sem voltam. Tudom, hogy nem mindenhol elérhető, de nem gondoltam volna, hogy dühítő infó lehet. Irreleváns a többségnek, de, többség nem egyenlő mindenkivel.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Van esetleg a topikban GT86 tulaj?

-
-
Most szenteste hazafelé a 95-ös Auchan benzinnel (valójában 98-as, 4.5% bioetanol tartalommal...) mentem még, aminek literje mikor tankoltam, 319ft volt
Gyakorlatilag nem tudtam semmivel 4.6 fölé vinni a fogyasztást, város-főút vegyesen.Lemerítettem tegnap a tankot, feltöltöttem MOL-os 95-össel, ezzel meg akárhogy óvatoskodok, 5 liter alá nem akar menni a drága. De legalább jóval többe kerül literje. Az Auchan saját benzinje (a 95 s 98 is) nekem kifejezetten kellemes meglepi fogyasztásügyileg, pár decit spórol az is. : ) Mondjuk ezek 100pluszos utak.

a 98-as E5 auchan benzin "elvileg" majdnem 100-as oktánszámú& bioetanol tartalma 1% alatt van.
-
rbalint88
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
17k az akkura ranezes Zsuffa Belanal, arra talan csak nem kell gyujteni

egyebkent nalunk is 7l volt a P2 legutobbi fogyasztasa. De nagyon sok 1-2km ut volt vele, ezekre direkt ezt is hasznaljuk, mert jobban birja, mint a sima benzines (gyerekorvos, patika 1km-en belul legvonalban, bevasarlas 5-6km, el kell ugrani a bankba szinten 1km... csak hat sokat szamitanak azok az 5-10 percek is utankent, amit a setaval szemben lehet nyerni, ha a 3 honapos gyereknek kell valami) -
válasz
galervin93
üzenetére
Plusz kis EGR tisztítás is sokat segíthet ha még nem volt.
Tavasszal tervezem én is az Aurisnál. -
galervin93
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Épp írni akartam, hogy nekem a P3 kifejezetten rövid városi utakon már-már rémisztően (
) sokat eszik, 5.6-5.8 körül. Persze 5 km hidegben gurulás alatt valszeg nem is csoda... Azért jövőre ha lesz egy kis pénzmagom lehet ránézetek a hibrid akkura, hátha ott is lehet nyerni pár decit. 
-
válasz
Dooonfrigo
üzenetére
Nekem egy sima 1.5-ös szívóbenzin 13-14 litert evett csak város téli használat mellett.
Most egy Prius 2 hybrid 6,5 - 7 litert.
A város és a hideg az ilyen. -
rob210
nagyúr
válasz
Dooonfrigo
üzenetére
A honda jazz egy motorikusan nagyon patent gép.
Sose fogod utolérni fogyasztásban
Engedd el.
Illetve de motorolaj fogyasztásban utol tudod érni
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dooonfrigo
üzenetére
1.4 dízel Fiesta egyszer 8 litert is megevett város miatt, use case függvénye
másrészt tankolás és műszerfal között is szokott különbség adódni.
Ha ez az a fajta 1.3, akkor motorolaj dolog gondolom megvan. -
Dooonfrigo
tag
Sziasztok! Beléptem én is a Yaris klubba egy 2008-as 1.3mas jószággal. Az lenne a kérdésem, hogy fogyasztással mi a tapasztalatotok ennél a típusnál? Nálam 6.9-et produkál, 50-50 város, országút felhasználás mellett, amit kicsit sokallok. Szüleimnél 1.4-es Honda Jazz 6 liter alatt jár hasonló felhasználással.
-
No.01
addikt
válasz
makszi
üzenetére
Huhh, de orulok, h nem valami gatyi Ali-s cuccra vezetett a link... es arban is egeszen barati

A jo tok nem csokkent semmit. Sot igazabol a rossz tok is csak "bunkova" teszi a telefont.
En a legiesebb tokokat preferalom a parom pedig a "termeszetvedoset"
Hiaba vastagabb az oceanbol lehalaszott muanyagbol keszult azzal is tokeletesen mukodik a vezetekmentes toltes. Igaz ez a tolton is mulhat... -
makszi
aktív tag
válasz
Gombinyó
üzenetére
Nem magába a rekeszbe mert az maga a indukciós töltőpad is egyben(van egy kapcsoló On/Off) Hanem a középkonzol jobb oldalának a külső felére rögzítettem gyakorlatilag az anyós ülésen ülő bal lábánál van de előrébb tehát nem rúgja le. Sajnos csak ilyen 10 cm hosszú kábelt adtak hozzá ezért nem tudtam belevezetni pl a kesztyűtartóba mert szívem szerint azt csináltam volna.
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Történt egy kis fejlesztés a kocsin(200 Corolla TS Executive). Vettem Black friday kor egy Wireless Carplay adaptert. Jelentem kiválóan működik
Nagyon jó hogy nem kell dugdosni a kábelt minden ki-be szállásnál az embernek csak beül és magától betölti pl a waze-t telefon meg a zsebbe.
Egy korlátja van ennek a kütyünek amit én vettem hogy egy csak almás telefonnal barátkozik, de biztos van robotos is.
Emiatt amúgy elmerült egy probléma is meg egy kérdés is.
A probléma, hogy eddig ugye ha ment a carplay akkor töltődött is a telefon. Most ugye ez megszűnt, de van a kocsiba indukciós töltő
Igen ám de ha oda helyem a telefont akkor az az első kanyarig marad ott mert nem ilyen bordázott vagy gumírozott szóval nem tapadós a felület tehát a telefon csúszkál
Nincs valakinek jó ötlete, hogy mi erre a lifehack hogy ott maradjon a telefon?
A kérdésem pedig az lenne, hogy azt honnan lehetne tudni hogy ez a töltőpad ez milyen teljesítményű töltés tud vajon? -
rob210
nagyúr
Na gyerekek a szívósor tömítés berendelve az sima ügy, viszont a fojtószelep ház tömítését 2.5 óra kutató munka árán találtam meg, ha valakit érdekel, ez az oe száma. 1zzfe motorhoz.
PNC 22271
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Tompított izzócsere az E12 Corollában egészen mission impossible számomra, abszolút nem férek hozzá, viszont másik kérdés: a kiskönyv szerint az oldalsó index izzóját úgy kell cserélni, hogy magát a kis burát kell kipattintani a karosszériaelemből, ennek mennyire kéne könnyen mennie? Nem használtam célszerszámot, mert nem akartam megkarcolni, körömmel viszont meg se moccan, van valami technikája ennek?
Köszi előre is!
-
rob210
nagyúr
Na urak, műszaki segítség kellene.
Corolla verso 2007 1.8 1zzfe 129le
Hidegen 2000 az alapjárat, bemelegedés után minden oké 800 körül és szépen is megy.
De hidegen amíg világít a kék hőfok visszajelző lámpa addig bakkekcskézik az autó, azaz hullámzik az alapjárat és gázadásra is dadogósan megy a kocsi.
Fojtószelepet ma tisztítottam, légtömegmérőt szintén. Elképzelhető a fals levegő mondjuk a szívosor tömítéseinek kiöregedése miatt? -
No.01
addikt
válasz
Istikee007
üzenetére
Szia,
Nalunk hasonlo volt regebben... Volt lambda szonda csere mert allitolag azok uzemanyagtol fugooen hajlamosak megahllni akar mar 100e km utan...
Sajna nem az volt igy vegul katalizatort kellett vennunk. A bontottat tobb szempontbol sem ajanlom. Eleve lutri a dolo tovabba azzal lehet gerjeszteni a utobbi idokben tulon tul gyakor katalizatorok lopasat.
Nekunk egy Walker tipusu lett vegul ami osszesegeben eleg jo alternativat jelentett a tobbi markaval es legfokepp a gyarival szemben. -
Istikee007
tag
Sziasztok!
Van egy Toyota Rav4 (2002, benzin. 2.0) autóm és a problémám az lenne, hogy feldobja a check enginet és mellete az alábbi hibakódokat:
P0420 - Katalizátor hatásfoka küszöbérték alatt (1. sor)
- Érvényes
P0430 - Katalizátor hatásfoka küszöbérték alatt (2. sor)
- ÉrvényesA hibaködök törlésével eltűnik a check engine is, de 200-300km múlva újra felvillan és a hibakódok is visszatérnek. Az autón nem érzek semmi bajt. Katalizátor cserés lesz?
Üdv, Istikee007
-
Na_Ta
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 2011-es 1.33 Auris, start-stop-os. Egyik napról a másikra nem indul.
Benzin van benne, önindító tekeri a motort rendesen nem tűnik gyengének.
Másik autóról bikázva sem megy.
Van amit megnézhetnék, mielőtt vontatásba-trélerezésbe kezdenék?
FHP, vagy bizt. kapcsoló, ne tudom, ebben van-e olyan immo tarszponder, ami megadja magát, de a másik kulccsal sem megy.
Ami még hibajelenség, hogy indításkor a rugó ellenében elfordítom a kulcsot,
elkezd tekerni, elengedem, egyet visszaugrik a kulcs, de ugyanúgy teker tovább, amíg teljesen le nem állítom.
Előre is köszönöm. -
A motortérben lévő műanyag borítás klipszjeire nincs alternatíva? Gyakorlatilag egyszer használatosak. Aliról 10-20ft-ért vannak ugyan de minden szereléskor szórom ki az összeset.
Nincs valami tartósabb rögzítési megoldás ami többször felhasználható?Akksit cseréltem mert már nyekergett reggelente és villogott minden. 2015-ös volt, és már jött a bele. Az összes klipszet széttörtem.

-
Tomi8822
tag
válasz
KTTech
üzenetére
Üdv ,felszereltem a tükröket , és be raktam az új kapcsolót , de sajnos nem működött . Rámértem többször de a kapcsoló csoportban az a kapcsoló ami a behajtásért felelős nem kapcsolta a megfelelő kimenetet.Igaz hogy nem gyári Toyota hanem egy utángyártott kapcsoló 10ezer volt Angliából az eBay ről, de érdekes hogy az elektromos tükör állítás hibátlanul működik vele. Végül azt a megoldást választottam hogy a kapcsoló csoport behajtásért felelős részét leválasztottam , majd forrasztottam rá négy vezetéket ugyanis ez egy váltó kapcsoló, a két tükröt párhuzamosan rákötöttem két vezetékre, a másik két vezetékre pedig kapcsolt 12v kötöttem egy 5 amperes biztositékon keresztül. Így ha benyomom a kapcsolót behajlik mind a két tükör ha kinyomom akkor pedig ki hajlik , kívülről ugyan úgy néz ki a megoldás mintha gyári lenne ,és így tökéletesen működik a tükör állítás és behajtás is.
-
rob210
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Én purflux, hengst párti vagyok.
-
Csabroncka
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Ahogy a németekbe a Bosch szórja az elektronikát, úgy a japánokba a Denso. Egyébként csak mellékesen jegyzem meg, hogy olajszűrőből én a gyárit szorgalmazom, igaz nyilván nem ver földhöz az a 4600 Ft egy 5 éves autónál (persze az is igaz, hogy az 1000 Ft-tal olcsóbb Mann sem gondolnám hogy rosszabb) . Pollenszűrőben nekem viszont csak a Mann az etalon, a polifenolos HEPA szűrője több mint jó (főleg, hogy erős pollenallergiám van nyáron).
-
rob210
nagyúr
válasz
Dooonfrigo
üzenetére
Legjobb, nekünk a verso is ezt eszi és imádja.
Ha már a trafó is denso, akkor a gyertya is az
NGK-t én személy szerint rühellem. Amióta beletört egyszer az egyik megfogadtam soha többé NGK. (nem nem én voltam a ludas kitekerés közben a porcelánja úgy döntött pakk. ) jó napos meló lett a gyertyacsere 10 percéből.
-
No.01
addikt
válasz
Dooonfrigo
üzenetére
Szia,
Csekkold le a gyari katalogusaban az adott gyertya gyartojanal. En NGK parti vagyok, de a Denso is jo. A forrasra viszont nagyon figyelj. (igaz az lehet NGK-nal neccesebb...)
A szuroknel szerintem nem erdemes sporolni. En csak es kizarolag Mann-t veszek. Sajna a pollenszuroje ami aktivszenes az eleg draga. Egyszer elfeledkeztem a tavaszi polenszuro cserejerol. Mann epp nem volt raktaron igy vettem egy masik markat (most nem emlekszem konkretan) jo volt, de azt is lehetett latni, h a masik miert kerul annyiba amennyibe.
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok! Nem régen beléptem én is a Yaris klubba egy 2008-as 1.3-mas példánnyal. Szeretném lecserélni a gyertyákat, mit ajánlanátok? Erről esetleg mi a véleményetek? Szűrők (olaj, levegő) esetén milyen márkát ajánlanátok? Előre is köszönöm!

-
sonar
addikt
Sziasztok,
Kezd egyre jobban lemerülni a kulcsban az elem. (Toyota Verso)
Kell vmire figyelni vagy házilag is simán cserélhető? Ha jól láttam egy CR2032 van benne.
üdv: s -
-
-
Tomi8822
tag
Üdv van egy 2007 1.3 3 ajtós Toyota yarisom.
vettem hozza kettő darab elektromosan állítható ,és elektromosan behajló visszapillantó tükröt, meg nem szereltem fel őket de a tükrökön lévő csatlakozó meg egyezik azzal ami az ajtóban van. Eredeti tükrök nem voltak behajthatók de a csatlakozóba minden vezeték be van kötve és be is megy a kocsiba, vettem hozza való kapcsolót amin rajta van a gomb ami a behajtásért felel de még nem jött meg.
Kérdésem ha rá dugom az új tükröket az autóra amibe az összes vezetek meg van ami az új tükrök csatlakozójában is , és be teszem a gyári kapcsolót amivel lehet behajtani a tükröket működhet igy vajon at elektromos tükör behajtás? Vagy lehet hogy a kocsiból hiányzik egy relé például mert eredetileg nem volt benne ilyen felszereltség? -
DjKoxi
senior tag
Toyota Avensis T27 kombi autóhoz tudna valaki elfogadható minőségű üléshuzatot ajánlani?
Köszönöm! -
joefasalasso
aktív tag
válasz
baritz1995
üzenetére
-
baritz1995
tag
Sziasztok
Jelenleg egy 1.8 vvti corollát használok
Érdekelne, hogy milyen tipusú olajat használtok ehhez a motorhoz
Illetve, hogy mennyire befolyásoló tényező az olaj tipusa, persze az adott 5w30 viszkozitáson belül értve.
10ezer km-en jelenleg az elöző tulaj(édesapám) beszámolója szerint 2-3 deci olaj fogy el, ezt nem érzem vészesnek, viszont érdekelne hogy adott esetben más olajjal ez még csökkenthető-e vajon ?
-
Sziasztok!
Auris hibriden cserélnék 17" kereket lejjebb. 15" még felmegy rá?
-
Vezu
csendes tag
Nagyjából másfél óra volt. Emiatt kicsit aggódtam is, annyit mondott a fickó, hogy 2-3 napig ne legyen nagynyomásúval mosva, a nyomás és a vegyszerek nehogy megkezdjék a ragasztást, illetve ne álljak padkára, féloldalasan a kocsival azon a napon. Az üveget megnézem majd este, a gyári üveg Pilkington volt, az újon nem láttam egyértelmű márkajelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Yaris HSD-vel szeretek pályázni, semmivel nem rosszabb, mint a Seat Leon 1.9TDi-m (110LE), sőt még a gyorsulásuk is azonos
. Fogyasztásban meg még jobb is (bár tény, hogy a Seat nagyobb)... Idén 2x vezettem haza Mo-ra (csak tankolni áltam meg, sürgős utak voltak, repülni jobban szeretek, olcsóbb is, de ebben az esetben a 29 óra vezetés rövidebb volt, mint a következő repülőt elkapni), de a pályán simán tudtam előzni még Németben is (Magyarországon meg inkább nem, de ez más kérdés)...
kapott 2 trafót, most megint szépen megy. De miért nem tudta ezt egyszerre eljátszani ne kelljen minden nap nekiállni szint ugyan ott turkálni.
bosszantó kis dög.
Egyáltalán nem finomkodok a pedallal