Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Bethunteren ilyet kommentel
Peter Philip Horvath: remélem le is zuhan a gépük hazafele...tökéletes volt a nap eddig, jött minden ahogy csak kell. Kivéve ez, pedig ez nagyon kellett volna -
-
rwin5
őstag
GG-sek a kihagyott büntetőnek biztos örülnek
-
B-L-A-C-K
titán
3-0, orrkifújás...
-
stefyY
őstag
Mondtam én.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Ez előbb lesz 2-0, mint 1-1...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Vangelis
félisten
Ez a tippmixpro mi egy xar.... nem adja élőben a meccset...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
0-0, hosszabbításban nyernek a spanyolok
nem rakom, mert nincs fenn pénz és persze enyhén szólva se tuti
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
stefyY
őstag
1-1 lesz a meccs a rendes játékidőben...
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #15166 üzenetére
nem szeretek reggel olyan lenni, mint a mosott szar, amit kiszart egy mosott szar
kész lett a zene is, el is lett küldve az illetékesnek, reméljük a legjobbakat... GabN mondjuk már hallotta, neki tetszik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vangelis
félisten
válasz B-L-A-C-K #15166 üzenetére
Én ma reggel 7 kor keltem. Most melózok holnap reggel 8 ig.. aztán 9 kor kezdődik a másik meló délután 5ig.
Így se keresek xart sem.... Nincs semmi értelme.. meg még szinte hajléktalan is vagyok.
Kemény a piac!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mai F1
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Vangelis
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15164 üzenetére
Már mindegy mire.. de fogadsz. Nem szabad válogatósnak lenni
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #15160 üzenetére
M1-nek kéne...
én fekszek, hajrá brazilok, hajrá brazil gól!!!!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
Holnap nem csinálunk egy közös szelót akkor? Mindig csak szó van róla, de semmi se szokott lenni belőle.
Galaxy Fold 4
-
Chereiose
addikt
2 vagy 3 gól mehet 5-10K -val a Brazil-Spanyolra?
-
Ace owner
addikt
Hallom Szujó alkotott, mit művelt az ma hogy mindenki szídja mint a bokrot?
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
nekem 500-ból kereken 1300 jöhet
bár volt még egy puttóm valamelyik napról, azon van egy 5+1, bár az csak 800ft, bár jobb, mint a semmi
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #15145 üzenetére
az első sima lesz, nekem már csak az kell a hatalmas, 1300ft-os tippmixnyereményemhez
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz janos1988 #15143 üzenetére
azért ennyire ők se hülyék...
IP cím alapján azonosítanak, 99%GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz janos1988 #15139 üzenetére
- Standard terms & conditions apply.
- Winnings from free spins are considered bonus money and needs to be wagered 40x before it can be withdrawn as cash.
- The maximum payout from these free spins is €100.
-This offer is only valid for new registered players from Germany, Austria, United Kingdom, Poland, Czech republic, Switzerland, Belgium, Ireland, New Zealand or Australia.nem is adja be a free spineket
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz janos1988 #15139 üzenetére
Haha, felém sosincs... :'(
Én is leszoktam a mindennap rakok egy 200-ast-ról, de ezek az ezres bukták eléggé levittek minuszba úgyhogy szerintem visszatérek a 2-300as játékokra. Sokkal jövedelmezőbb, csak ilyen szar kínálat mellett nehéz megfogni egy jó szelót.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
janos1988
addikt
Redbeten 10 free spin az új regizőknek. De bezzeg ilyenkor nincs nyílt ingyenes wifi a közelben
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
rwin5
őstag
-
L_YKing
addikt
Köszi!
Iphoneon nehéz lesz.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Adja valami az Olasz meccset?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
nagyúr
Na akkor én kérek egy Haugesund gólt, bár piros lappal necces lesz, de hátha.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
uru gól rendel!
-
maxi-r
csendes tag
Tudnátok egy olyan oldalt mondani ahol mindennap kielemzik rendesen a meccseket még feladási határidő előtt?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Törökország - Szerbia 163 pont a végeredmény, és az elején 125.5-ért adták az overt .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Chereiose
addikt
Totó tippek a jövőhétre valakitől?
-
Ace owner
addikt
Srácok, azt kilehet okoskodni hogy 18 alatt is tudjak neten játszadozni? Szülő számlájával, ilyesmi..
Galaxy Fold 4
-
Xantor
tag
válasz Cthulhu Dawn #15105 üzenetére
Nekem ment egy 114,5 over 1,36-ért néhány ezressel, köszi a tippet!
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Chereiose
addikt
válasz Cthulhu Dawn #15105 üzenetére
Over 121,5 ? Ilyen van Betclic-en, kosárban mondjuk nem ismerem az erőviszonyokat, úgyhogy nem is rakok szerintem ma semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #15103 üzenetére
Előző barátságos meccsük 3 hete 124 lett, akkor a spanyolokkal idegenben. Ma európa bajnokság elődöntőjében a spanyolok lesznek otthon, ráadásul az előző meccsel ellentétben ott lesz a kulcsjátékosuk Sancho is (18 pont, 11 rebound/játék). Akkora over lesz, int a ház.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Hú basszus! Másfél napig n nézek fel, és több mint 100 hsz. :-D
Mára nekem egy egyszerű Uruguay és brazil gól ment.GabN73: gratulálok nem rossz :-D
-- PSN_ID: GerY2123
-
Cthulhu Dawn
őstag
Spanyol - Francia nősténykosár is over gyanús, élőben ha 110 körül meglehet majd rakni akkor házat rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Steam topic
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest