Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Na mivel kaptam úgyis 500ft bónuszt, és annyira írjátok itt ajaxt, hull city, braga (ami szerintem X-lesz), drogheda-t megküldtem 500ft-al
Csak én is örüljek, ha jönne véletlen -
sz_abika
addikt
Holnap este indul a playoff NBA világban.
Ne vegyetek hivatalos tipsternek vagy ilyesmi, egyszerűen csak elkezdtem olvasgatni is a híreket, nem csak nézni a meccseket és leírom a véleményem
NY Knicks - Boston Celtics
Ez egy klasszikus matchup, nem először találkoznak playoffban. Az oddsokat nem kell figyelni, ennyire nem sima. A hazaiaknál adott Carmelo Anthony, aki idén viszi a csapatot, sztár faktort kapott, ennek következtében a Boston védelem szinte biztos kettőzve fogja majd támadásokkor. Nem hiszem, hogy ő lesz ma a legtöbb pontot elérő játékos, viszont asszisztokat osztani fogja, hiszen ha őt fogják ketten, akkor valaki üres lesz. Ez egyrészt lehet JR Smith, Shumpert, vagy Steve Novak triplái. Centerben Chandler ott lesz (év védekező játékosa volt korábban), de a szezon vége felé hát és nyak problémák miatt nem hiszem, hogy agyon terhelik támadásban. Másik oldalon a nagyobb nevek részéről, kérdéses hogy mit hoznak. 30+ pontos meccsek és 20%os dobószázalékot is tudnak. A nagy szezon után, hazai pályán a hazai sikernek jönnie kellene, de mindenképpen jó és látványos meccs várható. Hendit nem pakolnám ~10 ponton belül várom a meccset.Denver Nuggets - GS Warriors
Erről csak annyit, hogy az 1 és 7. legtöbb pontot szerző csapat küzd egymással. Abszolút offenziv mindkettő, a liga utolsó harmadában van védelmük. Ezt megspékelném azzal, hogy 38-3 hazai mérlege van a Denvernek. Viszont, Gallinari sérült (2. legtöbb pontos a csapatban) illetve, Ty Lawson pedig az egyik kedvencem, atletikus és jó triplás, szintén sérüléssel küzd, de ő játszani fog. Center poszton sem 100% Faried, gond lehet.Másik oldalról nincs sok infom, nem követem őket. Annyi biztos hogy a liga legjobb dobója Stephen Curry a kulcsember, ám ő neki nincs playoff tapasztalata és ez hosszú távon hátrány lehet. Még a GSről annyit, hogy a kispad hírhedten gyenge. Hazai siker jöhet, akár több ponttal is, de inkább az over a biztos (200-203 ami okés)Jól esett kicsit írni, pedig nem szokásom, de vártam már a playoffot. Go Knicks

-
Terkk
tag
plzen, ajax, hull city meccsek is kellenek még ma hátra szerintetek hozzák?
-
stefyY
őstag
Galata 2, ez pipa...
Szerk.: 2-1, édesanyjukat.

Szerk, 3-1...maradhatna.

-
-
rwin5
őstag
Most jöttem edzőteremből, földszinten van egy hatalmas tv, megy a sporton a siófok meccs... néha néha kacsintottam nézem 0-0.. mondom bazzeg nyerni fog a siófok.. 0-1 na mondom makker MTK- bemákolja itt, pedig elég bénák voltak és megyek hazafele 2-1 mondom úristeeen

Magyar FOCI!!
(a mixgyilkos) -
Terkk
tag
ennyi a galata

Yilmaz komoly -
sz_abika
addikt
Mára Japán nagyon value volt

Ja és a M'Gladbach promo miatt bwinen, igen megfontolandó a meccsre, valami kockázatos fogadás. 0:0 végeredmény, vagy akár egy 1,5 over első félidőn gondolkodom apróúval.
-
Phili
tag
Plzen 14 mp alatt kapni 2 gólt,hát gratulálok ehhez már tényleg tehetség kell!

-
stefyY
őstag
Siófok...

-
föccer
nagyúr
Elárulná valaki, hogy Djokovic mit csinál a második setben?
Azon kívül, hogy visz a pénzemet?

üdv, föccer
-
Terkk
tag
Galatában mért nem vagytok olyan biztosak ? szerintem hozni fogják azért
-
WaterWave
veterán
Nieminen csomagolhat

-
Terkk
tag
Plzen
Ajax
Galatasaray
Hull City
én ezeket raktam mára -
giigz
veterán
Nem nagy téttel, de egy kötést ellőttem mára, hátha ma jön minden tuti

Orosz 1,50
Volendam 1,57
Hull City 1,40
Drogheda 1,44
Braga 1,40
Plzen 1,22@ 8,15

-
L_YKing
addikt
Köszi annak az embernek aki lebeszélt a teniszröl.

-
stefyY
őstag
Siófok pirosat előre látom, de nem fognak kikapni...

-
WaterWave
veterán
Fognini mit játszott
úristen
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt már én mondtam múltkor is, lehet megrakom, de kedvem sincs kamizni, nagy tétel meg nem merem.
-
samfishR
senior tag
2. set-et behúzza ez a gaszket gyerek?
tiebreakben 7-0ra kikapni... 
-
Terkk
tag
Hull City - Bristol City
jó lehet szerintetek? -
leikomessi
aktív tag
Inkább Galata 2/1 21-ért!

Terkk: Mert törökök!
-
WaterWave
veterán
inkább egy plzen mint egy braga, de hát nem vagyunk egyformák

-
Terkk
tag
Na mindegy akkor megrakom simába azt a galata braga ajaxot 20k- val, azér raknám kombiba mer ha jön a Hull city amiben elég biztos vagyok és a többi 3 ból elmegy 1 akkor még mindig jönne a kombiba
-
giigz
veterán
Én azt nem értem miért rakod kombináltban, inkább raknék 40k-t rá egyenesben, mint 80k-t kombiba, és ha 1 elmegy akkor is 40-et buksz kb...
Na mind1, csak számold át hogy éri meg, de vigyázz is a téttel, mert amilyen tutinak tűnik, olyan simán el is mehet...
Szerk.: Akkor meg én inkább egyenesben raknám 10-zel, mint így kombi 20, de persze ez csak én vagyok...
-
janos1988
addikt
Ma ment egy 5/6-os döntetlenes és egy 4/5-ös vegyes kombi alappal mind a kettő.
-
B-L-A-C-K
titán
Na nem találtam ki mit rakjak, még kami szelóban is tanácstalan vagyok, lehet pihenek tovább BL-ig...

-
Terkk
tag
eagles - eindhoven szerintem x lesz de megérzés

-
Terkk
tag
Hull City - Bristol City H
Ajax - Heerenveen H
Braga - Academica H
Galatasaray - Elazigspor H
3/4 be ezt néztem mára -
rwin5
őstag
Start - Vålerenga ezt rakta valaki ? 1,7 ért hazaira
-
plus44
veterán
Mai papír. Kíváncsi vagyok ki fog botlani "véletlenül".
-
Terkk
tag
braga galata ajax mehet mind H ba akkor szerintetek? nem kis pénzel, elég sokat gondolkodok rajta
tegnap is akartam rakni jött is volna 70k , de annyit gondolkodtam rajta hogy végül nem raktam meg..
-
WaterWave
veterán
ha nem jön a görcs, akkor Nadal kikap
-
Terkk
tag
hol tudnám megnézni hogy mi lesz a felállás a mai meccseken, kik fognak játszani, ajax, galata és Braga-n , meg lehet tudni előre hogy kik fognak játszani?
-
samfishR
senior tag
nadal > all

-
stefyY
őstag
Úgy látom, ma vagy mindenki nyer, vagy mindenki bukik...

-
Terkk
tag
Braga , Ajax, Galata , ezeket néztem én is mára egy nagy téttel olyan 80k -val
bundáskenyérrel mi a helyzet ennél a 3 csapatnál szerintetek? -
freaghill
őstag
Mi a helyzet Blackel? Tegnap este óta őt várom
Posta is zár lassan. -
stefyY
őstag
Ha 4-2 lesz Dimitrovnak a 3. szett, ráadásul ő fog szerválni, lehet nem hozza vissza Nadal...
-
rwin5
őstag
Fényképet dobj már arról a zsíros szelóról

Szerk: Jah most látom, hogy lement 5K-ra az sem rossz, bár kicsit kevesebb az eredeti tervhez képest, bár én nem is pártolom az ilyen durva téteket, nagyot lehet kaszálni, de annál többet bukni.
Szerk #2: Néha vannak Isten-i jeleim pl, 3x hagyok otthon valamit jogsit, pénztárcát, maga a szelót, de megteszem 4. visszaforduláskor és el is megy a szeló.. na ma ki akartam hagyni, a magyar hoki-t, de elkezdtem írni a sorát, mondom jólvan akkor menjenek szóval rákerült a szelóra Magyar Hazaira, úgyhogy szerintem jönni fog

-
ftc
nagyúr
NK Zagreb-Zadar 1
V.Sarsfield-Newell s 2
Daug.Riga-Skonto Riga 2
M gladbach-Augsburg 1
Excelsior-Volendam 2szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak én is örüljek, ha jönne véletlen

Hazai, meg minden én várom azt a meccset, aztán lehet nyernek 5-0 ra
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)