- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
LeonAran #32743 üzenetére
Köszi!!
És ezt mivel tudom növelni?Vmint a képzettség a szívósság mellett mire jó?Van olyan puskám aminek kell x tűzerő+x képzettség és 10%-kal több lesz a sebzése (ha nincs töltés alatt a különleges képesség),ahhoz kellene csak?
Véletlenül kivettem a phoenix credit-emet,hogyan tudnám visszarakni vagy elrakni akárhova.A barátom azt mondta,hogy a fekete zónában a halálom után feltudja venni más játékos,ezért jó lenne elraknom vhova.
+Ez fontos lenne.."fegyverkészlet"et honnan tudnék szerezni??Ha ilyenem lenne,tudnám a fegyvereimet is kalibrálni. Bár azokon még nincs ilyen bónusz dolog.
A 3 alapértékem viszont igen jól alakul.Szépen összeválogattam kis kiegészítőket a cuccaimra és azokat szépen összekalibrálgattam.Esdig egy harc folyamán estem-keltem,pikk-pakk kiszedtek 1500körüli szívóssággal,most 6000 körül már fel tudom venni harcot sok ellenséggel.10-es szintű vagyok.
Megfogadtam azt a tanácsot,hogy nézzek körbe és élvezzem a játékot.Nem rohanok benne csak szép komótosan megyek és így mégjobban tetszik.
Fekete zóna.Ma véletlenül bementem,de kimenni nem tudtam ugyanott.Beparáztam kicsit,hogy itt most kiszednek nagyon sokszor,mert nem tudom,hogy halál esetén hova spawn-ol a karakter,aztán a térképet megnézve találtam egy közeli ellenőrzőpontot,iszkoltam is oda. :-)
13-as szinten azért visszanézek..látom,hogy kategóriákra van osztva -szerencsére- így ha jól gondolom nem fogok találkozni ott 256-osokkal. (?) Legalábbis remélem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged