Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
MU szépen bedarálja a Leicestert, 40' 4-0.
Remélem a MCity is ilyen sima lesz, kötésben eme kettős. -
lord_m
senior tag
Mai gólos próbálkozás:
Norwich - Burton
08752 V Több, mint 2,5 1,75 odds.
-
D@niel
addikt
sp gijon - barca 1x2 1,22
swansea - man.city 1x2 1,35
st. gallen - basel 1x2 1,5vélemények???
-
yogibear
addikt
Basaksehir 2/1

Esélyes lehet, a szokásos vendég 45. perces góllal vezet...
De a GG elég jó opció 1,6-ért.A büdös gyökér eibaros , piros a Cocinál, 11-es az Eibarnak, nyomorék úgy fölé baxta, hogy még tripla magasságú kapu sem lett volna elég. és ezért még nem kevés pénzt is kap.

-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
nem azt mondom hogy nem kellene, hanem hogy ekkora előnnyel tartalékolhat és a H @6-os odds még a kőgazdag Svájcban is 600%-os profit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagyis csábító lehet.
Egy éve ilyentájt 4,33 volt a H ugyanebben a felállásban és bejött...
tavasszal meg mikor már a Basel kiesett a BLből, ugyanebben a felállásban (kétszer otthon kétszer idegenben játszanak, összesen 4-szer egymás ellen egy évben), 0:7 lett... -
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
11 pont az előnye az első helyen és szerdán Arsenal ellen idegenben BL...

H-ra meg 6-os odds van...
Tavaly EL-ben csoportelső volt, tavasszal még 2 kört ment, a későbbi győztes Sevilla ejtette ki az egyenes ágon.
Idén a BL-ben a 3. csoport helyért fog veszekedni a bolgárokkal (tavaszi EL egyenes ág), ahhoz minden pont kell, főleg mert első körben otthon X-eltek egymás ellen, valszeg az fog dönteni ki tud több pontot elvenni az Arsenaltól és a PSG-től... vagy az hogy ki kap ki kevésbé tőlük. -
margithid
veterán
Tegnap psg cumi volt...
Mára basel győzelem 1.50ért mehet! -
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Ez van, az élet megy tovább... A mai a régi szép időket idézi, amikor szakítottam a franciákkal, hátha...
-
margithid
veterán
Tegnapi Alaves +1.5 jött, igaz azt gondoltam simábban.
Mára én PSG-t látom legjobbnak 1.49-ért! -
sz_abika
addikt
DD
85. Percben vettem ki az Alaves x2m. -
marked one94
őstag
Kaptam egy emailt hogy sikertelen volt a tranzakció. Majd máskor újra próbálom. Egy kicsit megijedtem azért hogy hová tűnt a pénzem de vissza jött

-
janos1988
addikt
Mai 3 svéd (Allsvenskan) 3,5-nél több gól, egyenesbe 1k -> ~12,6k.
-
yogibear
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Ha tiltott lenne, akkor gondolom nem lenne ott a Pró befizetési oldalon:

OTP-ről azonnal ott szokott lenni rajta.
A K&H-nál például a lakossági betéti kártyákkal rendelkező ügyfelek számára engedélyezik az egyenlegfeltöltést – de csak és kizárólag a Szerencsejáték Zrt. (Szrt.) oldalán. Ebből a lehetőségből is ki van zárva az ifjúsági betéti kártyákkal rendelkező Trambulinos ügyfelek – nekik még számlaegyenlegük terhére sem teljesít bankkártyás fizetés kapcsán feltöltést a bank.
-
!Tupac!
tag
Nekem a Valenica 1.5 gól alatt tetszik 2x odds
Vagy Alaves kapott gól nélkül fejezi be a meccset 5x oddsValencia 5 meccs 4 rúgott gól, Alaves 2 kapott 5 meccs alatt pedig a Barcával is játszott
-
sz_abika
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Nem lehet hogy csak foglalás van a számládon?
Legutolsó emlékeim szerint a KHnál minden jellegű szerencsejáték tiltott. -
djculture
félisten
válasz
marked one94
üzenetére
Ha ma regisztráltál akkor még eleve le ellenőrzik az adatokat emlékeim szerint. Amúgy megjelenik egyből mert vásárlásnak minősül.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Nekem volt hogy 10percet is kellett várni.(egyszer ha összejött,hogy azonnal ott is volt a befizetett összegem)
-
gery2123
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Nekem azonnal megjelent mindig. Én lehet hogy rá írnék a supportra, hogy ilyenkor mi van.
-
marked one94
őstag
Sziasztok!
Ma beregisztráltam tippmixpro-ra, befizettem kártyámmal az összeget, a számlámról le is vonódott a pénzt de a tippmixpron még nem adódott hozzá. Mennyi idő kell neki hogy megérkezzen? K&H maestro kártyával csináltam.
-
-
margithid
veterán
Alaves +1.5ös ázsiai hendibe szerintem vállalható Valencia ellen.
Barcát idegenbe verték, Atleticoval ikszeltek szintén idegenben, harmatgyenge Valencia csak nem veri őket 2 góllal.
Tegnapi Basel azt hittem simább lesz, de azért jött a végén!
Black merre van?
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Mai nap mit érdemes tenni?
-
djculture
félisten
11 órakor indul megint a mai napra rendezett török kamu kupa futam

-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
simán,

egy jpg-be is bele lehet akár injektálni, ha kell
Pl. átirányít egy oldalra annak a kódjában benne van a cucc az lefut és csá pajti. [link]
ez nem olvastad? Pár napja itt volt a fejlécben. én akkor sikáltam le az ABP-t és tettem fel az Ublock origint...
Ugyanazokat a szűrőket használja, a szűrő felépítése is azonos. elég sok előre belerakott szűrő benne van, csak ki kell pipálni amit akarsz, sajátot is hozzá lehet adni ilyen nekem is van pár. amiket én csináltam pár oldal felugró dolgai ellen. meg a hufiltert adtam hozzá [link]
Sport247 előtte mindig ki akarta kapcsoltatni az ABP-t, azért szoktam le róla (nem azért van fent hogy kikapcsolgassam), Steamkangoo meg átirányított vagy 3-szor amiket kilőttem és újra be kellett a főoldalt tölteni, mire nézhető volt. pedig fent volt az ABP pop-up addon is...
Most meg csak bejön mindkét oldal katt és megy a stream...
itt szoktam még vadászni de értelemszerűen nem magyar linkek.
Acestreamesek jobb minőségűek, csak sokszor meccs közben lelövik a jogtulajok miatt... és macerás, hogy újat vadásszak. -
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
csak célszerű ilyen oldalakon használni az Ublock Origint, az megfog szinte minden xart felugrót, átirányítót, satöbbi, ABP-vel steamkangoon-n kinlódás volt, Ublock origin-hez csak a saját szűrőimet adtam hozzá, amiket én fabrikáltam meg pár kimondottan magyar hufiltert és megfog steamkangoo-n is mindent alapbeállításon is.
Meg ezen a sport365-ön is...
Nélkülük copás, a sok szemeten átvergődni és nem tudni némelyik nem akar-e valamit a gépre dobni. -
djculture
félisten
Ennyit a Schalke nevű foshalmazról...
-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
ennél már csak rosszabbak léteznek, elhiheted. annó elég sokat végigpróbáltam még ez az ami úgy ahogy megy, magyar adók linkjei nem nagyon szoktak jók lenni.
Ha streamgaroo-n van meccs, inkább azt használom, az stabil szokott lenni, de ugye nem magyar.(ami engem nem zavar persze) -
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Pedig működik az, nem írtam volna, ha nem próbálom ki, nálad van a gebasz.
Mondjuk nemrég töröltem az ABP-t és tettem fel helyette az Ublock origint, az megfog minden popupot meg egyéb szemetet.
a banok fórum az gyűjtő ott érdemes előbb próbálkozni mert azok működni szoktak.első linken hungariant választva source1 link1 simán elindul

-
margithid
veterán
Nem tud valaki egy müködő sport 1 linket?
-
yogibear
addikt
Szép volt Szerdzsó

Varánusz meg minek áll le bűvészkedni ha nem megy neki? Botlábú nyomorék.Amúgy meg kívül volt a kézilabda...
2. gól Villarreal @4,40
-
djculture
félisten
Mindig megfogadom ilyenkor hogy magyar focira nem teszek, aztán mégis de minek

-
lecsokolbi
aktív tag
Élő!
Nice - Monaco fi.2-0
Egy döntetlen vagy fordítás. X2 is 5,00 -
L_YKing
addikt
Remelem Schalke is ilyen sima lesz.
-
djculture
félisten
Na az ukránok is eljátszották a fordítást: [link]
-
yogibear
addikt

BLACK kutyájának 8 darab szifon 7-ese van, nektek mennyi?

-
Vandit.
addikt
Juventus - Cagliari
Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
Odds: 20,00Schalke - 1. FC Köln
Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
Odds: 4,35 -
yogibear
addikt
-
Prien
addikt
Melyik országban van visszavágós rendszer a kupában? Tudja valaki?
Ugye van egy rakás kupameccs, jó szorzókkal, kellene a zavarosban halászni...
-
margithid
veterán
Mától elérhető az opera bőngészőben a vpn, ezentúl nem kell linkek után vadászni, simán bekapcsolod és mehet a fogadás!
-
L_YKing
addikt
Real vereség tetszik 12-es oddsért.
Schalke win, Valencia win, Kaiserslautern 1x ment maholnapra.
-
sz_abika
addikt
Wozniackinak elég jó a mérlege az öreg Suarez ellen, most brékhátrányban 2.20ért elég jaúnak tűik.
-
L_YKing
addikt
Valaki tud a WilliamHill oldalra vezető linket ami sikeresen elvisz oda?

-
sanyi0627
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Sajnos köztudott, hogy a mi kedves drága zrt-k mindig kevesebbet ad mint más fogadó irodák,fogadó oldalak.Mindenkinél kevesebbet ad,sajnos...
És nekem van egy gyanúm,hogy egy 4-5gólos meccsnél már emelik a telefont és szólnak,hogy elég lesz a jóból,több gól nem kell
nehogy nyertek 
-
margithid
veterán
Mára szerintem a Basel győzelem jó lehet 1.60ért!
-
szab.tam
nagyúr
canadian
Brescia - Carpi (élő) 1X2 Carpi 6,75 Nyitott
Derby County - Liverpool (élő) 1X2 Derby County 32,00 Nyitott
Milan - Lazio (élő) 1X2 Lazio 7,50 Nyitott
Leicester - Chelsea (élő) 1X2 Chelsea 4,05 Nyitott
Nottingham - Arsenal (élő) 1X2 Nottingham 14,25 Nyitott -
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Na ma olyat rakok...és be is linkelem.
-
Amarth
senior tag
Változott (legalábbis nálam) a Bet365 elérése.
Itt elérhető. -
sz_abika
addikt
Ez a sok challenger ma...annyi lehetőség van, hogy ilyen CS fogadásokat szab.tam módra simán be kéne próbálni.
Eysseric- Ungur 2:0
Kozyukov- Doumbia 2:0
Millot - Paire 2:1
Ilhan - Chiudinelli 1:2 -
yogibear
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Tessék a lehetőségeid:
M4 Sport
15.45: Labdarúgás, női Európa-bajnoki selejtező, Magyarország-Németország
19.45: Labdarúgás, OTP Bank Liga, Debreceni VSC-Budapest HonvédEz utóbbit ajánlom
A többi xart sem ér
Sport 1
19.45: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Málaga-Eibar
22.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Sevilla-Real BetisEurosport 2
20.00: Labdarúgás, német bajnokság, Wolfsburg-Borussia DortmundDigisport 1
20.25: Labdarúgás, olasz bajnokság, AC Milan-LazioDigisport 2
20.40: Labdarúgás, angol Ligakupa, Leicester City-ChelseaDigisport 3
18.55: Labdarúgás, francia bajnokság, Lille-Toulouse
21.00: Labdarúgás, Paris Saint-Germain - Dijon(#155009) margithid ma is vannak bajnokik:
csiga kettő, digó kettő bundás kettő, spanyol kettő
bohócliga bundásliga digóliga csigaliga laliga és a többi.
-
margithid
veterán
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Bizony, a mai napot nem szabad piszkálni, majd holnap lesznek bajnoki meccsek, azokat!
-
sanyi0627
senior tag
Nem tudom ti miket játszotok,milyen odds.
De én sokszor betaláltam már trixibe 3db 6+-os meccseket,kis pénzre is igen jól fizet.Plusz sok sok más eredmény is befigyelt már,a legnagyobb 110-es odds volt,de volt 5:1es pontos végeredmény is 105-ös oddsért.(ezen a meccsen a más eredményt is tettem,így amikor 5:1 lett akkor már biztos volt,hogy nyerek)
A Magyar -Portugál meccsen a magyarok 3gólja 32-es odds volt,az is bejött.Ehhez nyilván szerencse is kell,de mire sok kisebb oddsból összehozol egy 30-40es oddsot,amiből ha egy megy is ,már bukta... Így én inkább a több gólt,más eredményeket játszom,abból elég 1is akár a jó pénzhez.
Persze van,hogy a 2.5 felett és mellé a 6+ és mást teszem a 2.5 már visszahozza majdnem a pénzt,ha bejön.Így ezért nézem a mai kupákat,hogy csináljak egy 5gólos mixet és egy 6gólos mixet.Kupáknál ez nem lehetetlen!
-
djculture
félisten
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Én azt is döntetlenre raktam
-
yogibear
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Affene tudja, tavaly is az volt, hogy a bajnoki cím mindenek felett,
aztán ebben a ligakupában ment 3 kör:
1/64 erőnyerő
1/32 Bury idegenben win
1/16 WH otthon win
1/8 Hull idegenben kikapott 2:1-re és kiesett
Szóval tavaly sem tartalékolt. igaz tavaszra már csak a bajnokság maradt.
FA kupában a 32 közt szállnak be a PL-esek, ott abban a körben hullott ki a Totti ellen januárban.
A bajnoki címvédés szinte biztos nem lesz meg a cél kb az európai kupaindulás lehet és a BL-ben csoportköri továbbjutás, ami meg elég reális a Brugge, Koppenhága Porto mellett...eddig mindössze 7 meccset játszottak csak augusztus eleje óta: angol szuperkupa, egy BL a Brugge idegenben win, és 5 PL, ami nem sok ahhoz, hogy elfáradjanak...
-
lecsokolbi
aktív tag
MR1 -en mindjárt kezdődik egy kis riport a szerencse játékról
hupsz -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Mai napra nem dobunk össze egy "közös mixet?" mindenki amit úgy érez vagy gondol vagy akár egy teljes szelo leirja.... Aztán akkor mindenki tud csemegézni.
Egyenlőre én nagyon a kupa meccseket gondolom sok gólra,szerintetek?(osztrák,holland...ők Kupa nélkül is gólos országok,csapatok,kupába szerintem omleni fognak a gólok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

DD

Majdnem...