Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Azért elmennek a büdös p*csába a fejlesztők ezzel a drop system-mel. Az ember lenyomja kétszer egy nap hardon a Falcont, majd lenyomja szenvedve challangen is kétszer. És a négy körből egyetlen használható item se esik?! Az rohadt gáz már mikor a challange Falconért kapott itemet még ott helyszínen betöröm. A táskámban nincs más csak zöld cucc a fegyvereket és a modokat leszámítva, nomeg egy gold kesztyű. Egy Sentry vagy Striker kesztyű kellene, hogy kitudjak tenni 4+2 vagy 3+3-as szettet. De nem. Nincs. Nemdob. Sehol!!! Ja és nem csak én kapok ilyen haszontalan szarokat. A csapattársaim is. Mindenki ki van borulva, hogy egy challange reward ennyire sz*r legyen. Fullos Tactik szettem van, kell is mert szoktam healelni. De amikor már a 8.-at dobja és semmi szükségem rá, az már bicskanyitogató. Tegnap csapattársamnak esett Striker kesztyű, de naná, hogy nem átadható... :((( Warlord van akinek esett már három, én még esni se láttam. Nem mint ha annyira kellene, de azért elférne a táskában.

Egy baromi nagy katyvasz az egész loot. Bármi eshet bárhol, de sose akkor, és az amikor és ami nekem kellene. 215-ös GS-om van (a legjobb összeállításban). Értem én, hogy innen nehéz előrébb. De, hogy a kezdetek óta nem kapok sehol egy kesztyűt...felcsesz nagyon.

WoW-os drop system kellene ide. Amikor meg van adva pontosan, hogy mi/hol esik. És akkor lehetne járni farmolni. Így meg csak lutri az egész. Mert ami reddit-en is van leírás, hogy mi/hol esik egy hülyeség. Már többször felborult az ott leírt rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák