Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Tupac!
tag
válasz Vincent-Vega #155498 üzenetére
Én láttam, mire vagy kíváncsi
-
Vincent-Vega
tag
román meccset nézi valaki?
-
Prien
addikt
válasz Bigemperor #155495 üzenetére
Ne hagyd magad kizökkenteni, ilyenkor fizess be gyorsan bankkártyáról.
A kevés is több a semminél.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #155494 üzenetére
most is, addig nem írták jóvá az indiai bajnoki-ázsia vb kombón nyert 10k-t, amíg a szerb-szlovákon nem lőttek még egy gólt (12 perccel az iráni gól után).nem igaz, hogy nem monitorozzák a fogadástípusok alapján, kinek milyen meccstípus miatt kell lassítani a jóváírást.
Egyébként én is játszottam anno pár száz forintokkal, azon kívül, hogy keveset lehet bukni rajta, legalább a nagy nyereményre sincs semmi esély, ami tudom, hogy be fog ütni egyszer.
Ja és mennyivel nagyobb adrenalinlöket 50k-t nyerni, mint 1k-t, igaz bukni is sokkal rosszabb ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
bu*i zrt-t rühellem sok minden miatt, de az egyik legbosszantóbb, mikor visszatartják a jóváírást, holott ezerszer le tudták addig ellenőrizni a nyertes mivoltát a fogadásnak.Ez főleg akkor igaz, ha elkapsz egy jó szériát, ezzel akarnak kizökkenteni,
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, ment egy Anglia -1AHC, meg egy németek nyernek & nem lesz GG külön (700 meg 500ft-tal)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #155491 üzenetére
hajaj, most zsebeltem még be egy tiszta ezrest 3 teniszen, ráadásul munkaidőben...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #155489 üzenetére
ja várjál, most látom, hogy én GG-re tettem, körülbelül az 1. gól előtt sikerült megtennem vagy 3 perccel
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Ebédelős live:
Ausztrália - Japán (0-1), 2.5 gól felett.
zolynet: Nice.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Portugália 5gol. Igazából minek kellett ennyit bevagni :///, elég lett volna 4 is a 3pontert nekem meg +5k. ^^
PSN: xszabikax
-
Prien
addikt
Azon gondolkozom, hogy a Lett - Magyar döntetlen lesz-e... 6.5x
-
jpm
senior tag
Egy Bosznia H - Cyprus 0-0-ra 5x pénzt ad
Sztem elgondolkodtató. -
szab.tam
nagyúr
3/4
Feröer-szigetek - Portugália (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,55 Nyitott
Lettország - Magyarország (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,80 Nyitott
Észtország - Görögország (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,80 Nyitott
Fehéroroszország - Luxemburg (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,70 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
30-as alappal ment megint egy 2/20 2:2 1. fi.
eu és amcsi vb selejtezők.yankee:
Lettország - Magyarország 1X2 + Gólszám 4,5 Vendég és több 12,75 Nyitott
Feröer-szigetek - Portugália Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 8,50 Nyitott
Bosznia-Hercegovina - Ciprus 1X2 Ciprus 11,00 Nyitott
Fehéroroszország - Luxemburg 1X2 Luxemburg 11,50 Nyitott
Tét összesen 550 Ft
Várható nyeremény 977 450 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Nikooo----> Gyurcsó = 0-1 nekünk
-
pohár
félisten
válasz !Tupac! #155466 üzenetére
egy kicsit én is, de most hátha nem hagy cserben a megérzésem...
-
Bigemperor
senior tag
válasz zolynet #155458 üzenetére
Én se az eszemre hallgattam, tudtam, hogy gólt kellene rakni 80-ik perc után a három brazilnál, meg is tettem, csak a csapatokat nem kellett volna variálni és sima gólra rakni. Erre a három meccsen góloK: 87', 88', 92', a figu-bota pár perccel később kezdődött, de azért na.
-
margithid
veterán
Mára csak egy megérzés, egyáltalán nem "tuti":
Ciprus +2.5 ázsiai hendi, vagyis ha nem kap ki két gólnál többel ciprus bosnyákoktól akkor nyer.
1.45-ért. -
pohár
félisten
válasz !Tupac! #155464 üzenetére
én 1,5 overt raktam a magyarokra 2,10-ért, ment rá 2k, ezeöccá meg megy arra, hogy a Panthers csinál 27 pontot éjjel
-
!Tupac!
tag
Lettország-Magyarország
3.5 alatt és vendég 2.15@ 4k
-
lord_m
senior tag
Én is magunkat raktam, lettek ellen. Reggel még duplázósnak jó volt.
Azóta viszik lefelé, úgyhogy kezdhetünk félni.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy ilyen kamival támadok:
Első félidő gólszám 2+: Magyar/Holland/Svéd
5e -> ~135e
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Mára Magyaro+Görögo 3.56x 5k
illetve simába a magyarokat 10k.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Figueirense - Botafogo RJ 0-1
'92perc
Döncit raktam, ááááh, hogy nem tudták kibírniLife is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz yogibear #155455 üzenetére
Á, nem érzem én ezeket amúgy, ez is csak azért ment mert élőben elment az a 20-as.
Ezekre amúgy ilyen kamit érdemes rakni, pl első félidőben lesz 2 vagy több gól (2+), most az esti meccseken is 5 ből 3nál megvolt (Szerb/Török/Ír), és szép oddsuk van.
Prien: Sajnálom, majd legközelebb.
Szerbeket is éreztem, de azt meg én nem mertem rakni...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Mennyi volt Olasz győzelemre a 85.perc körül? Éreztem,hogy rakni kéne, de erről lecsúsztam.
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #155449 üzenetére
kb. 3 mp-cel a gól előtt fogadta el:
Macedónia - Olaszország (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 5. gólt? Olaszország 4,40 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Miért is adná meg a gólt mikor nem les...
-
Prien
addikt
Úgy érzem, hogy ez a "pár nap alatt zavarjunk le 2 fordulót a VB selejtezőkön" című játék nem a tippmixeseknek való. Esetleg kamizni.
-
szab.tam
nagyúr
ó bakker:
tettem volna egy ilyet:Izland - Törökország (élő)
Több, mint 0,5 (Hány gólt szerez a vendégcsapat?)
Odds: 2,55
Szerbia - Ausztria (élő)
Több, mint 1,5 (Hány gólt szerez a vendégcsapat?)
Odds: 1,75azt hittem, hogy elment a fogadás, de visszadobta, mait már nem láttam, mert kimentem....
kutya fáját. éppen tenni akartam az olaszokat 6.25-ért, és gól.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #155439 üzenetére
még a gólvonalról is hátrapasszolnák....
->Albánia - Spanyolország (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? Albánia 6,50 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ezek az albánok nem hendivel kikapni mentek ki a pályára.
ezt azért sejtettem is, ezért vettem 2:5+v-re, és nem hendire.nagyott változott a foci.
már nem lehet ilyenek ellen biztosra menni.az lesz a szép baleset, amikor feröer-szigetek, izland vagy albánia valamelyike ott fog virítani a vb-n.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #155435 üzenetére
a 3. játszmánál kerültem idegállapotba, mikor mentek a romulánok valami 20 vagy 21: 24-re vagy valami hasonszőr és onnan jöttek vissza a lányaink és nyerték a szettet... romulánoknak ott egy pont kellett volna a 2. nyert szetthez és az EB-hez...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #155433 üzenetére
elképesztő!
én ide-oda kapcsolgattam, mert "idegállapotba kerültem mahónika".
sajnáltam, hogy az albán meccsre a pro-n nem volt piros lap.
szerintem a végére a meccs olyan lesz, mint egy falusi búcsú.na, már megint kezdi a ph. a szerkesztéses beduplázást...
(#155437) yogibear
ok, hogy jók voltak a csajok, de ezt a románok maguknak köszönhetik. mi meg nekik.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #155429 üzenetére
Megcsinálták!
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LyonnaisFan1
őstag
EB labdányitásunk van... és megvannn
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz tigipuf #155430 üzenetére
aranyjátszma van.
ha 3:2-re nyertünk volna csak, akkor összesített bukó.
fura szabály, de ez van.***
ez mentette meg a napom:
Wales - Grúzia (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,70 Nyertes
Almería - Levante (élő) Kétesély Döntetlen vagy Levante 2,20 Nyertesígy ment egy pre match:
3/4
Izland - Törökország 1X2 Döntetlen 3,05 Nyitott
Szerbia - Ausztria 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Albánia - Spanyolország 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 1,90 Nyitott
Moldova - Írország 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 2,35 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
LyonnaisFan1
őstag
-
yogibear
addikt
Röpis lányaink mekkorát játszanak
kint kikaptak a romulánoktól 3:0-ra, itt bukóra álltak 0:1-re és onnan nyertek 3:1-re, így jön az aranyjátszma...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Na még egy próba, nem élő:
Spanyol hendi + Olasz sima.
-
margithid
veterán
Horvátok pipa.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem adták meg a második ukrán találatot, fááázsom
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Prien
addikt
Liechtenstein gólt szerzett...lehet nem jön a hendi.
-
LyonnaisFan1
őstag
Galac Vezetnek a tüskében
-
B-L-A-C-K
titán
Live: Kongó rúg még 1 gólt minimum (42 prerc 1-1).
-
szab.tam
nagyúr
Zizkov - Znojmo (élő) 1X2 Znojmo 12,50 Nyitott
mindkettőjük meccsén sok gól volt.
lehet, hogy fals a logika, de most nem lesz.ráadásul 3 nap alatt 1 db. 0:0-s meccs sem volt.
itt az ideje.
-> rakok egy gól nélküli kombit.[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
Mára csak hogy mégis tegyek valamit:
Izland - Török Döntetlen 3,10odds.
-
sz_abika
addikt
Ferrari leggyorsabb kör néztem is a hétvége előtt 10* pezeket adtak rájuk. Hát beigazolódott az agresszív taktika a soft gumikkal.
PSN: xszabikax
-
margithid
veterán
Svájc ha nehezen is de lehozta ellenünk, jött a tippem.
Mára Horvátok 1.46ért mehetnek! -
SkiDev
őstag
Nem értem, hogy miért jobb Szlovénia Szlovákia ellen... De mindegy ilyen a formám, még holnap erőltetek egy mixet, úgy látszik még nem ért utol a szerencsém.
Skócia meg mehet oda, ahova valók...[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?