- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
Én is az "inkább nem veszem meg" tábort erősítettem, de most, a megjelenés után úgy látom, hogy ha az Ubi megfelelő minőségű folyamatos updatet ad a játéknak egy éven át, akkor teljesen korrekt produktumot tettek le az asztalra (és elvileg lesz season 2 is, mielőtt új rész jön, ha jól rémlenek az infó morzsák). Szerintem bolondok lennének elszúrni, végre sikerült nekik egy olyan új címmel kirukkolniuk, ami masszív sikert hozott, és nincs vele hatalmas gond, nem úgy, mint az eddigi próbálkozásaikkal. Vannak gondok, bajok, de sajnos ez manapság már mindegyik játékra igaz, nagy gáz nincs, ez a fontos.
Szóval összességében szerintem megéri a pénzét, nem kell szétajnározni, de jó játék lett, és hatalmas potenciál van benne, ha az SP tartalma nem lesz lufi, akkor bátran ajánlott vétel, mert egyedül a fő missziók száma lett egy kicsit elszabva (a DZ sokakat hidegen hagy, de szerintem ment közben észreveszik a készítők is, hogy ezt coop játékként kedvelik sokan)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest