Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
14-12
Nyári pihenő
-
törölt tag
B*ssza szájba az anyját ez a nyomorult benfica.
10,5 szöglet felett: pipa
4,5 sárga felett: pipa
WS Wanderers-Hiroshima H: pipa
Benfica nyeri az EL-t:Szopad*k köcsög gec*k...jött volna 10k...
-
stefyY
őstag
Sevilla nyerte az EL-t...ennyi.
-
Na én pár napja nem tettem semmit, cserébe vettem inkább egy hosszabb 6-os váltót a kocsira
-
pcgamer01
senior tag
Holnap Basel+CSZKA Moszkva vállalható 1-2k-val?
Cszka-ra igen nagy Oddsot adnak -
stefyY
őstag
Ott az a gyönyörű X...
-
GabN73
addikt
Fuh, azért a 2-3 osztályokra nem nagyon érdemes fogadni
Mai lengyel meccset már leírtam, első félidő 1-2, második félidő 4-2
Most egy szép kis uruguay 2-t fogtam ki, hosszabbításban 2 gól, 2-3... -
stefyY
őstag
Boston remélem továbbmegy éjszaka...GO BRUINS!
-
B-L-A-C-K
titán
Egy pár jó kis pipi nektek így estére...
-
Speedhs
őstag
el döntő eddig nagyon látványos és szép.
-
gery2123
őstag
A főnököm most akart 20 ezret rakatni velem a Sevilla-ra!
Lebeszéltem róla
No meg nincs is annyim fent, de valahogy érzem, hogy jönni fog. Ritkán csinál ilyet, de akkor szokott jönni. Egy ezrest lehet rászánok, hátha
-
stefyY
őstag
Az EL-döntőre rendes játékidőben döntetlent várok...ki vélekedik hasonlóan?
-
GabN73
addikt
Nem az én napom... 2100--> vennémki 940né' osz' vált 475-re...
-
GabN73
addikt
Fuhuu.
Ma 3500-->0, 2500-->1200...
3500-at elkapkodtam, viszont a 2500...1600 ment 4 meccsre, 3 bejött, az utolsó félidőben 1-2 volt. 86. percben inkább kivettem 2-2-nél, 88. percben 3-2... (4-2 lett a vége)
szóval 1200 maradt...
-
4850 oc
aktív tag
A bet365-ön befizetésnél DCN01 hibakódot kaptam az mit jelent??
-
törölt tag
Szerintem az, hogy 10e Ft befizetésévél értik ezt a 6x-os dolgot.
A lényeg, hogy bármennyit is fizetsz be 60e Ft-ot kell megforgatni.barca0519951: 2-2
sch_a: Pár ezer befizetéssel nem könnyű azért 60-at megforgatni. Ha mondjuk 3000-ret fizet be valaki, és mindig all in-t tol 1,20-as szorzókra akkor is 20 fogadás, az meg nem egyszerű, hogy bejöjjön mind egymás után. Ha élő fogadás is számítana, akkor nem lenne túl nehéz, de így...Nekem anno nem jött össze 3 hét alatt, összesen 10-et buktam.
-
törölt tag
A hivatalos leírásban ezek vannak:
'A bónusz kifizetéséhez hatszor kell a befizetett összeget megforgatnod. A bónusz számláló megmutatja számodra, hogy hol tartasz a bónusz feltételeinek teljesítésével.
Fogadj a kedvenc sportodra és fedezd fel a fantasztikus élő fogadási ajánlatokat, miközben az évi több, mint 18,000 élő közvetítésünket is nézheted.''Unibet Magyar Sportfogadás jutalom bónusz 10,000Ft 6x-os forgatási feltétellel:
Hogyan működik?
1. Töltsd ki a regisztrációs formulát, fogadd el és ezzel aktiváld a bónusz ajánlatot.
2. Fizess be az Unibet számládra.
3. A bónuszod a megforgatási feltétele elkezd teljesülni ahogy a fogadásaid kifizetésre kerülnek
Résztvételi feltételek:
■A bónuszt csak 2012/07/24-től tesszük a számlákra
■A bónusz megforgatási feltétele csak meccsek előtt megtett (nem élő fogadáson) érvényes
■A bónusz megforgatási feltétele egyes és többes kötésben is érvényes
■A bónuszt csak a regisztráció folyamán lehet elfogadni és ezáltal aktiválni
■Háztartásonként csak egy bónusz lehetséges
■A 10,000Ft jutalom bónusz megszerzéséhez 60,000Ft értékben kell fogadást tenned, azaz ekkora összeget kell megforgatnod
■A bónusz csak magyarországi lakosoknak érvényes.
■A jutalom bónusz összege a játékos számlájára kerül, és minden megkötés nélkül szabadon használható, amint a kívánt összeg megforgatásra került.
■A Supertotón és Superscore-on elhelyezett tétek nem számítanak bele a megforgatási feltételekbe
■A Supertoto és Superscore termékek nem számítanak bele a megforgatási követelményekbe.
■A bónusz megszerzésére 60 nap áll rendelkezésre, amennyiben addig akívánt összeg nem kerül megforgatásra a bónusz elvész
A megforgatott összeg súlyozása az alábbiak szerint számít bele a feltételbe:
■Ha az odds 1.09 alatti akkor az összeg: 25%-a
■Ha az odds 1.10 vagy annál nagyobb, de kisebb mint 1.2 akkor az összeg: 50%-a
■Ha az odds nagyobb mint 1.20:
• Egyes kötésnél: 100%
1. Kettes kötésnél: 105%
2. Hármas kötésnél: 110%
3. Négyes kötésnél: 115%
4. 5-ös kötésnél: 120%
5. 6-os kötésnél: 130%
6. 7-es kötésnél: 140%
7. 8-as kötésnél: 150%
8. 9-es kötésnél: 160%
9. 10-es kötésnél: 170%
10. 11-es kötésnél: 180%
11. 12-es kötésnél: 200%'Tehát 60e Ft értékben kell fogadást kötnöd minimum 1,20-as szorzón 60 napon belül, hogy megkapd. Utána nem kell megforgatni semmit. Viszont élő fogadások nem számítanak.
-
L_YKing
addikt
Celje egyenlíts!!!!
-
sutyesz96
őstag
Hihi, örül a fejem
Szeretnénk tájékoztatni, hogy Üdvözlő Bónuszunk szempontjából az Élő fogadások esetében nem szükséges teljesíteni a minimum három kimenetelre vonatkozó kritériumot, mivel élő fogadások esetén minden fogadás jogosító fogadásnak számít.
A fenti kitétel megtalálható angol nyelvű szabályzatunkban, ugyanakkor magyar szabályzatunk valóban nem tartalmazta ezt a kikötést.
Így bónuszcsapatunk kivételesen jóváírta az Üdvözlő Bónuszt számláján, 17 000 forint értékben, illetve a magyar nyelvű szabályzat aktualizálását is kezdeményezte, amelyet rövid időn belül végrehajtunk.Köszönjük, hogy felhívta erre az ellentmondásra a figyelmünket, és további szép napot kívánunk Önnek!
Örülünk, hogy segítségére lehettünk és köszönjük, hogy rávilágított a szabályzatban található eltérésre.Azért ez az ő hibájuk volt, de örülök hogy belátták az álláspontom.
-
sch_a
addikt
Unibeten ez a 10000Ft-os bónusz hogyan működik? Nekem nem egyértelmű a leírás. Feltöltök 3000 Ft-ot, azzal fogadok 60ezer Ft értékben, akkor megkapom ezt a 10ezret. Eddig ok. De utána ezt a 10ezret is meg kell hatszor forgatnom, mielőtt kivehetném? Kipörgette már ezt valaki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89 #63252 üzenetére
500-as 2db "J" betű ennél...
Nem raktam péntek óta, nem találtam semmit, csak kami tippeket, kamizni meg nem akarok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89 #63250 üzenetére
Beváltottam nemrég a múltkori 1000 Ft nyereményemet a nyerő négyesen, és kértem egy újat, itthon lekapartam 500 Ft, vagyis nem nyertem nem buktam. Úgy látom ezzel se tduok bukni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest