Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz myckey #34139 üzenetére

Szívesen ;)

Gyakorlatilag a 2 free és 4 követelményes talent helyett lesz 4 free, a famas elvesztése (exotic fegyoval ugye nem megy az alpha) nagyobb érvágás, de az assault rifle fegyverek se fognak már annyira dominálni mert az armor mitigation átlag 55%rol átlag 32%re csökken, így a páncélsebzés jóval gyengébb lesz mint 1.5ben.

Az ARek így is jók lesznek, csak igy már a többi fegyver is használható lesz.

Az oldalfegyverröl az adept + competentet pedig mindenki bukja, nem csak az alpha szett, igy az nem nerf az alphát nézve szerintem.

Viszont a provident az retroaktiv 10%ra lesz nerfelve viszont így szerintem falat kenyeret nem fog érni, a dumájuk az volt hogy last standen a normalization miatt a kisebb GSü fegyverek (amiken lehet provident) felskálázódnak maxra, ugy meg már túl erősek.

Ez csak azért kamu duma szagú szerintem mert alphaban eddig se számított a másodlagos fegyvered GSe, csak a fő fegyveré, sőt ha a másodlagos kisebb GSü volt akkor olcsóbban megkaptad a talenteket.

Bár normalization miatt igaz már nem csak az alphaval volt használható a provident, hanem bármivel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés