Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bunfi

őstag

válasz #35434496 #19942 üzenetére

Az rpm-et megfogja az "anticheat". Ugyanúgy, ahogy a damage hacket, magic bulletet, teleportot stb. Az infinite ammót meg már le is tiltották minden csalásban. Az ESP és a jól beállított silent aim az még megy.

• Anonymus23

veterán

válasz #35434496 #19942 üzenetére

Nem feltétlenül, de amikor egyedül játszol sokat, akkor nagyon nem mindegy, hogy "one-hitelnek" vagy van időd esetleg visszalőni, vagy esetleg harcot imitálni. :DDD
    Persze nem a csalásról beszélek.
    De 1v1-ben egy közepes játékost simán ki lehet tankolni egy nem túl jó skilles tank builddal (pl mint az enyém)

Tegnap volt két jó sztori:
    Először egyedül mentem be, hogy megnézzem milyen tervrajzok vannak, és az egyik helyen egy szóló játékos belém kötött. Nem reagáltam, mert nem játszani mentem be. De csak kötekedett, meg lövöldözött, de persze rugónak lenni már derogált a köcsögnek (utálom az ilyen köcsög hozzáállást, vállalja fel, ha harcolni akar, minden következményével) DZ5-6ban voltunk. Elkezdtem lőni, rugó lettem, 19 seccel, erre elkezdett támadni, de gyakorlatilag kitankoltam a lövéseit :) aztán megkaptam a 90 secet, és folyamatosna támadott, de a DPS-e kevés volt ahhoz, hogy simán elintézzen, illetve futkároztam oda vissza, jöttem mentem mobok között meg minden, hát olyan fák jú, sit, meg minden volt ott, én meg röhögtem rajta de nagyon, a gyerek olyan ideges volt, mintha az élete múlott volna rajta. Aztán annyira röhögtem, hogy nem vettem észre, hogy mögöttem egy tisztogató csapat, kb. egy sec hiányzott volna a healhez, de megpirítottak. Ott röhögtem rajta, hogy üldözött vagy 4-5 percig, de nem tudott velem mit kezdeni, igaz én sem, mivel 120K DPS-el messzire nem jutottam, és nem volt nálam támadó skill (turret vagy sticky).

A másik:
    Garszáékkal DZ5-6 ment a lootolás, rugózás, amikor is oda vissza betámadtunk talán egy orosz csapatot. Lementünk a metróba, és ment a harc rendesen, de egyszer csak hirtelen elcsendesedtek, először nem értettük, de aztán láttuk, hogy az ellenséget hátba kapta vagy 3 baltás, kb. 5 sec alatt lerendezték az egész csapatukat. Na ott is volt röhögés :))

Új hozzászólás Aktív témák