Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Toyota Verso-ba keresnék 89871-20080 cikkszámú Porlasztó elektronikát.
Ha esetleg valakinek lenne megbizható bontós ismerőse akinél lehet érdeklődni azt megköszönném.
Vagy egyéb forrást tud vki, hogy honnan lehetne szerezni?
Üdv -
sonar
addikt
Sziasztok,
Kezd egyre jobban lemerülni a kulcsban az elem. (Toyota Verso)
Kell vmire figyelni vagy házilag is simán cserélhető? Ha jól láttam egy CR2032 van benne.
üdv: s -
sonar
addikt
Sziasztok,
Van nekem egy 2010-es Toyota Verso-m (2000ccm diesel).
És két dologra lennék kíváncsi, mielőtt a szakszervízzel beszélek.
#1 - mik a szervíz periódusok és, hogy mikor milyen műveletet kell elvégezni. Esetleg van vkinek magyar v angol nyelvű gépkönyve? Abban benne kéne, hogy legyen, mikor mit kell csinálni.
#2 - A motortérben van az a műnyag burkolat amit patentok fognak, a hétvégi izzó cserénél sikerült egyet megint eltörni. Most már jó pár hiányzik. Mi annak a pontos típusa?
#3 - tudom lúzer kérdés lesz, de még sosem kellett. Hátsó ablaktörlő gumija meg van rottyanva. Ha bemegyek autós boltba mit mondjak, hogy milyet kérek? -
sonar
addikt
Sziasztok,
2010-es Verson, hogyan tudom beállítani az időt? 1 kis pöcök van, de azzal bármit csinálok max az etap számlálót nullázom. Googliban se találtam semmit(valszeg rossz kulcsszavakat használtam, de nem jött felém a megoldás)
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Alufelnihez való csavarokat merre lehet venni?
-
sonar
addikt
válasz
molnarpeter #4544 üzenetére
Szia,
2010-es. Csere alatt mire gondolsz? - szervizkönyves, extra hibáról nem tudok.
bontó - tudtok vmi jót v googli? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Pár hónapja van egy Verso-m 2.0 D4D.
Tudja valaki pontosan, hogy hány km-nél mit kell(ene) szervizeltetni rajta? (óra szerint 73.000 km van benne)
Illetve (alu)felni ügyében merre érdemes szétnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest