Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mario1012
tag
A nagy tétes szelón így már jött is a 11 szöglet az első félidőben, erre azért nem gondoltam. Innentől mar csak a meccset lehet nézni izgulásmentesen.

-
stefyY
őstag
10,5 over szögletesek nem sokáig izgulnak, 8-2 már...
-
stefyY
őstag
Atl. Madrid 8-6, Bayern vezet, piros lap csak nem lesz...
-
törölt tag
129 raktam meg eddig úgy néz ki jön.

félidő:H, végeredmény:V
-
giigz
veterán
3,00 a Barca X2-re

-
janos1988
addikt
Nektek sem megy a tipico.com?
-
valaki megrakta a
119-est?122-est? -
stefyY
őstag
Sport1 is adja, akit érdekel...

-
gery2123
őstag
-
stefyY
őstag
Mára ment kemény 400 forinttal:
Selby
New York
Atl. Madrid
Bayern győzelem + nem lesz kiállítás~2k a várható, csak hogy ne unatkozzunk.

-
Jarod1
veterán
online hol lehet nézni a bayern meccset?
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
A 17k-s szeló már kuka. 2 elment, 2 hátra van és ebből kifolyólag gondolom sima lesz a 0-1 EH-es BM hazai meccs és a Preston X...

A másikon már hiba sem lehet, hála a szlovákoknak (francért kellett a 91. percben az esélytelenebb Nitrának gólt rúgnia). Kell a BM min. 11 szöglet, a Sheffield győzelem és a Millwall 4+ gól. Esélyes

-
leikomessi
aktív tag
Látva a kezdőket, én bízom a Barcában. X2-őt megkockáztatom. Legyen miért szurkolni este.
-
rwin5
őstag
Valaki segítsen már ki, ma raktam asszem FTC - Tatabánya meccset, (a másik lakásban hagytam a szelvényt) aztán nem tudom ez a meccs mikor kezdődik illetve hol lehet eredményt nézni? vagy már vége van?

-
rwin5
őstag
Kecskemét - győr 4:2 na ezért nem rakok csak ritkán magyar focira, de tényleg ez volt az utolsó..
-
sz_abika
addikt
Jó a GYETO meccs, még jó hogy évezredes undernek nézett ki
-
stefyY
őstag
Érik a Kapfenberg X-em...

-
freaghill
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Lééégysssziii szerkesztés gombot használjuk, már te vagy a harmadik akinek szólok itt a fórumba.

Ha azért írtál újat, mert más embernek írtál, akkor is szerkeszd az előzőt és írd be a nevét, esetleg emeld ki félkövér betűtípussal és utána kettőspont írj aztán pedig amit neki szánsz.

Szarkazmust érzek a levegőbe

-
rwin5
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Ezt a győrt nagy kár volt rárakni, sokáig vacilláltam vele.. de aztán rátettem.. bár most megint csak 1 góllal húz kecsó, 5 gól 37 perc alatt, hát érdekes vége lesz az tuti (az a szeló azért elég habi amúgy, nagy tétet nem ért meg én 2rugóval raktam meg végül)
+ Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres ez akkora vendég lesz mint a ház, de ne legyen igazam..
-
rwin5
őstag
3-1 hagyjuk már.. vicc
Szerk: 3-2.. hát érdekes egy meccs..
-
rwin5
őstag
kecskemét 2-0 11 perc után, izgulhatok a pénzemért győr..

-
samfishR
senior tag
na áttanulmányozom mán ezeket a hendikepeket az esti meccsre, aztán rakok vmit a barcára

-
Rypejakten
addikt
Sziasztok,
Mai/holnapi 4-5 meccses tutit 6-8 körüli odds-szal tudna javasolni? Veletech belépőre lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi!
-
janos1988
addikt
Ma repült két alap 3/4-es. Egyiken ~6k a másikon pedig ~17k a várható.
-
tami92
aktív tag
erre valaki? ti mennyi esélyt láttok be? :

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
samfishR
üzenetére
Miért nem azt mondod mikor más nagy csapatoknál már ez jött így hogy megmondtam?
Pl: Mu-nál is mondtam múltkor...X-eltek, Real/Barcánál is mondtam már, akkor is jöttek az X-ek, illetve most Shaktarnál is mondtam X lesz vagy kikap és jött is. Ez a Bayern tény hogy nem bír kikapni ami engem is meglep de most már hogy megnyerték a bajnokságot egy X-re csak jók, persze lehet idén már ki se kapnak...
Speedhs: Miért nem közvetlenül az otp-s kártyádról raktad fel a Betclic-en keresztül
Úgy egyből rajta van... -
stefyY
őstag
Kapfenberget a gigászi oddscsökkenése miatt X-re érzem...rakta valaki?
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Elutaltam otp számláról a pénzt egy órája betclic számlára.
Szerintetek esélyes, hogy még a Bayern-Barca meccs előtt megérkezik a BC számlára? -
Chereiose
addikt
Szerintem ma max élőben érdemes fogadni a meccsre, megvárom az első 15-20 percet azt majd meglátom, hogy érdemes-e, mert az egész lutri így a meccs előtt....

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
Igen de azt vedd figyelembe nem is egy duplázós 2x odds van rá...

-
Na regen nem volt ilyen
Ma tettem egy nagy tetes szelvenyt
Nem bannam ha jonne. A tet 10k volt
Pittsburgh - barca GG - kapfenberg
-
mario1012
tag
Megraktam végül variálás nélkül ezt:
121 Bayern München - Barcelona: 10,5-nél több szöglet lesz 1,70
191 Melyik csapat szerzi az 1. gólt: Real Madrid 1,90odds:3,23
-
Ps Vita
őstag
Akkor Lewa nem játszik?
Mert akkor berakom,hogy nem lő gólt
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Betclicre otpn keresztül hogyan tudok feltölteni pénzt?
-
-
rwin5
őstag
092Kecskemét - Győr1.93V
095Millwall - Blackburn 1. félidő eredménye2.80H
112Bayern München - Barcelona: L. Messi szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)1.90H
119Bayern München - Barcelona: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz1.73H
121Bayern München - Barcelona: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz1.70V30 as szorzó, ez megy még mára 3ezerrel, és csőzet.. a szögleten vacillálok még nagyon
-
rwin5
őstag
Sárga lapokat milyenre lehet jósolni, összejön 5 db? (bayern meccs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy lényegtelen szerintem.. Én is próbálom offolni, + szerkeszteni, de van mikor 2-3 is megy mintha spammelnék..

mondom mi a f.....
még az over 2,5et se tudom biztosan, de belerakom.. szögletszámban sem vagyok tuti