Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
folyt köv tavasszal, arra azért figyeltem hogy F1 hétvége előtt már készülhessek
-
szab.tam
nagyúr
ismét köszi mindenkinek!
levezetésnek:
Arsenal - Paris SG (élő) 1X2 Paris SG 17,75 Nyitott
Ludogorec Razgrad - Basel (élő) Hendikep 0:1 Ludogorec Razgrad 29,00 Nyitott
Tét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 102 950***
és ez már tényleg, csak úgy recska helyett:
Arsenal - Paris SG (élő) Hendikep 0:2 Arsenal 27,00 Nyitott
Napoli - Dinamo Kijev (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 1:1 25,00 Nyitott
Tét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 135 000****
van egy 100 ft-os alapú 2/8 kombimban még élő 2-es kötés egy kis apróért:
Ludogorec Razgrad - Basel Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 9,50 Nyitott
Napoli - Dinamo Kijev Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 13,25 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
nyúl a takonyra, visszafog azonnal:
Arsenal - Paris SG (élő) Kétesély Döntetlen vagy Paris SG 3,05 Nyitott
33k->100kígy a 2 nap össz. (papír + pro), 20k->155k.
(feltéve, ha nem néztem be valamit. volt már ilyen...)és van még pár élő over-es kombi.
(#156994) B-L-A-C-K
thx.
jaja.
te mesélhetnél róla.
az a visszavogás enyhén többe fájt.
de ilyenkor ez a helyes döntés.visszafogási határ valahol az össz bet 2*-esnél van.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
gyere City, vágjatok még egy gólt plííííííííííííz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
full 3 esély.
van egy forgatókönyv, amire most kivételesen nem szeretnék sokat gondolni.
egymás elleni döntetlen, gókülönbség, rúgott gól arsenal +.
ha x, akor nem dőlt el a csoportelsőség.megvallva a szeló megtétele előtt a tabellára rá sem néztem.
nem szoktam mindig túlbonyolítani.
ránéztem, és úgy véltem, hogy az arsenal nyer.
de így utólag nézve ezt a szimetrikus sz*t, amit idáig legyártottak...most nézve vagy marad az 1:1, vagy 2:2.
vagy mit tudom én...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
jpm
senior tag
Elkezdtem megrakni a 0-0-kat,
meg underezni. (Barca)
vagy szakít vagy bukó[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ma nem raktam félidő D-t, erre 8-ból hat lehozta kapják be.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #156985 üzenetére
pedig a kihagyott tiziket, és a teniszben a 2-s hibákat nagyon szoktam érezni.
most nem bánom, hogy nem...****
még ezeket a fostos, underes meccseket.
élőzni sem lehet rájuk.
pfejjj...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz aliquis #156982 üzenetére
bátor, de simán jöhet kategória.
drukkolunk.***
arsenal nem jól kezdődik.
kapnak még egyet, totál vége a szelómnak.
akkor van esély, ha kihúzzák az 1 fi-t...*****
ha tudnám, éllőben tenném a kihagyott büntit.
tipikus pszicho helyzet...[ Szerkesztve ]
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Valahol még kurva sok gól lesz, na de melyiken? Ludo-bazel. A kutyacsontért még menni fog ott a küzdelem, ha már a pdollárjelzsé és az arsenal beárazta a két gárdát
5.5 gól felé, az is megfizeti a tizenhármast.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #156975 üzenetére
thx all.
hát ja.a bayern amit elvitt du. megrakott 2 mixet, azt most vastagon meghozta.
valószímű összerakom ezekről a szelókról a megmaradottakat...bayern meccs bukott,
Rosztov - Bayern München 1X2 + Gólszám 3,5 Vendég és több 2,65 Vesztes,így ez a maradék 3:
Atl. Madrid - PSV 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 2,10 Nyitott
Celtic - Barcelona 1X2 + Gólszám 3,5 Vendég és több 2,00 Nyitott
Napoli - Dinamo Kijev 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 1,95 Nyitott
Tét összesen 3 750 Ft
Várható nyeremény 30 713 Ft****
hajrá arsenal, vagy arzenál 0:0.
és kéne legalább 2 db. 6 gólos, és még 1 db, 7 gólos meccs....de azért egy 0:0-s kombival is készültem...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #156971 üzenetére
Besiktas - Benfica (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 3,5 7,00 Nyitott
Tét összesen 9 000 Ft
Várható nyeremény 63 000 Ftgozdolkoztam, hogy kicsit több zséért, a 4.5*-ért a besiktas vagy benfica-t rakom, hátha lesz még gól.
de nem vagyok éhesfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
LyonnaisFan1
őstag
3:3, hoppá. Mekkora liverpooling
Az a passz quaresmatól te jó ég.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #156961 üzenetére
melegszik a pite....
csak az a baj, hogy ismerem a törököket. ugyanazt csinálják ilyenkor, mint a szerbek is.
begőzölnek, és az ellenük vezető ellenfél szétprovokálja, és kifetrengi azt a pár percet.
és kapnak 3 sárgát, 1 pirosat...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz LyonnaisFan1 #156967 üzenetére
otthon remélem, hogy nem fognak az X-re hajtani nagyon...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #156967 üzenetére
atletico.
az athletic az a bilbao.****
(#156965) B-L-A-C-K
hát ja.
az lenne a legjobb, ha sokáig 0:0, majd arsenal gól.[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Na vágjunk bele ERC Ingolstadt-Augsburger Panther X 10k
a 2. harmadban nincs gól 6,2x hmm hmm gondolkodóba ejtő, de 2-3k-t nem akarok rá tenni 10k meg azért nem kevés.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Atletic Madrid így már ikszelhetv a psv ellen, úgy is megvan a csoportelsőség.
-
yogibear
addikt
(#156929) djculture
Ma jön az hogy a Bayern München az otthoni 5:0 után akár ki is kaphat nem?És nem? 15-ös oddsért a doni sztyeppén.
(#156931) margithid válasza djculture (#156929) üzenetére
A gyengécske Rosztovtól? Fogadni nem fogadnék rá, de szerintem hendivel hozza Bayern.Hát attól.
Pár éve már eljátszotta ezt a sz@ros münken mikor kikapott a BATE-tól...
oroszok kézzel-lábbal védekeznek már...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
van 2 napos 2/16 +6,5-öm, és mai 3/8 +5,5.
nem fakadnék sírva, ha minden meccset szétrugnák a kapukat...a bayern meccsen csak a 3:3 lenne fos...
3:4 lenne a legtutibb...a besiktas-on is 4:3, és kasza...
meg sem próbálnak üres területekre befutni, mülleert gólhelyzetben zavarja a labda, ha éppen mégsem, akkor hazafejeli a labdát az ellenfél kapusának...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz szab.tam #156961 üzenetére
Épphogy beengedte a rendszer
-
yogibear
addikt
Azt de nagyon becsavarta a ruszki...
-
szab.tam
nagyúr
Rosztov - Bayern München (élő) 1X2 Rosztov 11,75 Nyitott
Besiktas - Benfica (élő) Kétesély Besiktas vagy Döntetlen 12,50 Nyitott
400-> 60kRosztov - Bayern München (élő) 1X2 Bayern München 5,75 Nyitott
Besiktas - Benfica (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 3,70 Nyitott
1k->20k***
(#156963) LyonnaisFan1
kb. 1 mp-en múlhatott...[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Na most knée megrakni a fekte sasokat a vörös sasok ellen
-
yogibear
addikt
Gyerünk ruszkik meg kell verni a fricceket.
Na bammeg, szottyos ruszki védelem...Besiktáska is megy a levesbe...
(#156958) margithid majd 2 hét múlva kiderül a Leicester összeállításából. De abban a cikknek igaza van, hogy ez a banda nem bírja a kettős terhelést, így szvsz a Porto meccset simán leadják... Egyszerűen nincs miért nyerni, mindenképpen csoportelsők már, azt elintézték 5 forduló alatt... Most ráállnak a PL-re és feltornásszák magukat középcsapattá...
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz yogibear #156956 üzenetére
Nem tudom, ez szerintem csak azon múlt, hogy könnyű csoportban vannak BLben, brugges nem oda való, porto gyengélkedik, Koppenhágának meg nincs olyan meccs és iram terhelése mint Leicesternek PLben.
Én egy fillért nem tennék portóra, még 2-es oddson se.
Sporting nem kérdés, hogy jobb, hiába van tét lengyeleknek, előző meccseken is az volt, mégis semmit nem értek el, na jó egy dönci a Realal.
Ezt a meccset kb olyannak érzem mint a tegnapi lyon meccset, nem egy kategória a két csapat.
Én ezt majd rakom, csak ne menjen le az odds.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #156954 üzenetére
Sportingnak még egy X is elég. Persze X-re játszani az álmoskönyv szerint nem jó ómen.
Legia menni fog előre mert csak a győzelemmel lehet EL-es, és a Sporting lekontrázza majd...Leicester meg nem fogja semennyire komolyan venni a portoi meccset, innentől a PL az ami számít egészen tavaszig... ahogy a cikkben is írva vagyon 12 meccsük van addig, az alatt fel kell zárkózni a kieső zónából.
-
szab.tam
nagyúr
ugye van ze a szelóm:
juve + real + arsenal
10k -> 101k.0:0-t megraktam 9 k-val, szintén 100k várható.
a baj akkor van, ha psg góllal kezdődik a meccs.
akkor nincs mit csinálni.a 0:0 marad, akkor a kb. a 80. perc után megrakom a psg gólt.
viszont ha az arsenal az 1 fi. közepe táján találna egy gólt, akkor kb. milyen szorzó lehet majd az x2-re?
2.5 körül?[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz yogibear #156952 üzenetére
Ez a porto nem érdemelne továbbjutást, minden azon múlik, hogy leicester mennyire fogja komolyan venni.
Nekem az utolsó fordulóban a sporting idegenbeni sikere van jó oddson, dnb-be 1.40, kikapniuk nem szabad, mert akkor legia megy tovább EL-ben, és azért a sporting egy sokkal jobb csapat mint a Legia.
Jó focit nyomtak a Real ellen otthon is és idegenben is, sajnálom őket, mert mindkét meccsen rászolgáltak az 1 pontra. -
yogibear
addikt
Be is árazták az utolsó csoportmeccsüket:
Porto - Leicester H @1,50.[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
a gól előtt 13x pénz volt hogy a félidő x -lesz
-
jpm
senior tag
A Bayern rendesen beszorítja a Rosztovot, kíváncsi vagyok mennyi lesz a Bayern szorzója a 40. perc körül a félidőre nézve.
(#156948) Chereiose a fogadást untam meg. Túlzásba vittem egy "kicsit".
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Feltoltam az utolsó befizetésemet a betclicre (jelenleg 60k-n áll).
Ebből kellene felmenni olyan 140k-ig. Aztán májusig zárolom ezt a számlát is.
Ez a hónap elég durvára sikerült
Marad a bet365 amin 10k befizetésre vagyok korlátozva Bohóckodni jó lesz.(#156943) yogibear Én is nézegetem 9x pénz. Rádobni vagy 15k-t a maradékot meg az arzenálra.
Esetleg a Columbust meg a Minnesotát behúzni győzelemre kötésben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használ még valaki rajtam kívül Skrill-t fogadáshoz?
A probléma a következő. 2-2,5 hete hétvégén befizettem kártyával Skrill-re egy 10-est, aztán pár nap múlva nyitottam egy Case-t, hogy szerintem nem tudták levonni a pénzt, mert webkártyáról ment és elfelejtettem előtte átutalni rá. 1 hét múlva a Case-t zárták, vissza se írtak rá, de Solved-re változott az állapota. Gondoltam, hogy akkor nincs para. Erre most jött egy mail, hogy 10 ezer x száz Ft-ot 30.-ig fizessek be nekik, mert volt egy unpaid tranzakcióm Újra nyitottam Case-t, leírtam nekik, hogy pont emiatt szóltam pár hete, amire b*sztak normálisan válaszolni, szóval számomra röhejes az egész.
És mi történik, ha nem fizetem be nekik a pénzt 30.-ig csak majd hónap elején?
Vagy ha soha? -
yogibear
addikt
válasz aliquis #156933 üzenetére
mínusz 5 fokban, amit ott jósolnak estére Alaba Boateng meg a többi sz@rrá fog fagyni. Tegnap a Lever sem bírta a moszkvai hideget.
Kijönnek a fűtött (??) öltözőből és odafagynak a pályára, jégcsákánnyal kell levésni őket.[ Szerkesztve ]
-
meta91
csendes tag
Mára a City szerintetek ?
-
djculture
félisten
Ma jön az hogy a Bayern München az otthoni 5:0 után akár ki is kaphat nem?
-
szab.tam
nagyúr
jaja.
jó lenne, ha nem tolnának egy 0:0-t.
mert akkor még visszafogni sem tudok.***
(#156927) [CS]Blade2
én is úgy csinálom a papírost.
neten megcsinálom a szelót, mentett szelvényszám, bediktálom.
most már 2 óráig felhasználható.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
[CS]Blade2
addikt
válasz szab.tam #156904 üzenetére
Most így jött ki. Ott ahol be tudná tenni, hülyék hozzá. De már megvan a megoldás. Bepakoljuk a neten, és viszi a számokat 2 órán belül.
(szerintem jól szedtük ki a 3-at, persze minden megeshet.)
A többiből nem jött annyi, mint reméltük, mert lett pár kevés gólos meccs. A lényeg, hogy a felrakott 10K legalább visszajöjjön, és akkor lehet ezeket pakolni. -
margithid
veterán
Lyon behúzta és a Sevilla vereségével igazi kis parázs meccs lesz utolsó fordulóban.
Mondjuk akármennyire rossz idegenben Sevilla azért jobb csapatnak tartom mint Lyont, igy szerintem ők mennek tovább. -
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156919 üzenetére
én hendire nem mertem rakni, csak máshogy:
"és 2 rám nem jellemző szeló:
juve + real + arsenal
10k -> 101k.Leicester - FC Bruges 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 2,60 Nyitott
Sporting CP - Real Madrid 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 2,15 Nyitott
Dortmund - Legia Varsó 1X2 + Gólszám 4,5 Hazai és több 2,35 Nyitott
Monaco - Tottenham 1X2 Monaco 2,65 Nyitott
Tét összesen 2 000 Ft
Várható nyeremény 69 623 Ft"2. szeló szépen jött.
(nem akárhogy...)
Leicester - FC Bruges 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 2,60 Nyertes
Sporting CP - Real Madrid 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 2,15 Nyertes
Dortmund - Legia Varsó 1X2 + Gólszám 4,5 Hazai és több 2,35 Nyertes
Monaco - Tottenham 1X2 Monaco 2,65 Nyertesa másikon az arsenal remélem, behúzza.
de lehet, hogy élőben viszafogok.és életben van még néhány kami kombi is....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Dortmund meccs pontos végeredmény 8:4 1001.00x
-
B-L-A-C-K
titán
Gondoltam a Real nyomorék lesz.
-
stefyY
őstag
válasz stefyY #156898 üzenetére
Egy nyamvadt Sporting gól kellene csak, bár piros lappal úgysem lesz meg... Pedig milyen szép is lett volna nyerni.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
jpm
senior tag
válasz Aventador91 #156913 üzenetére
Már ment az első harmad amikor megraktam
(#156914) yogibear
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Egy ilyen első félidő 6.5 gól főlé milyen odds?
-
enginev3.0
félisten
Ez a real meccs, tiszta fradi újpest
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
HaZsolt
őstag
Ejj hajj, hogy lesz ez a juve meccs így x?
-
jpm
senior tag
válasz Aventador91 #156906 üzenetére
A fenét, 0-0-nál az első harmadban...
(#156905) B-L-A-C-K kösz.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #156899 üzenetére
a fi. 2:2 szelót így játszani egyenesen baromság.
ha papíroson tolná, ott nincs a 2/13 kombi korlát.
2/20-ig mehet.
jelen esetben 16 meccs van.
jól megüti a guta, ha az egyik meccs a kihagyott 3-ban lenne esetleg...***
ez ment még mára:
angol liga 1-2
+5,5
3/12 és 3/10mai maradék bl.
5/7
+3,5fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest