Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
köszi
-
törölt tag
válasz
KisTücsök #176937 üzenetére
Ahogy szekra írja. Esetemben az első japán fogadás vesztes, mert a tabella éllovasa szíveskedett simán három góllal kikapni, ha döntetlen lett volna akkor visszakapom a tétem. A másik tipp nyert, így baj nem lett a kassza szempontból.
1X2 itt az 1 a hazai (H) győzelem, X a döntetlen, 2 a vendég (V) és ebből 1X az hazai kétesély, X2 a vendég kétesély (döntetlen vagy győzelem)
GG gól-gól mindkét csapatnál BTTS is ugyanez (both teams to score)
1,5 over: legalább két gól esik meccsen
HT/FT: amikor félidőben (half-time) egyik csapat vezet, a végén (full-time) a másik nyeri végül
-
törölt tag
Tegnap jött mindkettő, éjjel a Libertadores Quito 1,9-ért. Ma japánokkal kezdek:
Kitakyushu DNB 1,7x
Tokushima 1,9x
(nem sokat teszek rájuk, mert japán másodosztály és redditről nézett tipp)estére apróval Leicester és FTC kötés? háromszáz forintra hozna kétezret
-
törölt tag
Sikerült elcsípni kiállításkor szünetben 1,6-ért az Aston Villa győzelmet, így a Troyes DNB mindegy. Az AC Milan és a svéd GG jött simán. Srácok, hétfőn nyeremény!
Sanghai SPIG 1,5x
Midtylland kétesély 2x -
Pepeninho
őstag
Nyert a mixim. Nem 200 forinttal tettem. Nap közben általában az appal megcsinálom ezeket alaptettel aztán megérzés alapján rakok rá pénzt. Most 5000 forinttal ment. A lényeg, hogy kifizették. Nem ilyen jellegű fogadasnal, de előfordult már, hogy kifizették. Akkor egy Sevilla-Real meccsen tettem azt, hogy sargalap X lesz. 2vel többet kapott a Madrid. Néztem a meccset, írtam, számoltam. Az app akkor is azt írta, hogy bukó, de a lottozoban szó nélkül kifizették. Mindenesetre érdekes. Valamint egy igen jó esemény, érdemes próbálkozni vele akár 2-3as kötésben is.
-
yogibear
addikt
válasz
#12901120 #176926 üzenetére
Itt is jó...
Az első kettőnél a mindkettő szerez gólt kitétel jött (H - igen), a harmadiknál pedig mindkét kitétel, a vendég nyer és a mindkettő szerez gól is. Ezért H mindhárom tipp...Vagyis Pepe szelvénye nyert, jött a második kitétel, a mindkettő szerez gólt... rá kell kérdezni...
Már csak azért is, mert az ÉS-sel külön tipp létezik:
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt - és ennek 6 féle kimenetele... -
Pepeninho
őstag
Én sem értem a dolgot. Szerintem én nem hibáztam. Ha a "vagy" helyett "és" van akkor egy szavam sem lenne. De úgy néz ki a ZRT ismeri ezt a szót, mert van lehetőség ilyenre is pl. : 2.5 gólnál több ÉS nyer a hazai csapat. Ma úgyis megyek lottozoba, hátha adnak magyarázatot, bár kétlem. Akkor pedig hívom a Szerencsejáték ZRT-t. Majd beszámolok.
-
yogibear
addikt
Lesd meg pl a hétvégi PL-ből a Brighton - Manchester Utd. meccset Prón, annál is van ilyen fogadás:
Hazai csapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt Odds
Igen 1,46
Nem 2,35
Döntetlen vagy mindkét csapat szerez gólt Odds
Igen 1,54
Nem 2,17
Vendégcsapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt Odds
Igen 1,15
Nem 4,20Más meccseknél még én sem láttam. Lehet a PL-ek a próba...
Viszont a fenti szelvény nyertes kéne legyen... a "vagy" kitétel első fele jött, nem nyert a hazai...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest