Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ta777
csendes tag
válasz Devsey #187117 üzenetére
hát ez nagyon jó lesz a többi irodát meg betiltják... ezek meg korlátoznak kb azt csinálnak majd amit akarnak... csak jussak el egyszer, hogy engem korlátozzanak... kicsapom az országos balhét igaz ettől még egyenlőre nem kell félni , de egyébként is kezd elegem lenni belőlük, hogy még erre is ráteszik a mocskok a kezüket és csak a szart adják kb...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mardel
őstag
válasz Devsey #187192 üzenetére
Vegas.hu-t próbáltad?
Mixen kívül ez az egy ahol még adómentes."Az általános szabályok szerint az adóköteles jövedelmet úgy kell megállapítani, hogy a bevételt csökkenteni kell a bevétel megszerzésével kapcsolatos, elismert költségekkel, így például a tét összegével.
A bevételt és a költséget fogadásonként kell elszámolni, tehát például a vesztes fogadások költsége nem számolható el a nyertes fogadások bevételével szemben. A bevételt és a költséget a magánszemély egyébként a nevére kiállított bizonylattal igazolhatja, melyet a tiltott szerencsejáték szervezője állít ki részére.Ha a nyereményt a magánszemély nem ún. kifizetőtől kapja – ilyen lehet például, ha a nyeremény egy külföldi honlapon szervezett játékból származik –, akkor a jövedelem után a magánszemélynek kell megfizetnie a 15 százalék szja-előleget, emellett pedig a 13 százalék szochót is, mindkettőt a szerzés negyedévét követő hónap 12-éig." [link]
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
pohár
félisten
válasz Devsey #187192 üzenetére
tegye fel a kezét, aki bármikor is adózott online nyeremény után...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sherlock82
senior tag
válasz Devsey #187313 üzenetére
Igen , amit írsz ezek igazak a Grand Slam és az ATP 1000 meccsekre. A kisebb tornákon nehezebb eltalálni az eredményeket. Legalább is nekem.
De Minaur az előző félévben nagy szép eredményeket mutatott fel. Szimpatikus lett nekem.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
sherlock82
senior tag
válasz Devsey #187319 üzenetére
Swiatek - re nem érdemes fogadni mert a döntőt leszámítva jelentéktelen az oddsza. Simán ver bárkit.
Andreeva jópár embernek borsot tört az orra alá, nekem nagyon szimpatikus, és tegnap tudtam meg hogy a 1994 es Wimbledon nyertes Aranxa Sanchez Vicario az edzője. Kedveltem őt is régen.Ma Gauff próbálkozik Swiatek ellen, nemrég Romában könnyedén nyert a lengyel kislány.
-
sherlock82
senior tag
válasz Devsey #187321 üzenetére
Sinner állítólag csípó problémákkal érkezett már az egész tornára, nekem Alcarez nagyon nem szimpi szóval rá semmiképpen se fogadok Szóval kerülöm.
Ruud salakon nagyon jó , Párizsban pedig az elmúlt években is jól szerepelt, szóval necces az . Szóval hagyom inkább az egészet most.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Devsey #187321 üzenetére
Én néztem a meccset.
Alcaraz erősen dominált, Cicipassz is nagyon akart, amiket bukott Alcaraz, azokat úgy kb. mindenki bukta volna (ill volt is amit engedett, nem futott úgy rá, tudja, hogy összességében előnyben van - belefér ). 2. szettre ez nagyon kiült (Mármint Cicipassz 'nagyon akarása' de még ott is csak utána kullogott). De az első és a harmadik szett az teljes dominálás volt. A szettek utolsó 2/3-ában Cicipasz köpni-nyelni nem tudott. Alcaraz ott mindig megmutatta, hogy az övé lesz ez a meccs.Azt hittem ez a 17 éves orosz kislány (Andreeva) elveri Paolini-t is. Sabalaenka tűnt a nehezebb falatnak, akit az előző körben búcsúztatott.
Azért még vannak fizikai korlátai na... viszont nagyon szép jövő áll előtte. Ennyi idősen már az elitben játszik nagyokat.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Devsey #187325 üzenetére
Még talán ami szembetűnő volt:
Alcaraz mostani fizikuma egyébként az 1-2 évvel ezelőttihez képest sokkal erősebbnek tűnik. 1-2 éve inkább technikával próbálta volna felvenni a versenyt Cicipasszal szemben, de látszólag ma már erőnlétileg is tud dominálni és okosan is játszott.[ Szerkesztve ]
-
Devsey
tag
válasz Devsey #187351 üzenetére
Közben megadták Berrettini szorzóját: 1,15
Az elég ehhh, olyan kevésért lehet nem éri meg
Mondjuk Berrettini és Bublik a 2 legesélyesebb megnyerni a tornát
Griekspoor 1,33 lehet megér 1 próbátMa ez ment:
Kudermetova 10000x1,40 -> -10000
Berrettini 30000x1,66 -> +19800
Raonic 5000x1,60 -> +3000[ Szerkesztve ]
-
Devsey
tag
válasz Devsey #187388 üzenetére
Kis kiegészítő:
Ugyebár ez azért van, mert a szuper odds csak a mérkőzés alap 3 szorzóját növeli meg, a többi szorzót nem.
Illetve így telik a 2000Ft-os feltöltési bónusz 1,5 odds feletti követelménye is, míg sima tippmixpro oddsokra kétesélyre és DNB-re nem mindig, mert azok sokszor 1,5 alattiak.A nincs fogadás döntetlenre, az a döntetlennél a tét visszajár...
-
tisn
addikt
válasz Devsey #187389 üzenetére
nalam valami nagyon furcsa az uj bonuszrendszerrel
egy csomo 1000ft-os bonuszom aktiv (4db)
de ebbol egyen van 555ft haladas.volt tobb 1000ft vagy afeletti 1.5x oddos fogadasom (amit mondjuk buktam)
annak nem kellene eliminalnia a bonuszt?
mert igy a vegen szepen lenullazza a szamlam, holott a bonusszal akartam "jatszani".
szerk: eleve a feltetelek is kocsogok, pl. egy esemenyre egy tetet szamol csak el.
[ Szerkesztve ]
-
Agyrák666
aktív tag
válasz Devsey #187472 üzenetére
Csak egy tegnapi pelda:
Paks Vs Hunedurururua masodosztalyu roman csapat.
1.5-2.85-5.75 volt az odds par napja.
Meccs elott annyian pakoltak meg Paksot, hogy lement 1.35-3.15-8.75 kornyekere.
Paks +2.5 azsiai hendikep valahol 1.03 kornyeken volt.. es sima 0-4 lett a meccs.
En meccs elott ,, mindket csapat golt szerez-t" vagy roman csapat golt szerezt neztem.. vegul roman csapat +3 hendi lett belole 1.35-ert. -
Agyrák666
aktív tag
válasz Devsey #187479 üzenetére
Pedig szerencsejatek. Nyilvan nem lotto,kaparos szint, de egyszer szeretnek latni egy olyan embert aki 5-10 eves tavlatban pluszban van.
Altalaban ez ugy szokott kinezni, hogy ,,mar megint nyertem" * insert nyertes szelveny* az elotte levo bukokrol pedig szepen nem beszelunk.Belso info = bunda Az megint mas. Surebet szinten
[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
válasz Devsey #187479 üzenetére
A Tippmix szerencsejáték, mert tippelsz egy kimenetelre, ami 2 esélyes vagy több. Nyilván valószínűség van, de simán elmehet a szinte tuti tipp is.
Fociban ott van a var. Belenyúlhat bármikor a meccsbe akár a 90-ik percben mondjuk 1 kezezés miatt és 11-est ad az esélytelenebbnek.
Tenisz is kiszámíthatatlan, megsérülhet a játékos meccs közben vagy akár rossz napot fog ki és nem játszik jól az 1.1-es odds játékos.
Wimbledonban a világelső Swiatek simán kikapott, 7 es odds volt az ellenfelére. -
Agyrák666
aktív tag
válasz Devsey #187495 üzenetére
Nem, a mostanival ugy csinaltam, hogy beutaltam 100k-t, tettem egy svajc 1X-et Anglia ellen, hozott 166-ot, kikertem, es azota a bonusszal jatszom.
Uj regisztracio kell hozza, annyit tudok..de, hogy rokon lehet-e, aki ugyanerre a cimre van bejelentve azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest