Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Közbe a 100% tippű meccs 0-2
-
Zjunior
veterán
Lol

-
törölt tag
Everton csicska egy csapat!

-
dnl91
tag
Penalty?!
Dél afrikai kapus bakker mekkora baki.
Pfffff..

3x-ért jött volna a félidő Everton, erre kihagyja.

-
L_YKing
addikt
Tizi

Verd be -
kátú
őstag
Sziasztok! Bet365 ön hogy kell megfogadni a befizetési és a mobilos bónuszt, vagy miként működik az? valaki elmondaná? a segítséget előre is köszönöm!
-
törölt tag
Na az összes tippmixpro egyenlegem ment az evertonra. 860 ft
-
daniel2121
őstag
válasz
férfiállat
üzenetére
80-20 a labdabirtoklás
-
tipuka
addikt
everton nagoyn nyomul, filózok rá tenni. míg 2-es odds van rá valami nagyobb tétet (5-6k-t) ki nézi még a meccset mit gondol?
-
choco01
addikt
Ahh 1-1...

-
gery2123
őstag
Algeria fordított! Akkor le is lehet fújni ezt a meccset. 😊
-
!Tupac!
tag
76ers nagyon gyenge a körtében mind támadó mind védekezőben, eddig 2-8 a harmadik negyed...

-
janos1988
addikt
Ajaj, gond van hjuszton. Vettem ilyen spároscsirkemájasfirssensültet, de ez olyan füszeresmintakurvaélet. Ez nem jaú jel...
-
janos1988
addikt
válasz
férfiállat
üzenetére
Stat szerint nagyon nyomnak a hazaiak. Ilyenkor szokott jönni a menetrendszerű kontra vendég gól.

-
janos1988
addikt
Na nézzük miszter 100%-ot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janos1988
addikt
válasz
férfiállat
üzenetére
Nem nézem.
-
daniel2121
őstag
Katar beszopatott vagy a bírók.
-
janos1988
addikt
válasz
Illusion1010
üzenetére
Van, a Digi sport 1 HD

nenszikineegyenliccsénekemfélidőigbakker!
-
dnl91
tag
Na dél afrika gól, nem nagyon kell ma nyernem..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Illusion1010
senior tag
Everton stream. [link]
persze, lehet hogy van jobb is.
-
férfiállat
tag
Bologna meccsen lesz 2 gól??
-
Pepeninho
őstag
Kezdek aggódni az Algéria meccsen megtette másfél gól fölöttimre.
-
tipuka
addikt
NY Islanders - Philadelphia meccsen a 3. harmad-ra tegyek-e?

Nagyon impozáns. 2,10 NY I. és döntetlen 2,85 tehát vissza fogadnék egyből és akkor is van nyeremény, nem tudom a 3. harmadban Phili csinál is e valami váratlant ?! -
!Tupac!
tag
Ment 800 pezó+ba a Washington -9.5-re @1,73 on

-
törölt tag
Zsebesek magyarázatára ènis kiváncsi leszek. 100% os tipp

100% tipp! Nincs meglepetés, a tippem biztonságos! Este meg is nézheti bárki!

/fő zsebes/ -
choco01
addikt
Hapoel!!

-
gery2123
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Reméljük esélyesebb az Everton - 1 AH

-
Daniel Alves
őstag
Westham 0.0 vagy everton -1AH?
-
törölt tag
Eddig faxán áll a 100% tipp.

-
choco01
addikt
Orleans!!!!!

-
!Tupac!
tag
EL felejtettem a mai NBA meccseket

ment 500 pezó a Phily-Washington 2. negyed Washington -2.5-re @1.83-on
Philadelphia a liga egyik leggyengébb csapata, nem sok sanszot látok a meglepire itt..
-
akooos
veterán
Na elmegy a Nancy az anyjába..így kezdeni..

-
yogibear
addikt
istentelen szarok a sógorok.... rengeteg ziccert elbaxnak, csak a szerencsén múlik, hogy még egál...
-
stefyY
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Vicces ez a NY meccs is...mármint olyan szempontból, hogy én ezzel szemezgettem leginkább az NHL meccsek közül, de barátnőmnek mondtam először, hogy mondjon meccseket, aztán válogatok a többiből, mert volt olyan, hogy ketten ugyanazon az egy meccsen úsztunk csak...erre rábökött az Islandersre, hát hozzák is szépen...remélem éjszaka a Blues is ilyen sima lesz.

-
choco01
addikt
Hajrá Tel-Aviv..
-
vwpolopg
őstag
Ment egy ilyen, hátha beakad

-
ANDROID???
addikt
Ghána tarthatta volna az X-et

-
yogibear
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
nem a ghánaiaknál volt az a VB-n, hogy nem kapták meg a kialkudott pénzt és majdnem fellázadtak, aztán különrepülővel küldték a zsét Brazíliába? Valami ilyesmi rémlik...
de... jól emlékeztem:
A ghánai csapat szerdán sztrájkkal fenyegetett, mert nem kapták meg a vb-szereplésért járó prémiumot, a ghánai elnök közbenjárására végül szerda éjjel érkezett meg a pénz repülővel. Fejenként 75-100 ezer dollárt kaptak a futballisták, lehetett látni olyan fotót, amin az egyik ghánai kerettag megcsókolja a pénzköteget az átadás után.
szóval bármi lehetséges.

-
gyuromoj
veterán
Tippmix Tanácsadó@fb
01.19. hétfő] Ghána - Szenegál V 3.20
(labdarúgás, Afrikai Nemzetek Kupája, FH: 17:00, tét: 5/10)Indoklás: magas a szorzó, így én ebben bőven látok értéket. Tippmixen is fogadható kötéstiltás nélkül, a 024-es sorszámú meccs szorzója 3.15 ott. Az Afrikai Nemzetek Kupájának C-csoportjában járunk, most mutatkozik be ez a kvartett, melyben az említett két csapaton kívül még Algéria és Dél-Afrika található, meggyőződésem, ez a legerősebb négyes. Nézem a két csapat keretét, én egyértelműen jobbnak látom Szenegált. A mértékadónak tartott Transfermarkt is így gondolja, Szenegál keretét (képünkön) 103.50 millió euróra, Ghána keretét 57.45 millió euróra becsülik. Nem is véletlen a különbség, Ghána csapata a generációváltás kellős közepén jár, nincs már a két bölény középen (Muntari, Essien), nem szerepel a keretben Kevin-Prince Boateng, s nincs igazán kiugró tehetségük, André Ayew mellett még mindig Asamoah Gyantól várják a gólokat (akinek a játéka egyébként kérdéses), aki már évek óta Közel-Keleten játszik. Szenegálnál ezzel szemben kiváló generáció jött össze, kiemelném: a keretükből 15-en is a topbajnokságokban (olasz, angol, német, francia, spanyol – igaz, 1-2 másodosztály is akad) keresik a kenyerüket. Ott van például a remek szezont futó West Ham United védője, Kouyaté, a kiváló Southampton-középpályás, Mané (a hírek szerint az ő játéka is kérdéses), a Newcastle támadója, Pappis Cissé, s nagyon sokan alapemberei különböző francia csapatoknak. Nagyon jól sikerült a felkészülésük is, Guinea ellen 5-2-re, Gabon ellen 1-0-ra nyertek. A csoportból meggyőző teljesítménnyel, 6 meccsen 13 pontot szerezve jutottak tovább, csak egy gólt kaptak, Egyiptomot oda-vissza megverték. 2014 májusában barátságos meccsen találkoztak a világbajnokságra készülő, a sztárjaival felálló Kolumbia ellen, s tőlük sem (2-2) kaptak ki. Alain Giresse két éve a csapat edzője, nagyon jó kis társaságot kovácsolt össze. Ghána gyenge csoportból jutott ki, s mégis botladoztak, Guinea, Uganda és Togo társaságában 3 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség volt a mérlegük, Ugandában például sikerült is kikapniuk. Új szakvezetőjük is van, november hetedike óta a korábbi Chelsea-menedzserre, (az általam egyébként igen gyenge edzőnek tartott) Avram Grantra vár az, hogy újra ütőképes csapatot gyúrjon a ghánaiból - úgy gondolom, ehhez jelenleg nincs meg az alapanyag, Szenegált erősebbnek tartom, ilyen szorzóval bátran meg is ajánlom a győzelmüket.
. Máté -
-
yogibear
addikt
eddig csak Marinovics a sógorok kapusa tartja meccsben az osztrákokat... nem lesz ez így jó...

stefyY: ez sem lesz már X, akkor vajon melyik a mai ritkás kínálatból

na jól van osztrákok kezdenek belelendülni: 83%-kal lőnek, a tunik csak 33-mal...
6:3 -
stefyY
őstag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Így már necces.

-
gery2123
őstag
Na most néztem meg a Seattle meccs véget és hát sajnálom, hogy bealudtam tegnap. Nagyon jó kis meccs volt na...
-
dnl91
tag
Senegal 90+4

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig nyomul a győzelemre.