Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RazoR

veterán

válasz Elims #32236 üzenetére

Köszi az elismerő szavakat! :R Amíg nem vagy 30-as addig nem lesz jó egy értéked sem és utána is kell hozzá a megfelelő felszerelés! Már készülőben van A játék lvl.30 után, de első körben ajánlom a lvl 30 előtti rész átolvasását! menj végig a storyn, maxold ki a térképet és sokmindenre rájössz majd magadtól is, de az elsődleges cél a lvl 30 legyen szerintem!

törölt tag

válasz Elims #32236 üzenetére

Ha tapasztaltat kérdezel, akkor nehéz rá jó választ adni. Most azt mondanám elsőre, hogy rohanj végig a játékon, legyen meg a lvl30 majd gs256, mert az élet úgy is ott kezdődik. :D
    Viccet félretéve. Én pár napja kezdtem amúgy egy teljesen új karaktert és ez esetben megfogadtam magamnak, hogy nem fogok rohanni. Elsőként azt mondanám, hogy nézz neten egy leírást a küldetések pontos sorrendje miatt, így jobb lesz a sztori. Minden misszió kezdésnél van egy ajánlott szint, azt mindenképp érd el a questek megcsinálásával. Első sorban a kék sárga és zöld ikonnal rendelkező feladatokat csináld, mert az ad szárny fejlesztéshez szükséges pontokat és xpt egyaránt. A fő küldetések esetében ne szenvedj a hard szinttel. Annyival nem ad többet és az is hamar elavul. Egyébként később is lesz lehetőséged pótolni őket bármilyen szinten.
    A legfontosabb pedig, barangolj sokat és érezd jól magad, mivel a játéknak (szerintem) hihetetlenül jól eltalált hangulata van, ami magával ragad és így sok jó cuccot is szerezhetsz. Néha pedig nézz rá a vendorokra. Lehet náluk is jó dolgokat venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés