Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ez a 7k amit elbuktam a demokrata buktán, ez a legboldogabb veszteségem evör
PSN: xszabikax
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #156393 üzenetére
"még a 2. szünetben gondoltam, hogy megrakom 1.5 alá..."
0,5 alá akart lenni.nhl-ben csinálta valameléyik, asszem tavaly az idény elején.
talán toronto?
neki 2* is sikerült.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
ez a meccs egy komoly tanulmány lehetett.
még a 2. szünetben gondoltam, hogy megrakom 1.5 alá, de nem volt élőben a pro-n.szeritnem mindketten megrakták az ellenfelet, csak ezt elfelejtették előtte egymással megbeszélni.
milyen döbbenet lehetett úrrá rajtuk, amikor leesett meccs közben a tantusz.azt a szeencsétlen Semyonov K-t viszont az öltözőben valszeg agyonverték.
elképzelem, ahogy vezeti a korongot a kapu felé, lendít, bele akarja lőni a kapusba, de az a kis huncut elugrik a korong elöl...persze az is lehet, hogy megbeszéltek egy 2.5 alatt + x-et, de tutira mentek, és nem kockáztattak az 1:1-gyel.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lord_m
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
Ternana - Benevento (élő) Hendikep 0:1 Ternana 38,00 Nyitott
Hapoel Kfar Saba - Hapoel Bnei Sakhnin (élő) Pontos végeredmény Hapoel Bnei Sakhnin 3:2 200,00 NyitottTét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 760 000***
(#156382) staker
én ma csak olyan meccsekkel foglalkozom, ahol már legalább 1-et lőttek...kérdésedre válaszolva:
talán egy előre be nem kalkulát öngól...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek lesz gól a W.Kickers-St.Pauli meccsen?
-
szab.tam
nagyúr
válasz Prien #156380 üzenetére
a papírosnak nincs konkurenciája.
(páran átjárnak szlovákiába, de az nem számottevő.)
és mégis fejlesztettek.
itt nyivákoltunk a váltás előtt, hogy milyen hülyeség lesz.
aztán mégsem lett az.
sőt valamiben a pro-nál is jobb. (pl. kombinációszám, amit én ki is használok.)én azon párton vagyok, hogy nincs azzal mindig baj, ha bizonyos területeken az állam monopóliumot akar.
(persze andy bácsi más történet, így ebbe ne is menjünk bele...)érdekes pl. izrael állam hozzáállása.
(régen volt így, lehet, hogy azóta változott.)
inkább lemondott az adókról, de tiltotta a szerencsejátékot.
védte az állampolgárait. (gondolom, azért ebben a kneszet-ben ülő, ortodox vallásos zsidó képviselőknek vastagon benne volt a keze.)
a cél az csodás volt, de nem történt más, mint az, hogy beindult a kaszinótúrizmus: ide is jöttek csoportos utak, pl várkert kaszinóba. vagy kicsónakáztaka nemzetközi vizekre hajókaszinókba.állami szabályozásoknak néha jó indokaik is lennének, csak hát a pénzéhes, csalafinta szervezők és játékosok ezt a legtöbbször ignorálják...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz szab.tam #156379 üzenetére
Csak egy dologtól félhetünk, de attól nagyon.
Mivel nem lesz konkurenciája, így nem lesz rászorulva a fejlesztésekre sem. Nem lesz verseny helyzet. Azt esszük, amit főztek és ennyi. Ha egész nap 3 élő eseményre lehet majd fogadni, akkor annyira, stb.
A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Prien #156378 üzenetére
"imádjuk, szeretjük, értünk van"
egyébként tényleg nem lenne rossz.
ha nem lenne néha 1-2 olyan, amivel szétqúrják az ember agyát.az elmúlt évhez képest jelentősen megnövelték az élő eseményeket.
áttekinthető az oldal. (a többire csak ránéztem néha, de ezt nem lehet elmondani.)gyengébbek a szorzók? befizetik az adót,
(igaz, az bosszant, hogy ami itt max. 200*, az a bet-en 501*...)van hová fejlődni, de apránként majdcsak megteszik.
élő kivét
éjszakai élő
alacsonyabb osztályú meccseknél is legyen bő a piac, (legfeljebb legyen min. 2-3 a kötésszám a bundázók ellen)
stb....[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz djculture #156377 üzenetére
Kemény 5 Ft-ot hagytam a bet365-ön egyenlegnek, hogy az online közvetítéseket még tudjam nézni akár mobilon is. De amúgy én is felhagytam vele már jó ideje.
A Pró a mi oldalunk, imádjuk, szeretjük, értünk van, költsük el inkább itt a pénzünket!
-
djculture
félisten
Nem tudom én is használtam a bet365-öt de abbahagytam mert annyival nem jobb hogy utána hoznak egy törvényt hogy aki használja az ilyen meg olyan törvényt szegett és ennyi lét pattintson már be. Mindenki maga tudja de utána ne dumáljon ha még esetleg durvább dolgokat is kitalálnak ezek a szrok.
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz djculture #156374 üzenetére
Oda utalhatok vissza meg nem? Érdekes lenne.
Max a nav elővehet, de az nemigazán érdekel. Másrészt az idén online befolyó pénz után is leghamarabb jövő évben (májusig) kellene adót befizetnem."Az állami adóhatóság engedélyével szervezett online kaszinójátékból 2013. augusztus 5-étől szerzett nyeremények esetében a magánszemélynek nem keletkezik személyi jövedelemadóval és egészségügyi hozzájárulással kapcsolatos adókötelezettsége, azonban az állami adóhatóság engedélye nélkül szervezett, továbbá az említett időpontot megelőzően szerzett, valamint a külföldön szervezett online szerencsejátékból származó nyeremények a magánszemély összevont adóalapba tartozó bevételének minősülnek."
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Mivel betiltották őket itthoni állampolgároknak igy nem csoda. Nem lehet magyar szálon utalgatni mert a hatóság bármikor elő vehet. m1-en ma volt egy műsor ott már ezt ecsetelték, terrorizmust is belekeverték miszerint az ilyen pénzek feketék és akár terrorizmust is támogatja az ezt használó magyar állampolgár.
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Ezek a netes fogadóirodák elkezdtek b*zulni.
Már több éve hitelesített a számlám a betclicnél de most "véletlenszerűen" megint igazoljam hogy ki vagyok melyik banknál stb... addig nem teljesítik a kifizetést.
A sportingbetnél a hosszú hétvége óta több kiutalásom is volt és egy se jött még meg... -
törölt tag
HC Barys Astana - KHL Medvescak Zagreb/Következő gólszerző csapat: Barys, Jelenlegi állás 1:0
Tét: 2052 Ft, Nyereményszorzó: 2,30
2. gól 3. harmad 19:59
És így bejött, még épphogy.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Tegnap előttem lottózóba 15kt pakoltak Real Madrid veretésére, legfeljebb 1-2 gólós sikerére, pontos eredményenként ezressel.
Megérte azt a 10percet míg feladta
-
szab.tam
nagyúr
ma csodálatos lesz a felhozatal.
izrael 2.1. van feje. 17*
2. nincs 1.08*ht/ft 1/2 12*
ht/ft 2/1 501*fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zolynet
veterán
válasz Prien #156361 üzenetére
Ami még gondolatom volt az a Feyenood veretés, és be is jött volna.
lord_m: gondolod ma kipukkad a Gremio és lő kettőt? Inkább under-re tenném.
Ma max a Lens-hez néznék valamit de inkább kihagyom. Lehet egy olasz2 döncivel kombizom ezredesért, kb annyit ér a mai nap.
Life is too short to stay stock!
-
szab.tam
nagyúr
oly csodás.
Liverpool - Watford Pontos végeredmény Más 15,75 Nyertes
FK Krasznodar - Gazovik Orenburg Pontos végeredmény Más 78,00 Vesztes1 fi 2:3 után a 2. fi-ben 1 gólt bírtak lőni, így 3:3 lett.
2 hét alatt ez már a 2. ilyen....
ez egy 2/13 kombinak a része, így jöhet még valami, de ha ez nem jött, akkor már azok sem fognak...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Chereiose #156355 üzenetére
én is csak egy 200-ast szántam a 2-t rúgnak dologra, ha nem jön, nem jön, ha jön, akkor hoz egy pici aprót...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #156343 üzenetére
Kösz rühes cseszter.
10712 H RB Leipzig - Mainz 1,60
19856 H Leicester - West Bromwich 1,70
24092 V Palermo - Milan 1,65
10259 H VfB Stuttgart - Bielefeld 1,55
3k->20k
Első gondolat a Pool-1 volt, én barom.
Elfelejtettem hogy hétközi meccsük is volt a cseszterieknek.Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz Chereiose #156351 üzenetére
Sevilla rúg 2-t 2,5-ért
esetleg megnyeri egyik félidőt (2,25x), mindkét félidőben gólt szerez (3,75x), vagy nagyon durva esetben mindkét félidőt megnyeri (17x)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
[CS]Blade2
addikt
mi is ráálltunk a több mint 0,5 vagy több mind másfél gólra az 1. félidőben.
ma 1 élő fogadás jött kollégának:
2016.11.06.16:01 242/242 Egyes kötés 2 000 Ft 2 000 Ft 6 300 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Magyarország - Dél-Korea (élő) 1X2 Dél-Korea 3,15 NyertesEz szerintem csak a juventuson ment el, a maradék kettő még jönni fog, és figyeljétek meg, hogy, ha eredményre raktuk volna, akkor jön az egész.
2016.11.06.11:36 241/241 6-os kötés 3 000 Ft 3 000 Ft 0 Ft
Paris SG - Rennes 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,25 Nyitott
Schalke - Bremen 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,22 Nyitott
RB Leipzig - Mainz 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,35 Nyertes
Liverpool - Watford 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,22 Nyertes
Chievo - Juventus 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,45 Vesztes
Palermo - Milan 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,35 Nyertes2016.11.06.07:53 240/240 2-es kötés 1 000 Ft 1 000 Ft 0 Ft
Real Madrid - Leganes 1. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,55 Nyertes
Sevilla - Barcelona 1. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,90 Nyitott2016.11.06.07:50 239/239 Trixie 500 Ft 2 000 Ft 0 Ft
Espanyol - Ath. Bilbao 1. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 2,90 Vesztes
Celta Vigo - Valencia 1. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 2,40 Nyertes
Villarreal - Betis 1. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 2,60 Nyitottéles tesztelés a csupa meglepetésre: (4-5 nyertest vártunk)
2016.11.06.07:24 238/238 2/13 kombináció 20 Ft 1 560 Ft 0 Ft
Zizkov - Prostejov 1X2 Prostejov 7,25 Vesztes
FC Asztana - Irtis Pavlodar 1X2 Döntetlen 3,50 Vesztes
Yeni Malatyaspor - Ümraniyespor 1X2 Ümraniyespor 9,25 Vesztes
AZAL Baku - Gabala 1X2 AZAL Baku 9,50 Vesztes
Rizespor - Adanaspor 1X2 Adanaspor 4,90 Vesztes
Amorebieta - Zamudio 1X2 Zamudio 5,00 Vesztes
Badalona - Gava 1X2 Gava 6,25 Vesztes
Santa Teresa - Valencia 1X2 Santa Teresa 5,75 Vesztes
Utrecht - Excelsior 1X2 Excelsior 6,25 Vesztes
Zira - Qarabag Baku 1X2 Zira 5,75 Vesztes
Varnsdorf - Opava 1X2 Varnsdorf 5,25 Nyertes
Horsens - Midtjylland 1X2 Horsens 4,85 Vesztes
Trakai - Stumbras Kaunas 1X2 Stumbras Kaunas 9,25 VesztesKolléga holnap felrakja 2/20-ban a következő BL-t meg hozzá még 4 meccset 1. félidő 2:2-re.
A 2/13-as csomagban volt egy meccs, aminek az első félidő 2:2 lett, majd 3:3-ra állt, és végül valami 5:3 körüli eredmény lett, ami meg a Más eredményre lett volna jó.
-
B-L-A-C-K
titán
Barca meccsen mind2 csapat lűűűű gólt jó lehet, ajánlom.
-
szab.tam
nagyúr
remélem, a dánok sem végeznek félmunkát:
Slask Wroclaw - Zaglebie Lubin (élő) 1X2 Slask Wroclaw 17,50 Nyitott
Viborg - Bröndby (élő) 1X2 Viborg 17,25 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Lehet,hogy kipukkad a Nice lufija ma?
-
LyonnaisFan1
őstag
A betclic még él és virul
Bezzeg az expekt már hónapok óta elérhetetlen[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
zolynet
veterán
Stuttgart most már így maradhatna.
Lipcse remélem ma hozza otthon, 10k-val megkínáltam.
-
szab.tam
nagyúr
troll on:
Swansea - Manchester Utd. Hendikep 0:2 Swansea 33,00 Nyitott
Sevilla - Barcelona Hendikep 0:2 Sevilla 22,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 72 600 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mtcob
senior tag
válasz Kristof_94 #156329 üzenetére
Juve nem pont az a sok góllal alázós csapat, 1/2-0 után inkább elkezdenek védekezni, olaszokra egyébként is jellemző ez...persze jöhet, mert elég esélyes a Juve win, de a szorzó azért árulkodó hogy mennyire számítanak a bukik sok gólos meccsre
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek a Juventust érdemes most hendivel tenni? Tippmixpron 2:0 V-re ad 4,95-t.
-
pohár
félisten
válasz zolynet #156327 üzenetére
á, fene tudja... a védelem nem 100-as, nem mertem hendizni
bár az oddsot se vágom, hogy mennyi lehetett, de nem lehetett sokkal több, mint 1,7-1,8 a -2AHC
-
pohár
félisten
picsába, kellett nekem Real 3,5 overt tennem
sebaj, ha az Arsenal még rúg egyet, akkor az visszahozza az elment zsét
-
szab.tam
nagyúr
11/13
Sandhausen - 1860 München Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 2,10 Nyitott
Lugano - St. Gallen Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,60 Nyitott
Osmanlispor - Kayserispor Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,80 Nyitott
AZ Alkmaar - Ajax Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,70 Nyitott
Liverpool - Watford Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,45 Nyitott
Wisla Krakkó - Gornik Leczna Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,85 Nyitott
CSZKA Moszkva - Amkar Perm Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 2,35 Nyitott
Legia Varsó - Cracovia Krakkó Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,65 Nyitott
Porto - Benfica Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 2,00 Nyitott
Tromsö - Odd Grenland Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,60 Nyitott
Standard Liege - Mouscron-Peruwelz Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,65 Nyitott
Luzern - Young Boys Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,45 Nyitott
Go Ahead Eagles - Feyenoord Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,45 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
2/1 ötletek mára?
-
szab.tam
nagyúr
mire közzéteszem, már el is bukott a szeló.
de már annak is kb. 0 volt az esélye, hogy fel tudjam adni.
(gyk: a szeló összeállításakor a várható milla fölötti volt, de mire elküldtem, pont változott 10000 alá az eredő.)
ilyet is ritkán látni...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Basel is gyűjti a pénzt a Black Friday-re, jön a karácsony hamarost.
[link]
a 2/1 17-ért nem volt elég nagy odds, így inkább H = 501-es oddsnál fordítottak a 90+1 és 90+2. percben.
Igazi csoda.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
black-en felbuzdulva én is belevágtam az 1 fi +1,5-be.
tegnap szépen jöttek.
mára volt egy nagyon pengének tűnő 3/4 szelóm.bayern, dortmund, napoli, las palmas.
első 2 behúzva.
de hogy a másik 2 meccsből egyik sem jött...na mindegy. nem adom fel rögtön az elején, mert nagyon tetszik.
még ezt a talált pénzt.
nézem, hogy növekedett az egyenlegem.
wtf?3/4
Chelsea - Everton 1. félidő - Gólszám 2+ 2,25 Nyertes
Újpest - Vasas 1. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 2,75 Vesztes
Lyon - Bastia 2. félidő - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,90 Nyertes
Torino - Cagliari 1. félidő - Gólszám 2+ 2,10 Nyerteslyon meccsen nem az 1 fi-t, hanem a másodikat tettem...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Mi ez a nap megint. 2+ oddsok pipa és akkor City és Bayern bukikkal volt ma. -20
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #156223 üzenetére
De tudtam a Torino-t,tettem is a Newcaste-vel de csak 3ezerrel.
Ahogy a Chelsea hendit is éreztem, csak egy a baj hogy a MCity hendit is melle tettem, ááááh én barom.
Így aztán a két szeló szépen kioltja egymást.Bournemouthék meg otthon ember előnyben adják el a meccset, kiválóóóóó.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz szab.tam #156309 üzenetére
Próbáld be a calgiari hetedik gólt a toro ellen, alamizsna lenne a vendégeknek
Olaszhonban tíz emberrel miért neAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Hogyan fizettek be bet365, gondolom nem kártyáról ugye?
Skrill a legbiztonságosabb befizetési lehetőség? Azt nem tudják ugye lenyomózni?A skrillhez hozzáférhet a bankfiókom (otp bank), ebben valaki tudna segíteni fontos lenne.
szab.tam: Grat szép tipp volt
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Prien #156308 üzenetére
Manchester City - Middlesbrough (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Middlesbrough 7,00 Nyertes
-
Prien
addikt
Man.City Megint rakni kellett volna az X-et a 80.perc után... nem figyeltem.
-
margithid
veterán
Jó, hogy ma se tettem semmit
-
hobizoli
nagyúr
FTC, Bayern bitch plz :/
mondjuk Atletico is csöcsre áll a cociedad ellen 2 tizivel
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Prien
addikt
Ejj, eltalálom a Bayern - Hoffi X2-t, erre a Celtic nyerni fog... pedig azt is X2-re vettem. Hova hajtanak ennyire? Minek kell 1000 ponttal megnyerni a bajnokságot? Nem lett volna jó egy kis nyugis X? Nem bízhatok bennük
-
yogibear
addikt
mai nap is jól alakul,
FostaligaTC zakó otthon, Bájern X otthon, Matrac is elég szaglik, hogy kikap a Cocinál...Sturmgáz is úgy fest zsebeli inkább a 9,5-ös oddsot a V-re otthon...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest