Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Nem tudom, ez szerintem csak azon múlt, hogy könnyű csoportban vannak BLben, brugges nem oda való, porto gyengélkedik, Koppenhágának meg nincs olyan meccs és iram terhelése mint Leicesternek PLben.
Én egy fillért nem tennék portóra, még 2-es oddson se.
Sporting nem kérdés, hogy jobb, hiába van tét lengyeleknek, előző meccseken is az volt, mégis semmit nem értek el, na jó egy dönci a Realal.
Ezt a meccset kb olyannak érzem mint a tegnapi lyon meccset, nem egy kategória a két csapat.
Én ezt majd rakom, csak ne menjen le az odds.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest