Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én hétvégén gondoltam az Incursionokat, ha mennek és beférek szívesen csatlakoznék.
Nestnél láttam másik fedezékből 4 boss gyilkolást, meg láttam szaladgálást a 4 boss körül és egyszerre legyilkolást.
Sith- Ezek a böhömök már nem olyan erősek, az RC kisautókon is gyengítettek, a baltásokkal amikor hullámba jönnek pl. egy ch Hudsonon a végén vigyázni kell.
Még vadászz olyan cuccot amin van pl. + 30% tűzellenállás 3. vagy 4. tulajdonságként és nem lassulsz le, mint 1.4 előtt mikor szembekapott egy böhöm.
A DZ-ben a sima tankját kilőtt lángszorosok milyen Kamikazek .
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem még így is maradtak elszórva cuccok, és a játékból is 8/9-es táskával léptem ki

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
De lehet vissza kell menni nyestet farmolni
jó még az az okosfedezék oda ?

Az utolsó kimentésnél megérkezett 2 csapat, az egyik rugó. Na mondom vér fog folyni, erre ezek elbújtak, és megvárták míg kimentünk, és elmegyünk onnan. Aztán mikor otthagytuk őket láttuk, hogy kimentenek
gondolom nem 3 lila volt náluk ... azért nem rizikóztak

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest