Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
ez ment volna, ha nem fél 1-kor kelek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
Ment 5k-val Verona x2
Sevilla x29100 hozott, mert kivettem , nem varok 200ft-ra!
Sevilla meccs miatt!Most 4k bol kellene valami okosság!
Szerintem Liverpool 1fi H+ Newcastle 1fi 1x lesz az.
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
föccer
nagyúr
válasz Daniel Alves #48793 üzenetére
Akkor gl hf, csak így tovább
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #48793 üzenetére
AH-ról jut eszembe, pénteken befizettem bet365-re 2k-t, gondoltam 200 Ft-os kezdőtéten AH-zok, legjobb tudásom szerint.
1 nap alatt -> 0 Ft
Igaz nem az AH-val nulláztam le, előtte 39 szelót raktam, a 39 szelóval semmit nem értem el, pont egy helyben topogtam, aztán tegnap este felraktam az egész 2k-t, 1,07, 1,07, 1,25, 1,26 szorzókra, kb. dupla jött volna, de természetesen az 1,26 elvitte...
-
B-L-A-C-K
titán
dupla...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Kezdek behányni, ha tegnap nem ment volna el a két tuti Barca/Dortmun mára csak a Verona/Sevilla/Toti lett volna 200 ezerhez, Verona jelenleg 0-3, Sevilla 0-1...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Daniel Alves #48791 üzenetére
Összességében +ban vagy? Ilyen hozzáállással (nem pejoratív értem), nem túl szerencsés a sportfogadást tolni...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Daniel Alves
őstag
Töltöttem fel 5k-t NEm bírom ki ,hogy ne játszak
Éjfélig a cél 50k.Verona dupla az első félidőre kész is
(#48792) föccer :bőven
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Jarod1
veterán
Hannover győzelemhez mit szóltok ma?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Ezt néztem mára:
PSG
Liverpool
Bayern München
Valencia
@3,61Téten még gondolkozok.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pepeninho
őstag
C vagy E csoportból jók lennénk, frankón izgulok! Még a D sem olyan rossz!!!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Ps Vita
őstag
Egy kis buksza infó
S=9000
Mindjárt jön a kép róla -
Pepeninho
őstag
Már előre látom,hogy ebből A csoport lesz!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Na, kár volt kivennem a pénzt a Valencia meccsről. Ez a Sevilla meccs klaszikus uncsi deles mérkőzés. 2,5 gól esélytelen.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
EB sorsolást adja valami értelmes csatorna?
szerkunaTV
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
giigz
veterán
Erősen gondolkozom egy ilyenen, csak ilyenkor távolabb van a lottózó és nem tudom magam rávenni...
Lehet válogatom még egy kicsit, de kb. ezek:
Dunaújváros 1,68
Ajax X 3,80
Liverpool hendi 1,72
Newcastle 2,02
Bruges 1,72
Plzen 1,43Ez így 54,6x, 500 Ft-ból 27,3k
Amit tutinak érzek, az a Liverpool, Bruges, Plzen, közepesen jó a Newcastle és Dunaújváros, az Ajax X pedig elég value, de akár simán el is mehet...
-
-
Dani_kp
addikt
Newcastle-t rakja ma valaki?
https://ingatlan.com/33821564
-
ted_mosby
senior tag
válasz Pepeninho #48767 üzenetére
azért raktam így ekkora téttel, mert elmegyek itthonról így egész nap nem tudok fogadni, és remélem mire visszaérek pozitív látvány fogad. Ha meg nem még marad egy kis pénzem építkezni. De most érzem ezeket a meccseket, majd meglátjuk mennyire jók a megérzéseim
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
na megraktam végül ezt, így ezzel támadok a mai napon 4.8k-17k ... aztán majd meglássuk.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz zolynet #48762 üzenetére
itt sem írják hogy hiányozna, és én nekik hiszek.
---------------------------------------------------------------
Mai oddsok amelyekben látok értéket:Hannover-Bayern :
Ezen a meccsen el kell tekinteni attól hogy már 16 ponttal vezetik a bajnokságot és úgy sem játszanak jól. Na ezt felejtsük el hiszen, milyen jót tenne Guardiola megítélésének hogy veretlenül nyerne bajnokságot, és ahhoz szerintem elengedhetetlen hogy kipárnázzák a mondhatni kiscsapatok kapujait. Pihentetni is tud hiszen tele van a kispad is jobbnál jobb játékosokkal akik bizonyítani akarnak. Nálam ez mondhatni sima V. Szerntem itt azt kell nézni hogy ki a jobb csapat.. remélem nem lesz meglepetés mint tegnap.Touluse - PSG:
Mindenki formában van, hétközben 4-0ra gáláztak a BayArenaban. Ha ma nem nyernek akkor a Monaco már csak két pontra lesz tőlük ami tényleg nem egy behozhatatlan hátrány. Így ezt a meccset a PSG-nek muszáj hoznia ha a Bajnoki címre pályáznak. Nem hendit mondok csak egy Vendég győzelmet 1.5ért azt kell hogy mondjam h ennek van értéke szerintem.[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz Pepeninho #48760 üzenetére
Suárez játszik?
1,61x lenne a góljára
itt nem írják hogy nem játszik: forrás
itt meg azt írják h sárga lap miatt nem játszik: forrás
még szerencse hogy egyformát írnak#48761 ted_mosby: néztem h lehetne tenni az adogatásaira, de még nem vagyok ébren
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
ted_mosby
senior tag
Szerencsére Lukas Lackó-t nem az ügyetlenségéről nevezték el , így hozott egy kis pénzt méghozzá könnyen
Pepeninho köszi a tippet, lehet megrakom!
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
válasz ted_mosby #48757 üzenetére
Nekem most jött egy megérzésem, hogy 2,5 felett lesz a Sevilla meccs. Kivettem a Valenciára rakott pénzem és beforgattam abba.
zolynet:ne okoskodj utólag. Én pénteken beszéltem haverral és mondtam neki, hogy a Real a 7végén az első helyre kerülhet. Mondjuk a Barcára és az Atleticora is azt mondtam, hogy pontot azért szereznek.[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
zolynet
veterán
tegnap éreztem h nem kell erőltetni a barcát, csak nem akartam falra festeni az ördögöt, így nem írtam (nem utólag okoskodok)
aston villa-t lehet erősebben is tenném, őket ma nagyon érzem ... csak a szokásos, h nem merem nagyobb téttel tenni (vendég gyözelem odds: 4x)
pool 2.5over 1,5x
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
hacki87
senior tag
na a tegnapi "tuti" barcam vitt mindent
mára a hannover - bayern lenne, csak nem tudom hogy sima bayern-re tegyem, vagy hendi 1-0 , 2-0.
Ahogy nézegettem azért az utolsó meccseit elég nagy gól különbséggel nyerte.
-
ted_mosby
senior tag
Ezt már láttátok? Szegény Gallas mekkora luftot rúgott.
Mai napra egyelőre még nem néztem ki semmit, de kerülöm a tutikat szerintem.. vagy abból is csak azt amit nagyon érzek.. Ti már néztetek valami 1.75-2.5x oddsot?
-
pohár
félisten
válasz stefyY #48750 üzenetére
Pool tuti bukó, most szólok
az lesz körülbelül 4-0, 4-1ha valahogy kivet magából az ágy úgy, hogy 11-re elérjek a lottózóig, meg is rakom
amúgy nem próbáltátok még, hogy kiválasztotok az aktuális újságból 3-4 meccset, azt megrakjátok X összeggel, de a segédszelvényt nem dobjátok ki, hanem egy hét múlva megint feladjátok ugyanazt, csak már vakon...
én meg pénteken voltam 7 éves a PH-n
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
212 *(1-0) Osasuna - Atl. Madrid H 2.36x
219 *(0-1) Juventus - Torino V 3.20x
230 *(1-0) Hannover - Bayern München H 3.50x
244 *(0-1) Liverpool - Swansea V 3.10x3/4-ben rakható..
...ééééééééééééés őstag lettem.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
ted_mosby
senior tag
válasz Pepeninho #48731 üzenetére
6k nagyon lesüllyedtem, meet egy hoki nem jött :$ de holnap uj nap virrad és így lett 7 ezrem
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
enginev3.0
félisten
Szép volt Barca, oda 10k, 30at nyerhettem volna
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
Zjunior
veterán
Holnapra:
Liverpool
Napoli
ATM vagy ValenciaWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
ANDROID???
addikt
Miért is nem tettem meg a kamit amit akartam
Bordeaux, Real Sociedad, Bologna 2/3 már nyertem volna vele... -
Pepeninho
őstag
Ossasuna ellen sem lesz könnnyű nyerni! Real is megégett idegenben. Remélem Atletico sem visz el minden pontot holnap! Én lenulláztam magam. Valencia nyer akkoor beten marad 750em, tippmixpron egy kevéske. Lassanegy hónapja nem nyertem egy kanyit sem. :
Ps4, Xiaomi 11T
-
Bati0501
őstag
2 nagyon max 3 egyszerre.
Nagy tétnél.Optimusx: Mit értesz ezek után alatt?Hogy a Leverkusen szépen otthagyott ma a pályán 3 pontot,így a Bayern előnye 16 pont,ami már kb lehetetlenség behozni?
Hát lehet,h ezek után már nem úgy fognak játszani...de én nem hiszem,a Bayernt nem ilyen csapatnak ismerem-Barca szokott ilyet csinálni.
+ez a 16 pontos előny se egyik percről a másikra lett,szóval ennyi erővel akár a 13 pontos előnynél is gondolhattuk volna,h ezek után már nem úgy fog játszani...
Holnap kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
ATM-nak most illene kihasználni a Barca megingását...holnapi meccsüket 1.44-ért adják...
ATM+Bayern=1.77 -
pohár
félisten
na, kellett nekem ezekre a szutykokra overt tettem a 4. gól után... ennyit tudnak
-
Bati0501
őstag
Na mégis jó,h nem raktam meg a tegnapi "szelómat"...
-
giigz
veterán
Kövi gól Barca 1,95
-
ted_mosby
senior tag
All-In ment a Socira.. De így sem vagyok boldog , föleg ha egy x lesz
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Ment 15k Sociedad nyer...
21k jöhet
Csak nem kapnak kettőt![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
giigz
veterán
Szerintem ki fog kapni a Barca...
-
ted_mosby
senior tag
10k várhatót visz a Barca, na elmehetnek a bús fenébe.. Bukják is be a bajnokságot
-
L_YKing
addikt
lol
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Szép játék volt, 3-1
-
törölt tag
Barca nem mondok semmit basz@k meg az anyukat. Real Sociedad nem bírnak el szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
-
Pepeninho
őstag
Kérnék 3 gólt még a Barca meccsen és 2 gókocsát a StEtienne-re!!!
Ps4, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest