Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LeonAran

tag

válasz Elims #32256 üzenetére

A Dz-be bármikor bemehetsz, ott tudod elérni egy adott szinten a csúcsot.(lvl.1-29-ig). Én lvl. 8-on is voltam bent. Lvl. 10 alatt egyébként nem érdemes, mert nagyon kemény és egyedül úgy sem tudsz kimenekíteni.

A DZ gyűjtögetéshez fontos:

-legyen legalább 3. szintű a vírusszűrőd!
    -el kell érni a DZ 15-s szintet minél előbb, akkor ki tudod nyitni a fertőzött zónákban a nagy ládákat , amelyek lila felszerelést/fegyvert dobnak
    -aktiváld a biztonsági szárnyban a Kalibrációs állomást. Minél előbb. Itt a megszerzett felszereléseket rögtön az igényeidhez tudod igazítani (tudsz rá páncélt kalibrálni, ha elektronikás áttudod tenni életerősre, stb...)
    -legyen legalább egy fejlesztett gyógyító képességed és fejlesztett Fürkész akna

A lila színű cuccoktól tudsz az adott szinten a lehető legerősebb lenni (ez csak lvl.1-28-ig igaz, utána arany)
    A DZ a külső világi szint alapján így van fel osztva:1-14-ig,15-19-ig, 20-24-ig, 25-29-ig, azaz a 14-es, a 19-es, a 24-es, és a 29-es a legerősebb a DZ-ben.

Jó kalibrált lila cuccokban 2-3 szinttel nehezebb küldetéseket is simán abszolválsz a külső világban.

Van élet lvl. 30 alatt is. Ki lehet élvezni. Szerintem sokat veszít aki átszalad ezen. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák