- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #19942 üzenetére
Nem feltétlenül, de amikor egyedül játszol sokat, akkor nagyon nem mindegy, hogy "one-hitelnek" vagy van időd esetleg visszalőni, vagy esetleg harcot imitálni.
Persze nem a csalásról beszélek.
De 1v1-ben egy közepes játékost simán ki lehet tankolni egy nem túl jó skilles tank builddal (pl mint az enyém)Tegnap volt két jó sztori:
Először egyedül mentem be, hogy megnézzem milyen tervrajzok vannak, és az egyik helyen egy szóló játékos belém kötött. Nem reagáltam, mert nem játszani mentem be. De csak kötekedett, meg lövöldözött, de persze rugónak lenni már derogált a köcsögnek (utálom az ilyen köcsög hozzáállást, vállalja fel, ha harcolni akar, minden következményével) DZ5-6ban voltunk. Elkezdtem lőni, rugó lettem, 19 seccel, erre elkezdett támadni, de gyakorlatilag kitankoltam a lövéseitaztán megkaptam a 90 secet, és folyamatosna támadott, de a DPS-e kevés volt ahhoz, hogy simán elintézzen, illetve futkároztam oda vissza, jöttem mentem mobok között meg minden, hát olyan fák jú, sit, meg minden volt ott, én meg röhögtem rajta de nagyon, a gyerek olyan ideges volt, mintha az élete múlott volna rajta. Aztán annyira röhögtem, hogy nem vettem észre, hogy mögöttem egy tisztogató csapat, kb. egy sec hiányzott volna a healhez, de megpirítottak. Ott röhögtem rajta, hogy üldözött vagy 4-5 percig, de nem tudott velem mit kezdeni, igaz én sem, mivel 120K DPS-el messzire nem jutottam, és nem volt nálam támadó skill (turret vagy sticky).
A másik:
Garszáékkal DZ5-6 ment a lootolás, rugózás, amikor is oda vissza betámadtunk talán egy orosz csapatot. Lementünk a metróba, és ment a harc rendesen, de egyszer csak hirtelen elcsendesedtek, először nem értettük, de aztán láttuk, hogy az ellenséget hátba kapta vagy 3 baltás, kb. 5 sec alatt lerendezték az egész csapatukat. Na ott is volt röhögés
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest