Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Be kellett ülnöm Roulett...
6k ból 23k...:/Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
L_YKing
addikt
Na Messii!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Speedhs
őstag
válasz Illusion1010 #99867 üzenetére
Ja, de az nem én lennék. Ma mindenki bukott volna Black tippjeivel akkor.
-
GabN73
addikt
Ilyenkor sajnálom hogy kis p*na voltam ....
Real hendi, atma hendi, barca hendi, westham, fiorentina, anderlecht, psg....
Csak 2-t vagy 3-at dobtam volna a tenisz helyett... Lesz*pom magam ha elmegy ... -
föccer
nagyúr
válasz L_YKing #99887 üzenetére
Aprópénz. 1-3 pontos végeredményre tettem valami kemény 150 ft.-t
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz L_YKing #99884 üzenetére
Simán benne van a meccsben. Még 1 tuti, és a meccsen valószínűleg még lesz 2. Az utolcsót lehet hagyják a z ellenfélnek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gyuromoj
veterán
Én azt sajnálom hogy nem mentem el délelőtt feladni egy olyat, hogy minden mai hendivel fogadható meccset megrakni. 7 meccs lett volna és eddig 4 jött, 5. (Barca) jól áll és még lenne a Juve+Merseille.
200ft-ra kicsivel 5k felett hozott volna.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
L_YKing
addikt
Barca vajon vág még 2 gólt?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Daniel Alves
őstag
Nem bírtam ki így dobtam fel a betre és meg is van a hétvégi nyereményem
Meccset nem írok és nem is akartam beírni mert lutri volt és frusztrált a dolog, hogy mindenki nyertOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #99879 üzenetére
wow, meglepődtem
ja nem, mégse
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ANDROID???
addikt
Pro, kalap fos ma is élő:
" Jelenleg nincsenek ilyen események."[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
válasz Daniel Alves #99863 üzenetére
én kis NBA-s élőzést terveztem aztán majd kialakul...
-
vwpolopg
őstag
remélem a barca rúg még egy gólt az első félidőben 1:40-ért... 3000->4200
-
föccer
nagyúr
Úgy látom a Deportívó ma este bent maradt az öltözőben 1-3-ra tettem a meccset apróval, de ezek nem fognak egyet sem lőni.
üdv, föccer
-
Pepeninho
őstag
válasz B-L-A-C-K #99861 üzenetére
Azért én sokat nem tennék a Packers győzelemre. Rodgers ezzel a vádlisérüléssel éppen a mobilitását veszti el. A harapós Seahawks védelem pedig ezt ki is fogja használni.
Én 4.5es szorzóért megtettem a Seattle győzelmet 7-12 ponttal. Tettem egy Sherman IC-t 2.95ért.Persze ez csak az én megérzésem.
Ps4, Xiaomi 11T
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Illusion1010 #99867 üzenetére
Rosszul is lettem volna ha tripla annyit nyer mint én...
föccer: Én 2 vel dolgozok, vagy 10 éve már magamnak vágom, a fodrászok mindig ott hagytak 3-4 nem oda való hajszálat és elegem lett belőle...
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Rising Star-t nezek
-
föccer
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Én hajvágást tervezek...
-
Daniel Alves
őstag
Estére valami?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Speedhs
őstag
válasz Illusion1010 #99853 üzenetére
A pinduribb.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #99854 üzenetére
én nem másoltalak, mert egyszerűen elképzelhetetlennek tarottam őket.
de ezt előre nem hangoztattam:
1. elég sokan utáltak volna.
2. és ha mégis jön ugye, akkor viszont jól hülyén nézek ki belőle.
(kb, mint most.)
de szép volt, és bátor.****
fura egy hétvége ez idáig.
a papíros ajánlatból volt idáig olyan hendis meccs, ami nem jött 2 góllal?
legalább 2 mindig el szokott menni belőlük.****
én meg jó, hogy ezt ezt nem így dtam fel, hanem 2/3-ra bontva, kicsit nagyobb pénzzel.
így még van egy kettes kötésre esélyem, ha nyernének a zöldek...
és az arsenal-t külön megraktam úgy, ha más nem jön, akkor visszahozza az egészet némi +-szal.
és az már ugye jött.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ace owner
addikt
Grat mindenkinek aki nyert Én Black tippjeit raktam kicsit óvatosabban, nevetséges téten:
Azért köszi a tippeketGalaxy Fold 4
-
pohár
félisten
válasz zolynet #99849 üzenetére
egy gól kellett volna a City-től, körülbelül az volt a csoda a meccset látva, hogy a végén semmi sem tudott beakadni
na mindegy, ha jön a nagyon tuti meccsem Costa Ricából, akkor az még 2000-ből 3500, meg még egy rögbimeccsen függőben van, azon még jöhetne 1500 körül
Marseaille -1AHC menni fog szerintem, meg a Sevilla GG & over 2,5 is jó választás lehet azt hiszem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Speedhs
őstag
Köszi Black a tippeket, 50-> 430 mert kivettem sampdoria gólnál.
-
nagyúr
válasz Illusion1010 #99844 üzenetére
varjuk ki a meccs es a szelveny veget
Bambula ur.
Nincs semmi egyelore jott ket meccs a szelvenyrol[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
yogibear
addikt
ATMA
Már csak a szenetyienn húzza ki X-re vagy nyerjen.Pepeninho: onnantól már csak egy Barca és Juve győzelem kellene mára.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lecsokolbi
aktív tag
Mikor húztam a St Etiennet srác szóba mondta pultos gyereknek mert last minute volt eléggé hallom 235 D vagyis ez a mecs. Mondom ne már csak nem húzok lopott tippet be, ha veszítek tisztességgel, hát nézd meg
- Mindenki hazudik! -
-
b3Ro
senior tag
Marseille - Guingamp
Marseille -1AH @1,7
Tet: 5500 Huf -
szab.tam
nagyúr
granada szöglet.
kérek egy öngólt.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
choco01
addikt
Na köszi a tippet Black, Zjunior..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
szab.tam
nagyúr
ezzel az atma - granada x2-vel félrenyúltam.
ezek a szerencsétlenek a félpályán nem tudnak átmenni.
csak 2 esély van az egyenlítésre.
valamiért az egyik vendégjátékos összesesik a 16-oson belül, vagy egy atma öngól...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
stefyY
őstag
Arsenal
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Pepeninho
őstag
Nem értem én ezt a bet365-öt. 3 City szögletnél megtettem azt, hogy a félidőben 5 lesz 3.6os szorzóért(bejött). Braga 1-0ra szopott, megtettem, hogy fordít 4es szorzóért (most vezet). Rennes meccsen tettem, hogy nyer a Rennes és jól is áálll, most ziccert hagyott ki. a lényeg! Jelen pillanatban a maximális 51es szorzóra ad egy gyenge 7est.
Ps4, Xiaomi 11T
-
föccer
nagyúr
Gyerünk City, kaparj be legalább egy X-et.
üdv, föccer
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #99816 üzenetére
Gratula újfent mákoslecsó.
De végre én is nyertem. Törölve, 1x odds...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #99814 üzenetére
még egy elég lesz tőlük, aztán kaphatnak 5-öt is felőlem...
Arsenal büntetővel vezet, eddig sok támadásuk nem volt, City jobban nyom, így a GG & over 2,5 remélhetőleg gyorsan lejön majd
-
expander
senior tag
manci - ars nem lesz gol 25. perc elott 1,83
koszi...
-
Dani_kp
addikt
Elég durva ez a City - Arsenal meccs.
https://ingatlan.com/33821564
-
yogibear
addikt
Atma tizi... talán ezzel képesek nyerni, ha másként nem
Na 1:0...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lacy86
addikt
Nah hallgattam BLACK kollegera!
Kiutaltam 60k-t!Maradt fent 1000Ft! --> ebbol szeretnek megint epitkezni!
-
törölt tag
Na akkor city még az első félídőbe kérnék egy gólt.
-
stefyY
őstag
Arsenal bünti
0-1
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #99808 üzenetére
Nem ismered még te a topikot...
-
dnl91
tag
Unalmas ez a city meccs eddig..
-
Prien
addikt
Granadára ment 500 Ft. Frissebbnek tűnnek.
A kevés is több a semminél.
-
B-L-A-C-K
titán
Ja és itt a kép, nehogy itt kitaláljátok nem is raktam...
És érdekes minden tipp hendivel jött, ki sem merem számolni úgy mennyit hozott volna vagy 5 ezerből...
Valaki unatkozik megteheti...
[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
Szerencsebambusz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.