Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Sima ps4-n mennyire fut a játék élvezhetően? Pc-n most megtetszett az alapjáték, de konzolra költöznék...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz gyuromoj #44994 üzenetére
PC will start on Dec 7, 2017 at 10:00AM PT, and will end on Dec 10, 2017 at 01:00PM PT.
Ez nálunk az este 7.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Hali!
Non classy build-bol tudnátok ajánlani valamit solo legendery-re?
Vagy felejtős?"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz arnikusz #52667 üzenetére
Most elsőnek a CF D3-t szedtem össze.
Kipróbáltam először a non CF D3-t csapatban és nagyon megtetszett, uh begyűjtöttem a CF-t belőle. A 9k stamina-hoz jó modok híján csak éppen 300k DPS lenne, uh egyelőre inkább átraktam 6k staminára.
Néha fedezékbe kell vele húzódni, de arra ott van egy alejandro nálam."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz arnikusz #52674 üzenetére
Nálam sajnos a DPS 302k-n áll csak, 1-2 itemen még nincs meg a max stamina, így meg nem igazán tetszik annyira. 1-2 kört mentem vele, de érezhetően lassabban feküdt az ellen.
A mellényt elég nehezen kaptam meg, így barret + 5 CF itemmel küzdöttem végig az összes legendás küldetést és egészen jól adta, a csapatokat se hátráltattam. Most 6 CF item-mel 380k DPS és 6k stamina mellett jobban bírja a pajzs és az ellen is jobban fekszik.
Ha meglesz hozzá minden, majd kipróbálom, a 318k DPS nem tűnik annyira vészesnek, de azért jobb érzés, hogy kevesebb ideig kell lőni az ellent.
-
Polllen
nagyúr
válasz Anonymus23 #52844 üzenetére
Ha lesz rendes anticheat rendszer, akkor lehet majd multizok egy kicsit a kettőben...
-
Polllen
nagyúr
válasz Anonymus23 #53137 üzenetére
Egy zárt alpha teszthez (ahol bugokat meg szervereket tesztelnek), miért kellene azt nézni, hogy ki mennyit játszott? X óra felett pont nem számít.
Régió, net kapcsolat + hw legyen a lehető legsokoldalúbb. Beállítottak egy rakás paramétert a gép meg kiszórta a meghívókat.
Emiatt csalódni csacskaság...
-
Polllen
nagyúr
válasz Anonymus23 #53148 üzenetére
Lehet, csak nem érdemes. Főleg, ha az érzelmeid vezetik a gondolkodásod.
Szerencsére a statisztika ilyenkor mindig segíti a fejlesztőket. Kell nekik x mennyiségű adat. Ehhez a kiválasztott paraméterek mellett y user kell. Ennél több meghívó ment ki. Meglesz a szükséges adat, meg még több is valószínűleg.A hozzáállásod teljesen jól mutatja, hogy a fanokat miért érdemes óvatosan kezelni mindig. A teszt fázisban főleg.
Amúgy mivel egy nyilvános fórumba írsz, így jártál.
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Azt, hogy melyiket veszi végül, rábízom. Ami miatt várnék a helyében az az, hogy fullhd High beállítást szeretne. Ezt a pro kb tudja a Division egyben, de 30 fps-sel. Ha jól láttam xox-n is 30 fps a max.
Ha esetleg a 60 fps is cél, akkor nagyon rezeg a léc.
Illetve ha megjelenik a játék, látni fogja a vga igényt is. Itt repkedtek a 100k-k, de lehet a kisebb 570/1060 is elég lenne 40-60k körül (4/3GB). Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz D.Orion #53265 üzenetére
Hjaaaa bocs. Az első részhez max grafhoz RX570-t vennék, ha 60fps a cél. 30 fps-t szerintem az 1050ti is tud, de használtan majdnem egy árban vannak.
A ps4 pro/xox már rajtad múlik, stabil 30fps, graf szint a pc-s max körül van.
(Slimet ne vegyél, az kb. az i5+RX460 2gb)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest