- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #26295 üzenetére
Ez mellett a loot mennyiség mellett ami van volt bárki össze rakhatott már olyan geart ami 17k alapsebzést ad gépkarabélyra. Nem nagy kunszt. Én a predatorom csak 1.4 megjelenése után keztem el összerakni és már szinte fullos. És az 1.4 megjelenése óta nem nem tettem a játékba napi 2ó nál többet. Ha meg akkora a sebzés külömbség akkor a recles édes mind1 rajra e vam vagy sem.
Recska: bansheben a második bónuszt bukod 8% sebzés növelésért. Ami ha megmarad magasabb a szívóságod.
Nekem nem túl meggyőző a reklesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest