Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyert ma valaki egyáltalán? Főleg focival?
-
B-L-A-C-K
titán
Neten ezt nem rakta valaki?
Arsanal 2/1 41x
Dortmind 1/2 41xja ez nem is úgy volt
Juve 1/2 41x10 ezerből -> ~690 millió
-
törölt tag
válasz
itachi94 #166038 üzenetére
Ez lehet egy ok, de most éppen a Trento kosaramért is izgulni kell vacak 1,3x oddsért.
(legutóbbi találkozásukon pedig 40 ponttal nyertek) Ha a sportfogadás ördöge úgy akarja nem fogsz nyerni, mindegy milyen sport. Szerintem.yogibear: épp akartam én is írni Osijek nyerni fog a fővárosban szép szorzóért...
Érdekes nap! -
yogibear
addikt
Din Zagreb is hajt otthon erősen a hazai vereségre 8,5-ért... még a tizit is kihagyták az ügy érdekében.
Arsenal még ki is kap... 2/1 41-ért... szép ki summa...
-
törölt tag
Az milyen lélekölő lehet valaki megtette Juve lövi a 4. gólt hiszen volt még félóra hátra a Lazio vezetéskor. És az utolsó percben ott is a büntető csak Dybala kihagyja. Arsenal se nyer úgy tűnik, a Galata jó lesz. Kár a Basel elkerülte a figyelmem jó javítás lett volna mára.
-
törölt tag
válasz
yogibear #166034 üzenetére
Juve-Lazio is 1-2
Én már nem is mertem ezeket a meccseket piszkálni, Chelsea legatyázta az online egyenlegem. Elég rossz a helyzet amikor utolsó ezres sorsa az Arsenal-Rapid Wien és Galata-Trento kosár szelvényen múlik. Arsenalban és török meccsben bízni, na ez a hit! -
törölt tag
psg ha lőnének még egyet örülnék neki nagyon!
-
fess
őstag
Itt szurkolok,hogy a real nyerjen már,erre a Chelsea már rég elvitte a szelót...
-
yogibear
addikt
CR7 na végre
És Isco mesteri labdája...
-
yogibear
addikt
Real középpályája egy halom sz@r, látszik, hogy nincs ott Modric...
-
törölt tag
válasz
yogibear #166017 üzenetére
League One-ban se ér sokat a tabella. Végén lévők vezetnek az elején állók ellen. Tényleg zavaró a nagy kínálat, minek cifrázni City és Bayern dupla hendi kellett volna. Legalább a Rosenborg nyert simán, kis sikerélmény.
De a Chelsea-t nem gondoltam volna, az jól megviccelt sajnos, Realból se lesz hendi 1-1 éppen.
-
Chereiose
addikt
Elég gyengusz a real eddig...
na csak írni kellett
-
sz_abika
addikt
Bocs mindenkitol aki rakta a Chelseat. Egyszer megpróbáltam egy nagyobb tetest a héten...
-
törölt tag
Crystal Palace eddig gólt sem lőtt, a Chelsea ellen kettőt az első félidőben.
-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K #166015 üzenetére
Azt hittem marcelo se lesz, de ezek szerint már nem eltiltott. Viszont nem lesz Keylor Navas és Carvajal sem, ők azért fontosak, +Varane sem a védelemben, szóval helyette is csak Nacho játszik, igaz ő se rossz. Benzema visszatér, de ez nem tudom jó hír-e
Mindenesetre, kötelező hozniuk mert most a barca lehet nem nyer...
-
törölt tag
Amikor működik a tippmix oldal akkor is annyira egy állami szar. Akartam reggel az ausztrál meccsre GG fogadást, nem is ajánlotta fel csak 1X2 lehetett, se félidő, se gólszám, semmi. (mindkét Melbourne lőtt gólt, nyertem volna) Múltkor amiatt panaszkodtam nincs olyan XY lő gólt, nyertem volna Lukakuval. DNB és felvehető összeg pedig soha nem lesz bizonyára.
-
törölt tag
köcs...g Sevilla megint viszi a mixet.
-
válasz
Monoton #166004 üzenetére
A többit nem is néztem, de tényleg nem jön be semmi. Szerencse, hogy még időben tudtam fogadni a Besiktas kosármeccsre, az élő eredményt meg tudom nézni máshol is, de akkor is fejleszthetnének a szerverparkon egy pöppet...
Na bakker hosszabbítás
Ilyenkor ha fogadok egy kosárszámra, mondjuk hogy kevesebb, mint 175,5, akkor az a rendes játékidőre vonatkozik, vagy a hosszabbítás is beleszámít?
-
Nektek is akadozik az élő fogadás Tippmixpro-n?
-
B-L-A-C-K
titán
Real -2ből nyer
~2,70x
-
törölt tag
Jó sok meccs lesz ma:
Shrewsbury és Bradford tabella alapján, mindkettő ~2 körül, óvatosabban kétesélyben + Chelsea
Chelsea & Real talán a napi tuti
2 felettiek: Manchester United, Hertha, Barcelona
Rosenborg és Nordsjaelland ~2 körül
Arsenal 1,6
Videoton 1,7
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest