Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Nekem sajnos a Dortmund viszi a mai duplázós nagytétes szelómat.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ted_mosby
senior tag
Azért négy döntetlent telibe találni kemény dolog! Grat. Nekem néha egy is alig sikerül .
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Mano_01
aktív tag
dehogynem szerez
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
stefyY
őstag
Őszintén? Itt ahogy néztem, a vendégeket pakolták agyon, csodálkoztam is este... De nem értek az argentín focihoz.
Ellenben így visszatekintve, ugye ezt raktam hétfőn, ez a legelső meccsen úszott, 1.31x-en...most éjjel volt az utolsó meccs, minden jött az elsőn kívül így...hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Mano_01
aktív tag
1-en buktam
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pc_seft
tag
Megleszel csak az Atl.M kell ahogy látóm!
Én is majd lefotózóm a szelokat mert,az életemben nem fogtam meg ennyi meccset mint ma.
Tegnap teljes mínusz volt az egész nap,így nem mertem nagy téttel ma tenni.
Ha ma teszek nagy téttel 4-5 meccset biztos a mai pluszom..de hát ez van.
Szorítok neked -
pc_seft
tag
Szerintem megleszel vagyis én bízom az Atl.Madridban..ha meg azon csúszik a szelod akkor nagyon csúnya lesz..
Igen velem is így van ha teszek 5-10k-ért akkor egyen mindig elmegy,ha meg teszek kisebb téttel mint ma 14-meccsből eddig 11-megvan
Olyan mérges vagyok most magamra,hogy legalább egy nagy tétest nem lőttem el ma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest