Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz LeonAran #32743 üzenetére

Köszi!!
    És ezt mivel tudom növelni?

Vmint a képzettség a szívósság mellett mire jó?Van olyan puskám aminek kell x tűzerő+x képzettség és 10%-kal több lesz a sebzése (ha nincs töltés alatt a különleges képesség),ahhoz kellene csak?

Véletlenül kivettem a phoenix credit-emet,hogyan tudnám visszarakni vagy elrakni akárhova.A barátom azt mondta,hogy a fekete zónában a halálom után feltudja venni más játékos,ezért jó lenne elraknom vhova.

+Ez fontos lenne.."fegyverkészlet"et honnan tudnék szerezni??Ha ilyenem lenne,tudnám a fegyvereimet is kalibrálni. Bár azokon még nincs ilyen bónusz dolog.
    A 3 alapértékem viszont igen jól alakul.Szépen összeválogattam kis kiegészítőket a cuccaimra és azokat szépen összekalibrálgattam.Esdig egy harc folyamán estem-keltem,pikk-pakk kiszedtek 1500körüli szívóssággal,most 6000 körül már fel tudom venni harcot sok ellenséggel.10-es szintű vagyok.
    Megfogadtam azt a tanácsot,hogy nézzek körbe és élvezzem a játékot.Nem rohanok benne csak szép komótosan megyek és így mégjobban tetszik.
    Fekete zóna.Ma véletlenül bementem,de kimenni nem tudtam ugyanott.Beparáztam kicsit,hogy itt most kiszednek nagyon sokszor,mert nem tudom,hogy halál esetén hova spawn-ol a karakter,aztán a térképet megnézve találtam egy közeli ellenőrzőpontot,iszkoltam is oda. :-)
    13-as szinten azért visszanézek..látom,hogy kategóriákra van osztva -szerencsére- így ha jól gondolom nem fogok találkozni ott 256-osokkal. (?) Legalábbis remélem. :-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés