Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igy van ez a lényeg

Én szivesen megosztom a buildemet is, nekem nincs titkolni/rejtegetni valóm

Itt ha letekersz láthatod az egyik verziót, nekem ez jön be leginkább, mert pl a oneshot seeker mine "játékstilus" nem tud lázba hozni. Az tetszik most a játékban hogy több féle build is müködhet, ugyanez tetszik a taktikusban is. Általánosságban beszélve müködhet hogy pl mindent firearmsra teszel, tudsz vinni pl booster shotot offenziven használva (nem healre mert healelni ugyse healel), meg pulset vagy sokkoló turretet, müködhet ez is ha nem zavarnak a gyenge képességek és hogy skillböl meg medkitből nem sokat fogsz tudni magadon healelni és/vagy van mögötted egy dedikált healer. Ebben az esetben a ragadozó talent másodlagos fegyveren mégfontosabb, illetve ha nincs mögötted dedikált healer, akkor healelésre jó még a nimble fegyvertok, ami %osan tölti vissza a HP-dat cover-to-cover mozgással megtett távolság alapján.
Én részemről szeretem, ha képességek is ütnek/healelnek, és nem vagyok tulságosan oda a sokkoló turret cheese-ért, ugyhogy a képen látható modon húztam a karaktert, igy a seeker miatt a burst sebzésem is jobb mint a firearmsra pakolók, de nagy firearmssal jobb a sustain sebzése amig nekem CD-n a seeker, bár az se sok idő

Ha a nimble fegyvertokos utad választod, van még pár jó karakter talent a cover-to-cover mozgásra, az egyik csökkenti 30%-al a bekapott sebzést cover-to-cover mozgás közben, a másik meg a cover-to-cover mozgásban megtett út alapján ad fegyver sebzést. Ha többet gyursz elektronikára akkor a death by proxy elég fontos képesség, skill object elpusztitására ad neked plusz képzettséget, pl turret, seeker mine stb. Ja és ha lelősz egy skill objectet, az a ragadozót is proccolja

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Warships
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő