Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Saka1989 #28650 üzenetére
Szia!
Mivel vizuális típusúak vagyunk kéne kép a szettről és a karaktertulajdonságokról.
Páncél 54% már okés (Tier5) 5000-6000 közötti tűzfegyver, 6000 feletti életerő - 400-ezer feletti szívósság, 100-ezer képzettség én ezt céloztam be.
De függ a játék stílusodtól is+ meg miket kapsz.
CHC jó lenne 40% felett, CHD 145% is szimpatikus nekem.SP tulaj Játékostársak sok sikert a mai begyűjtéshez.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TTomax
félisten
válasz Saka1989 #29579 üzenetére
CHC 19%, CHD 74%,Headshot damage 93%,all weapon bonus boost alatt 36%Damage to elites 25%,enemy armor damage 57%.Atom boostolva 120-150K fejre lövésenként... a shotisokbol amikor beleállok 2 lemegy egy tárból. az elit tisznek nem kell egy tár... (szerk ami 62 löszer...) mobokra kiválló,szerintem PvP elvérezne de nem is arra hegyeztem ki...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Saka1989 #29581 üzenetére
Azért választottam a sárga cuccokat,mert már elegem volt a szett miatti kötötségekböl,ha véletlen esett valami jobb stattal mint ami rajtam volt,akkor biztos hogy haszontalan szettböl jött,most meg be tudok rakni amit csak akarok!Olyan sárga holsterem van ami 1257/1260/1270,hol kapnék pl egy AB szettböl ilyet?Vagy 150 zöld cucc áll a stashben de nem sokat érnek... Most van rajtam egy Barrett mellény egy skull kesztyü meg egy specialized hátizsák ez a három item a gerince a szettnek. (Barettböl már a negyediket farmoltam be ma,és még ez sem hibátlan mert +XP a minor rajta ammo helyett.
Ráadásul ugye minden sárga cuccon van valami kis plusz,ami ahogy összeadódik jó kis szettet lehet belöle csinálni.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
micafighter
nagyúr
válasz Saka1989 #31182 üzenetére
Önnfentartó PVPben semmit nem ér, PVE-ben pedig nem sokat. Egyértelmüen halálos Nekem van külön PvE gearem, az életet ugy oldottam meg hogy van benne egy 2es nomad szett, ez 15% health on kill. DZ-be is ezzel megyek ha mobokat akarok szedni, mellette 4 alpha, gyengébb PvP-ben mint a savage + reckless de megállja a helyét, tegnap előtt 4en lefeküdtek egymás ütán a set tiszteletére
Gyógyulós fegyver talentből a legjobb szerintem a Predatory mind PvP mind PvE, és a legjobb helye szerintem az oldalfegyver. Last hitnél átváltasz oldalfegyverre és folyamatosan töltödni fog az életed.
Csak predatoryhoz kell elektronika, ugyhogy kisebb Gear Score-u oldalfegyvert érdemes hozzá keriteni. Tökéletes volt erre a mult héten kapható tervrajz a 182es Gear Score-u lefürészelt shoti oldalfegyverhez, amin ráadásul 3 talent van Nálam a dream talent a shotira ugy nézne ki, hogy Adept - Predatory - Competent. Skillek használatakor átváltasz oldalfegyverre és beadja az Adept és Competent bónuszt, visszaváltasz fő fegyverre és az is megkapja a bonuszokat amig le nem járnak. Csak bugosak a talentek és nem minden képességre aktiválódnak, de pulse-ra igen, azt meg pl DZ-ben amugy is szinte folyton nyomod[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest