Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz freaghill #1387 üzenetére
Ez nem egészen így van. A tippmix készpénzben kifizethető összege szelvényenként maximum 199 999 Ft, 200 ezer felett utalják a bankszámládra 1-2 héten belül. Az meg hogy valaki nyert, és nem fizették ki azért van mert az adott helyen nem volt elég pénz, és nem tudták kifizetni...Ezért vagy vársz míg lesz az adott helyen annyi pénz, vagy elmész máshová kiváltani ahol van. Pl postán a tapasztalataim alapján eddig mindig kitudtak fizetni 100 ezer feletti összeget is egyből.
-
nagyúr
válasz freaghill #2507 üzenetére
Bármi lehet, ez NHL
Legutóbbi 2 alkalommal megszopattak, abból az egyik ilyen 1.65-ös odds volt hazaiba, erre leikszeltek.
ha tudsz akkor fogadj vissza ha úgy gondolod, ez már azért jelentősebb összeg, itt megéri.Közben Monaco 3-0, ez is pipa
Akkor már csak a korong van[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz freaghill #2518 üzenetére
nem tudom megnyugtatlak e vele, de én vagyok az az ember B-L-A-C-K-en kívül akinek 75-80%-ba mindig 1-en megy el
Most amint látod erre már csak 1 kell, szóval...
De ha úgy vesszük most már kijárna egy teli, szóval akár jöhetne is.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
rwin5
őstag
válasz freaghill #2650 üzenetére
Ezt a győrt nagy kár volt rárakni, sokáig vacilláltam vele.. de aztán rátettem.. bár most megint csak 1 góllal húz kecsó, 5 gól 37 perc alatt, hát érdekes vége lesz az tuti (az a szeló azért elég habi amúgy, nagy tétet nem ért meg én 2rugóval raktam meg végül)
+ Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres ez akkora vendég lesz mint a ház, de ne legyen igazam..
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz freaghill #2925 üzenetére
melyiket a csurgósat? azt elkúrtam megrakásnál.. mármint sokat lett variálva, bele akartam rakni a Besiktas kosarat még, de kihagytam mert siettem, pedig jött volna az is 1,4 körüli szorzó volt asszem, végül így néz ki most a szeló (Mivel kell a zsé ezért PSG-t lehagytam, és hétvégén megy PSG+Juve 2 es kombiba 10K-val)
Szóval ez lett végül:
Gyöngyös - Csurgó V
Debrecen - Szolnok V
Honvéd - Vasas V
Brazil - Chile H+Egy titkos jégkorong nem akarom beírni, nehogy balszerencsés legyen
6K +44,550FtAttól viszont kicsit félek, hogy annyira nem jön minden papírforma ezért a Vasas vízilabdán lesz mit izgulni, most nézem az épp 3-3 2. negyed
5:3 Hazaira sajnos.. eddig elég szar félidő
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz freaghill #2940 üzenetére
6:9 - Vámos újabb pompás lövéssel biztosítja be a győzelmet. 1.22 van hátra.
Debrecen - Szolnok 4:8 lett
7:9 - Takácsot küldik ki és Oelert is. Kettős emberelőnyben a Honvéd. Jakab László be is lövi. 49 másodperc van hátra.
20 másodperc van hátra 7:9
Vasas két győzelemmel bejutott az elődöntőbe. Ezt is pipálhatod
0 szöglet viszont..
[ Szerkesztve ]
-
-
rwin5
őstag
válasz freaghill #3242 üzenetére
Szerintem jönni fog, jó a szorzó, az is lehet szándékos volt (magyar sportnál bármit kinézek, aztán lehet vmi fejes megpakolta millákkal) Egyedüli meccsként nem raknék rá 20rugót, de egy 5-6 meccses szelóba betenném tuti a jó szorzóért, ma egyébként Kiel meccsre vagyok nagyon kíváncsi, és még most is a Kiel-t mondom kíváncsi vagyok..
-
WaterWave
veterán
válasz freaghill #3735 üzenetére
nem baj holnap bl ott is látok értéket, majd valamit összekapirgálok aztán leírom
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz freaghill #4199 üzenetére
nincs mit, ország világ pakolta Monfilst
Haase viszont lehet nem jön be, most jól játszik Robredo
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest