Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ted_mosby

senior tag

válasz zolynet #48762 üzenetére

itt sem írják hogy hiányozna, és én nekik hiszek.

---------------------------------------------------------------
    Mai oddsok amelyekben látok értéket:

Hannover-Bayern :
    Ezen a meccsen el kell tekinteni attól hogy már 16 ponttal vezetik a bajnokságot és úgy sem játszanak jól. Na ezt felejtsük el hiszen, milyen jót tenne Guardiola megítélésének hogy veretlenül nyerne bajnokságot, és ahhoz szerintem elengedhetetlen hogy kipárnázzák a mondhatni kiscsapatok kapujait. Pihentetni is tud hiszen tele van a kispad is jobbnál jobb játékosokkal akik bizonyítani akarnak. Nálam ez mondhatni sima V. Szerntem itt azt kell nézni hogy ki a jobb csapat.. remélem nem lesz meglepetés mint tegnap.

Touluse - PSG:
    Mindenki formában van, hétközben 4-0ra gáláztak a BayArenaban. Ha ma nem nyernek akkor a Monaco már csak két pontra lesz tőlük ami tényleg nem egy behozhatatlan hátrány. Így ezt a meccset a PSG-nek muszáj hoznia ha a Bajnoki címre pályáznak. Nem hendit mondok csak egy Vendég győzelmet 1.5ért azt kell hogy mondjam h ennek van értéke szerintem.

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés