Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc_seft
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Így már értem köszönőm szépen az eligazítást

Ami bosszant ma ezen a kihagyott tizenegyessel és orosz döntetlen eredménnyel nem kevesebb mint 29k haszontól szabadultam meg

Holnapi nagy tétes szelvényem...
Magyarok
Németek
Cerezo Osaka
Arsenal
Tét:10KManch UTD barátságos mérkőzésen ismét kikap szerintem,múltkor is ellenük tettem.
stefyY Isten éltessen!! születésnapod alkalmából nagyon sok lóvét nyerjél ma

-
stefyY
őstag
Boldog születésnapot nekem!

-
rwin5
őstag
ha Russell behúzza annak nagyon fogok örülni

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pc_seft
üzenetére
Azért ők jutottak tovább mert az idegenben több lőtt gól számít, és ugye az első meccsen idegenbe 2-1 re kikaptak , most meg otthon nyertek 1-0ra azaz az a idegenben lőtt 1 góllal jutottak így tovább. De ahogy nézem szerencséjük is volt mert Skont kihagyott egy büntetőt.
-
pc_seft
tag
Kérdés srácok miért a liberec jutott tovább? ha hülyeséget kérdeztem ne haragudjatok csak összesítésben 2.-2 ha jól látóm!köszönőm a választ előre is.
Mellékesen tiszta ideg vagyok,mivel ma ez a szelvényem egy eseményen ment el!
D.Brands 5.00
A.Bedene 2.18
T.Robredo 1.49
Orosz-Hollandia X lett ez vitte el Oroszra tettem..
Norvég,Dánia jut tovább Dánra tettem400=16k

2Hete semmit nem nyertem azon a szar 20k-n kívül csodálatos elvagyok átkozva

-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kb nekem majdnem hasonló van, bár azért múltkor sikerült 10-12k összehoznom neten, de mixen buktam kedden 6K-t, meg úgy ha rakok mostanában bármit is, mindig elmegy....Egész nyaram ilyen, még jó, hogy azért nyertem is egy kicsit, de hosszútávon elég mínuszos mostanában sajnos.Magyarul ha nyerek is, úgyis visszabukom, vagy még többet is.
-
Zoli9292
tag
Ment Wade 4,3-as, és Hampton 1. szett 3-as oddson 200-200ft-okkal. Wade már jött, Hampton is úgy néz ki hozza, kis apró jött így estére.

-
rwin5
őstag
dejó kinéztem egy teniszt kb fél óra alatt kivégezték párosba az ellenfelüket 1,8-as odds volt persze kőkemény 100ftért raktam meg

-
Ps Vita
őstag
Dánia meg lesz?
-
rwin5
őstag
ezért az 1,9-es oddsért se kellett sokat izgulni.. [link]
-
sz_abika
addikt
Na most úszik utolsó 5k el épp.
Első adogatásánál 3 brékje volt Istominnak, nem élt vele, a kis taipei dugó meg a kínai torna után most is aratni fog. Sjislinget akartam hendivel, de mondom 1,5 játékkal nem hendizem meg... simán hozza első játszmát, nagyobb oddson. Megyek alszok hátha jön, Jestrab is tette, mondom akkor beleférhet..Jóccakát'
-
pohár
félisten
éjszakára ment a Seattle -1,5 @2,0
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na első meccsemre mindjárt rakhatom is a pipát...
A Honvéd kikap 2,9-es oddsért volt az, reggel a TV-be hallottam a csatársorba sok a sérült, viszont én hülye nem mertem nagyobb összeggel rakni....:/ Bár ez érthető volt, mert Vojvodina 2-0ás előnnyel érkezett, azaz egy gyenge 0-0, 1-1 is simán elég lett volna nekik. De így utólag természetesen én is okosabb vagyok hogy nagy összeggel rakni kellett volna.
Na mind1 az 5 meccses kami szelómról ez volt a legnehezebb (odds alapján), hátha becsíp a többi is... -
sz_abika
addikt
http://sportgeza.hu/sport/2013/07/25/sportcsutortok/
Kicsit hírcsárda jellege van, de sajnos inkább igaz amit írnak

-
ANDROID???
addikt
Milsami - Sahtar Szoligorszk Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,80 Nyertes
Trencin - Göteborg 1X2 Trencin 2,35 Nyertes
Zilina - Olimpija Ljubljana 1X2 Zilina 1,75 Nyertes
Khazar Lankaran - Maccabi Haifa 1X2 Maccabi Haifa 1,85 Nyertes
Lokomotív Zagreb - Dinamo Minszk 1X2 Lokomotív Zagreb 1,85 Nyitott
A Zagreb vitte ma a szelvényt
nem hiszem el... 
-
sz_abika
addikt
Napi helyzet, vagy heti helyzetben hallottam sport1-en erről amit írtam.
Ahogy végig vezették a műsorban, teljesen logikusnak tűnt, hogy elsősorban ez egy jóféle vállalkozás ez a csemetenevelés - meglátjuk persze, de én sokkal inkább ezt várom, mint egy nemzetközi helyekért harcba szálló együttest.Pfff közben milyen gól már a debreceni meccsen?
-
umek7
őstag
Derry - Trabzon 2:4-es első meccs után bunda 0:0 lesz, fogadjunk...

-
janos1988
addikt
Magyar aláz magyart

-
umek7
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Láttad őket tavaly játszani, vagy tudsz róluk bővebben valamit? Ne érts félre, nem számon kérés, vagy támadás, csak érdekelne minden információ engem is. A szezon végén láttam pár meccsük összefoglalóját, az edzőjük, meg valami igazgató beszélt a terveikről, az nem ezt sugározta. Elvileg anyagilag sem állnak rosszul. Persze ez nem életbiztosítás, szinte mindig ilyen dumákat hallunk mindenhol....
-
sz_abika
addikt
Nagyon komoly ez a Debrecen meccs, ez tényleg akkora X lesz mint egy ház.
De nekem Istomin meccséig biztosan nincs pénzem
-
Bati0501
őstag
Na igen,ez a nagy előnye a netes fogadásnak...
Am ez meg mi a tosz?[link]
Vajon én melyikre fogadtam?És csak azért,mert az olvastam,h két nagy netes fogadós külföldi nem tom micsoda is azt mondta,h itt V lesz a végeredmény.

Ezen kívül még az van a szelón,h Arsenal és Bayern győzelem és USA nyeri a kupát.
Erre most kb 100e-et tennék,h a maradék 3 be fog jönni.
Maradt még egy Kimi győzelmes szelóm,utána szünet szeptemberig.
Fuck yeah. -
rwin5
őstag
válasz
Bati0501
üzenetére
én csak azért voltam mérges mert 1-2 meccset néztem élőben is pont amik bukók voltak és annyira látszott egyik másiknál, hogy telibeszarja, hogy nem fog győzni.. pedig nézek statisztikákat, odds csökkenést stb, szóval nem vaktába kattingatok de valahogy belenyúltam
ma is raktam 2 db-ot kombóba, hogy 3 szettes lesz, és mind a kettő kis oddsos kikapott 2-0-ra..Szerk: Viszont ma nagy téttel ment volna tenisz és mondom inkább nem rakom meg csak 100Ftért és el is ment "szerencsére"
-
Bati0501
őstag
-
janos1988
addikt
Inkább nem írom le amit most a románokról gondolok, mert kitiltás lenne a vége.

-
Bati0501
őstag
Igen,én is sajna jól tudom,h X lett-bár egy tenisz miatt már mindegy is-,csak ezt az 1X2-őt sose értettem,mert mindig,amikor vki belinkeli,h mit is rakott a neten,akkor ott ez van,és sose tudtam,h az mutatja,h végeredményre fogad.Most már fogom.

-
sz_abika
addikt
Én nem tudom őket csapatkánt kezelni...lényegében ez egy felfuttató vállalkozás, aki befut kinevelik 100ezerből, elmegy 5 milláért (csak az érzékeltetés kedvéért)
Nem lesz egység, ha jól mennek első osztályban szerintem a téli időszakban elviszik a csapat felét. De nyitómeccsen lelkesedésből duplaesélybe mehet. -
stefyY
őstag
-
janos1988
addikt
-
rwin5
őstag
na végre mellém állt a szerencse jött a tenisz szelóm és a 4. amin elmehetett volna amit meg is bántam utólag nyomott egy walkovert meccs előtt szerencsére

-
gyuromoj
veterán
Tegnap hosszú idő után tettem egy ilyet:
Lyon - Real Madrid 1X2 Real Madrid 1,50 Vesztes
Millionarios - Porto 1X2 Porto 1,60 Nyertes
Huddersfield - Betis 1X2 Betis 1,75 Nyertes
St. Gallen - Wolfsburg 1X2 Wolfsburg 1,75 Nyertes
Lens - Marseille 1X2 Marseille 1,80 Nyertes
400ft->5292ft
-
gery2123
őstag
Én egy 500-al raktam azt hogy Debrecen nyer, Honvéd veszít. Nagyon semmi ma a kínálat számomra.
-
L_YKing
addikt
Aki holnap hatalmasat akar nyerni!!
Lombard - Puskás Academy V 3,30Szerintem ezt behúzza a vendég együttes. 2-3 ezer Ft megy rá.
Ma meg raktam első mixem 4honap után.
2000ft a várható.
-
-
stefyY
őstag
6-3-ról ha kikapnak az oroszok, fejre is állok.
-
umek7
őstag
válasz
Zoli9292
üzenetére
Te fogadtad meg, ne nekem köszönd.

Klizan - Fognini H 2.75
Fognini-ra nem jellemző hogy sokáig stabil tud maradni, Stuttgartban és Hamburgban sorra nyerte a meccseket, ez elsőre el is tántoríthatna a tipptől, de ismerve az olasz mentalitását, vakvágányait, kizárt hogy ne próbáljak rá. De Bakker kevés volt hozzá, Klizan simán kiütheti, sok múlik majd Fognini motiváltságán is. Benne lehet 3 szett is a meccsben, de ilyen szorzón inkább maradok az eredeti tippen. Kis téttel természetesen.
-
pc_seft
tag
D.Brands pipa
Oroszok kellenek+T.Robredo 
Meg kellett volna nagy téttel pakoljam ha ennyire éreztem ma Federer bukását"

-
stefyY
őstag
Orosz pólósok pörögjenek.
-
janos1988
addikt
Ma ment egy egyenes 500-al + alap 3/4-es és 4/5-ös. Szép kövér várhatókkal.
-
giigz
veterán
Tegnap a kamimon 4/4 elment
Persze 4-es szorzó alatt nem volt, de ha meg a papírformát rakom, akkor simán tud jönni a magas szorzó, ha meg a magas szorzót rakom, akkor természetesen 0 az esély 
-
umek7
őstag
Kontinen - Herbert tenisz hazaira egy gyenge-közepes téttel vállalható, többel semmiképp sem. Herbertnek a múltheti kemény pályás bohóckodás nem sült el jól, jót sem tett neki. Az első körben nagy szenvedve három szettben, 2 rövidítéssel tudta leverni Marcora-t, a hazai pályán játszó Kontinen pedig szintén keményen fogja izzasztani. Szoros partit várok, de amilyen könnyedén lehet 2:0, úgy 0:2 is. A bet365 által kínált 2.75-ös szorzó viszont erős túlzás szerintem, én ennyiért megpróbálom 50$-al.
-
Bati0501
őstag
Holnapi MU meccsre egy X?

És az Arsenal most milyen formában van?Előző 5 meccsüket látom szépen megnyerték,de ugye ők most nem olyan helyzetben vannak,mint tegnap a Real?Tehát,h a Lyon már jövőhéten tét meccset játszik,ők meg nem,ezért annyira nem is készültek erre meccsre.Ez igaz lehet az Arsenalra is?
-
rwin5
őstag
tippmix pro-n van valami limit, hogy hány forinttól van kifizetés? mert ha itt is kell 15K, vagy hogy van a beten, akkor az életbe nem kerül le pénz a számlámra
annyira gázos, hogy lehet ezt a maradék pénzt inkább kimentem, már ha nincs limit -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Európa ligára esetleg valakinek vannak jó tippjei? -
stefyY
őstag
Nos...magyar póló hendiseknek részeredmény.
8-1 ( első negyed )

-
Zoli9292
tag
De ügyes vagy Delbonis, 5-1-ről 5-5... Gondolom innen már el is veszti

-
sz_abika
addikt
Bah máskor nem leszek zsidó és nem sajnálom ap énzt ha látok valamit.
Tegnap néztem Falla meccsét, csoda volt hogy nem kapott ki, de valahogy hozta 2. szettet. 2x pénzen volt Harrison siker, de látva a meccset egyértelmű volt a sikere..én meg nem dobtam fel pénzt hogy megtegyem.Amúgy amelyik napokon bónuszt kaptam b365től, akkor sose bírtam nyerni...
Kis pihi jön, a fogadások közül minden kombibmba van egy Raikkönen pódium, úgyhogy vagy +10 lesz, vagy semmi

-
rwin5
őstag
hajnalban annyira bosszantott még a bukó, hogy feltoltam 2K-t és jött belőle 8, van mára valami értelmes amire lehet tenni? A héten csak a tenisszel vagyok képben

-
umek7
őstag
1.50 volt a Lyon DNB-re 1:0-ás vezetésnél félidőben. Real DNB-t 2.50-ért adták.
Szerk: Azért is kezdtem úgy, hogy ezek hülyék, mert nem gondoltam volna hogy ilyen jó oddson kínálják a szemmel látható tények ellenére is a Lyon-i "sikert". Igaz képesek voltak egy megnyert meccset leadni, de egye-fene..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak nem csalódok bennük egy kellemeset. Ideje lenne már.

Oroszok kellenek+T.Robredo