Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
szeged meccsen néztem az eredményt, látom 0-1. na mondom most befrissítem, lehetne 2-1. erre 2-1

-
stefyY
őstag
Zenit...

Basszus, Kuban gól volt, de nem adták meg...
huhh. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
freaghill
üzenetére

Ez nem egészen így van. A tippmix készpénzben kifizethető összege szelvényenként maximum 199 999 Ft, 200 ezer felett utalják a bankszámládra 1-2 héten belül. Az meg hogy valaki nyert, és nem fizették ki azért van mert az adott helyen nem volt elég pénz, és nem tudták kifizetni...Ezért vagy vársz míg lesz az adott helyen annyi pénz, vagy elmész máshová kiváltani ahol van. Pl postán a tapasztalataim alapján eddig mindig kitudtak fizetni 100 ezer feletti összeget is egyből.
-
freaghill
őstag
Az igaz, hogy x összeg felett már nem adják oda a pénzt, csak azt az x összeget, többi megy a levesbe?
Ezt hallottam de nem akarom elhinni, mert jókorábban is hallottam már itt valakiről aki egyszer félrerakta a meccset, itt idegeskedett és utána meg bejött neki aztán kaszálta a sok mánit és mondták neki hogy várjon mert kell pénz és nincs annyi benn. -
meddig lehet kiváltani egy adott szelvényt?
-
rwin5
őstag
PINKK-Pécs - Diósgyőr ezt a meccset lehet követni ma valahol? (teletexten kívül?!)
-
stefyY
őstag
Zenit továbbjut?

-
tzimash
őstag
ez ment mára
171 Partizan Belgrad - Szp. Volg. H 1,32
172 Szeged - Crvena zvezda 1.50 H
218 *(0-1) Manchester City - Wigan 1.62 H
3K>>9,6K -
Terkk
tag
R-N. Löwen Kronau - Gummersbach 1.04 H
Flensburg - Burgdorf-Hannover 1.18 H
Sahtar Doneck - Kárpáti Lviv 1.10 H
Manchester City - Wigan 1.22 Hezt 100k - val megraknám, vélemények?
-
Terkk
tag
Manchester City sok pénzel érdemes megrakni? csak azt hogy nyerni fog (100k)
-
L_YKing
addikt
válasz
leikomessi
üzenetére

Anzsi belehúzhatna!

-
crysis 2011
aktív tag
válasz
leikomessi
üzenetére
érdemes rakni?

-
leikomessi
aktív tag
Vizilabdát rak ma valaki?
-
freaghill
őstag
Kösz Djoko.
-
WaterWave
veterán
psg ma továbbjut? hazaiaknál sok a hiányzó!
-
WaterWave
veterán
djoko nagyon szenved, simán megérte az orosz 6.3- as oddsért bármi is lesz :-)
-
freaghill
őstag
Valaki tud adni linket élő streamre djokovicra?
-
tzimash
őstag
172 Szeged - Crvena zvezda 1.50 H
218 *(0-1) Manchester City - Wigan 1.62 H
222 West Ham - Manchester Utd. 1.65 V
ezen filózok 5K>>20K
vagy a hendi helyett, 1. félidő H 1,55ért? -
ha nyerek mennyi a határidő míg le tudom venni a pénzt?
amúgy N. Djokovic - M. Youzhny nem tudtam megtenni..
-
Rx
aktív tag
Evian Thonon Gaillard - PSG V @1,5
Anderlecht - Lokeren H @1,35
odds: ~2aon filózok, hogy ezt kellene mondjuk 4ezerért megrakni...
-
janos1988
addikt
-
rwin5
őstag
tippmix squarerről kimásoltam este, és ugye az másolja, hogy hány kötéses, és rohantam reggel a lottózóba és így voltak a számok, hogy kötéssel együtt, és rosszat töröltem ki és az első két szám maradt meg és a kötésszám az utolsó szám helyett, ennyi a story
SzerK: Bár lehet hozza a teniszt, lehet bemelegedett a bokája és nem érzi a fájdalmat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sz_abika
addikt
Na Korea +2vel hozta, még a Kazahok is lemosnak minket 2 góllal kb és akkor egész jó kis summa jönne ma.
-
szekra
addikt
Már ne haragudj, de nem először olvasom, hogy valamit tévedésből raktál vagy félreikszeltél: még is hogyan? Hogy lehet valamit véletlenül rárakni egy szelvényre? A számokat meg gondolom ismered általános iskolából, vagy azokat is összekevered? Ha ennyire nem megy a dolog, akkor írd össze egy lapra amit rakni akarsz, és másold át mint egy sormintát, vagy vigyél el a lottózóból szelvényt és írd össze otthon/iskolában, és utána add be.
De ha meg ennyire szerencsétlen vagy nem való neked a tippmix, nem kis pénzekkel játszol azért.
(btw, mindezt építő jelleggel írtam, nem bántásként, csak utóbbi napokban sokszor előfordult veled...)
-
rwin5
őstag
na Djoko.. lehet jönne a mixem -50K ha azt a szar kézilabdát nem rakom rá tévedésből..

-
Phili
tag
Korea-Japán 5-5 váltásban jönnek a gólok percenként.

-
rwin5
őstag
Igen, nézem én is.. nem raktam meg, mert számomra mindkettő elég gyenge csapat, aztán elég kétesélyes szóval szerintem benne van a Korea győzelem, amin aszalok inkább, hogy Románia lehet nyer a 4es szorzójáért és a 2 lejátszott meccsén nem lőtt ennyi gólt, mint ma a észtország ellen

-
GabN73
addikt
Buzi Raonic...
-
Phili
tag
Gyerünk Korea nyerni kell.

-
rwin5
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
én nem vettem, nem véleményezem a fradit, mert sok fradista barátom van de attól még egy... szerintem
Győrt alázták vendégben is, most otthon tuti el fogják verni őket PSG meccs meg egy sima 0-1 lesz szerintem a 2. szeló még jöhet, csak ott meg nagyon sok a meccs ennyi papír sosem jön áltban
de azért sok szerencsétSzerk:Kioktatni nem akarok semmit a héten legalább 10ezret buktam csak azon, hogy figyelmetlenül raktam meg szelvényeket

-
-
stefyY
őstag
Most fog egyenlíteni Korea...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WaterWave
veterán
berdych hozta a kötelezőt
-
stefyY
őstag
-
rwin5
őstag
na már megint elkúrtam valamit a héten 4. Fail ami viszi a pénzem. Ráraktam a szelóra ezt: lübbecke - kiel hazaira 9es szorzóért gondolom mennyire esélyes.. Ez milyen meccs egyébként?

-
stefyY
őstag
-
rwin5
őstag
válasz
adrian360
üzenetére
Igen, sérült boka + egyik játékos sincs rossz formában szóval lehet egy kis szerencsével jönne + salakon, nem hiszem, hogy bekockáztatja vannak teniszes barátaim még őket is megkérdeztem, hogy sérült bokával, mennyire mernek kockáztatni azt mondták féltik nagyon áltban pályára se mennek, szóval remélem Djoko is kiáll próbál vmit alkotni aztán ráhagyja, bár nem tudom mennyire súlyos
-
B-L-A-C-K
titán
Azért nem látsz kommentelni annyit mert nem is rakok csak kamit, de a héten pl még kamit se raktam. Múlt hét előtti vasárnap hogy az Anzsi úgy leszívatott és 111 ezer várhatómat vitt el gondolton jól jön egy kis pihenés. Hétvégén, vagy BL-en újra kezdem normálisan. egész jól ment mostanában ugye március plusz 200 ezer tiszta, most meg április elején egyből egy 74 ezres szelvényem jött de utána lavina megindult, vissza buktam 65 ezret még azon a héten. Szóval gondoltam nem erőltetem tovább csak kamikat rakok 2 hétig, és újult erővel belevágok.
-
rwin5
őstag
Nem tudom ez a Djokovic tenisz megér e 3rugót, ha jön akkor viszont elég durva pénz csurranna, de ha nem akkor meg

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

huhh.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze, és ha kaparós sorsjegyen is kikaparod az 5 milkát, csak 400at kapsz meg a többiből venned kell lottószelvényt

az igen