Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano_01
aktív tag
válasz gery2123 #15293 üzenetére
csak 200ft..de pizzáztam volna holnap..még nincs fizu
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
válasz gery2123 #15290 üzenetére
Egy b@szott nagy LIKE!!
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
gery2123
őstag
Lájk ha nektek is AIK Stockholm vitte a mixet
-- PSN_ID: GerY2123
-
Higth
csendes tag
-
Phili
tag
2 tetves meccsből is elmegy 1....
-
Mano_01
aktív tag
Atvidabergs bezzeg már rúgot 4-et is..elég lett volna 1is..
-
sch_a
addikt
AIK gólt, MOST!
-
Ace owner
addikt
Légyszi szurkoljatok ki nekem egy AIK Stock. gólt légyszi légyszi Már csak az kell meg a Bohémek csúfos veresége..
Galaxy Fold 4
-
Phili
tag
Stockholm
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #15223 üzenetére
akurvaistenitmármegint ....
Találós kérdés: a hozzászólásban amire most válaszolok két meccs volt leírva. Az egyiket, amiben nem voltam túl biztos megraktam 15k-val, a másikat, amire 40-et pakoltam volna, mert biztos voltam benne pedig nem raktam meg a meccs előtt, és élőben nem lehetett rá fogadni. Vajon melyik jött be, és melyik ment el?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Mano_01
aktív tag
válasz Shkiz0 #15275 üzenetére
rendes vagy
-
Mano_01
aktív tag
válasz Shkiz0 #15273 üzenetére
1 még jöhet
-
Mano_01
aktív tag
válasz Shkiz0 #15270 üzenetére
nekem 1 is elég
de drukkolok neked a 3ra"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
nagyúr
stokhólmra' kéne 3 góól de nagyon
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
L_YKing
addikt
Jött is az első tippem.
Holnap folytatom. Tetszik ez! Köszi a tippet StefYVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
Szó sincs erről skacok. Csak ha kis téteknél beválik a 1,5-1,7-es odds, akkor miért kell berezelni pár százezres tétnél?
Majd nézzetek meg engem jövő héttől, stefyY után szabadon, csak én kemény gyerek leszek és nem ijedek meg amikor 2 milliót kell visszatolni egy döncire.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
freaghill
őstag
Ezt lehet ismeritek, nem mai.
-
samfishR
senior tag
murrayre megfogadtam, hogy nem rakok többet, de most sztem behúzza a gamet, hogy tiebreak legyen.
na ez gyött, bevert 2 ászt ne oszt jóvan sztem a TB-t is hozza, de azt békén hagyom
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Murray nyeri a második szettet szerintem pakolható most
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz janos1988 #15249 üzenetére
Ja hogy nem rakok 1.5-öset? Azt mondtam az elején, hogy amit a legtutibbnak érzek kb., és ha value is van benne, akkor az...akkor többet erről nem témázok a topikban, bocsánat.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
Seppi igaz nem volt rossz, de nyerni nem tud, tehát ez elment, de 3,05-ért meg kellett próbálni
-
sz_abika
addikt
Élőben:
Aki hisz Radwanskaban az tegye -3,5 hendivel. Pironkova szervál, ha 1 break van, akkor 6:3 a vége Radwanskanak. Most 10-9re megy összesítésben.Pironkova behívta a masszőrét, nem biztos hogy baja van, lehet csak pihen ugye, de 2.62ért csak bepróbálom már.
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Nem tettem rá, mert visszadobta a b365 a tétemet.
Amikor meccslabdánál kettőshibát üt Lisicki akkor azt hittem megtört..de nem.Amúgy semmi nem volt vele szvsz, előző meccseken sem volt olyan lehengerlő, a német lány meg lelkes volt
Mondjuk NyaLi sima sikere is meglepő azért...nem érdemel Wimbledont, pedig most eléggé neki áll a zászló.
-
Higth
csendes tag
Soha az életbe nem rakok többet teniszre...
Ilyen meccs megy el, hogy Serena Williams... az is kikap... vicc ez az egész -
sz_abika
addikt
Serena OOOOOOOOOOOOOO
Ó hogy azok a nyomi pH smileyk... *pofámleszakad.gif*
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Szurkoljatok légyszi Seppinek, köszi
Galaxy Fold 4
-
sz_abika
addikt
1 - 0
ELVESZTETT ADOGATÁS
0:15, 15:15, 30:15, 30:30, 40:30BP, 40:40, 40:A, 40:40, A:40BP, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, A:40BPSzép /Mannarinoék meccse/
-
giigz
veterán
Raktam egy szelot, Bryanek, AIK, Atvida, Seppi össz. 8,15-ert, par pizza jöhet
-
stefyY
őstag
Radwanska meccs 14:00 ----> 15:00, majd 16:00...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Mano_01
aktív tag
-
Ps Vita
őstag
Remélem ma nyer a Mahut páros,meg Brianék is
-
Zoli9292
tag
Janowicz szépen le fog ma szopatni úgy érzem...
-
Cthulhu Dawn
őstag
USA - Brazília 150 over
Oroszország - Szerbia 130 overSzerintem ezek ma bevállalhatóak akár nagyobb téttel is.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
sz_abika
addikt
Naszonyga kistétes 3/4-re.
Fernando Verdasco (ESP) - Kenny De Schepper (FRA)
A franciát szerintem túl árazták. 12-13x pénz jár a pontos meccs eredményre. 1-1 euroval ezt ma nem hagyom ki mint tegnap Nicot. Amúgy meg 4,5 fölött nyer első szettben lesz a kombiba.Lukasz Kubot (POL) - Adrian Mannarino (FRA)
Előző meccset Kubot túlélte, összes adogatásában tulajdonképp 40-40 volt csak Paire impotenciaja miatt nem kapott ki. 2.35t megér Mannarino.Novak Djokovic (SRB) - Tommy Haas (GER)
Több mint 32,5, ami lényegében egy 7-6 6-4 6-4 ami sanszos, vagy ne adj isten egy tie breaket ellop Tommy. Ugyanezen gondolkodva under 36,5 is ezen az oddson van, de ha 2 TB van, akkor ez ugrik ugye. Még nem tudom melyikre menjen, de ezt a meccset lehet inkább élőben kéne fogadgatni.Petra Kvitova (CZE) - Carla Suarez Navarro (ESP)
Carla Suarez Navarro (ESP) nyer legalább 1 játszmát?
Fogadás: nem. Erről meg csak ennyit.PSN: xszabikax
-
gyuromoj
veterán
válasz Ps Vita #15193 üzenetére
Köszi jó is lett volna, de sajnos most nem jött össze.
Ezeket tettem mára:
4-es kötés
Atvidaberg - Brommapojkarna 1X2 Atvidaberg 1,55 Nyitott
AIK Stockholm - Mjällby 1X2 AIK Stockholm 1,50 Nyitott
Fredrikstad - Kristiansund 1X2 Fredrikstad 1,70 Nyitott
Bohemians - Derry City 1X2 Derry City 1,60 Nyitott
200ft3/4 kombináció
OPS - Haka 1X2 Haka 1,95 Nyitott 400 0
KooTeePee - Oulu 1X2 KooTeePee 2,35 Nyitott
Drogheda Utd. - Cork City 1X2 Döntetlen 3,10 Nyitott
Limerick - Sligo 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
400ft3/4 kombináció (kami, hátha...)
J. Janowicz - J. Melzer A mérkőzés győztese J. Melzer 3,60 Nyitott
A. Radwanska - T. Pironkova A mérkőzés győztese T. Pironkova 3,45 Nyitott
N. Djokovic - T. Haas A mérkőzés győztese T. Haas 5,70 Nyitott
Helsinki JK - Lahti 1X2 Lahti 8,00 Nyitott
400ftPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stefyY
őstag
Napi tuti:
025 A. Radwanska - T. Pironkova 1.27
-
rwin5
őstag
válasz Ace owner #15207 üzenetére
Én is kaparásztam már a sorsjegyeket 16 évesen, amíg rám nem szólt 1x egy faszi, hogy elmúltam-e 18 éves nem szoktak* 200-300Ft-os téteknél kérdezősködni, 1x kérdeztek rá akkor sem a külső miatt hanem nagy tétet raktam aztán gondolom elővigyázatosságból rákérdezett, nehogy a család pénzét költsem
Nagyon nem megy ez a fogalmazás 3 óra alvással
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Vannak bejáratott helyeim, tudom már melyik alkalmazottnál lehet és melyiknél nem Vagy megkérek valakit a sorból hogy lökje oda Meglehet bármit oldani.
Egyébként 200-asokkal is lehet ám nyerni, 1500-600at pl. már lehet 4-5 meccsből. Mondjuk a max eddig amit megfogtam az egy 10-es odds volt, ott komoly mázlim voltGalaxy Fold 4
-
sch_a
addikt
válasz Ace owner #15140 üzenetére
Sokkal jövedelmezőbb? Nem hiszem. Nekem is volt egy időszakom, amikor kb. naponta raktam egy 2-300-ast. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyertem. Elég nagy szorzó kell már ahhoz, hogy abból a 2-300 forintból nyerj valami értelmesebb összeget. Nagyobb összeggel kisebb szorzóra, és kombiban max 2-3 meccsre fogadva lehet tényleg nyerni. Persze én is általában csak azért mixelek, mert úgy érdekesebb nézni az olyan meccseket, amiket amúgy is megnéznék. Arra meg tökéletes az a 2-300 Ft is. Egyébként ha nem vagy még 18, hogy raksz tippmix szelvényt? 1-2 alkalommal már tőlem is elkérték a személyim lottózóban, pedig már pár évvel 20 fölött vagyok.
-
Ace owner
addikt
Egyik 200-as, aztán még meglátjuk mit rakok
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest