- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na hétvégére kell csinálnom valami jó kis 5 ezrest, ez a hónap eddig -35 nagyon nem vagyok hozzászokva ehhez...
-
Bati0501
őstag
Raikkönen odds-a 6.8...azt hittem,h több lesz,de lehet,h megér egy próbát...
-
Bati0501
őstag
Én meg megfogadtam,h ez nem jön be,akkor még max egy Forma1-et teszek a hétvégén és szeptemberig befejezem,mert ez már tényleg nevetséges...
-
B-L-A-C-K
titán
Inkább maradt volna 2-0 de így kicsit idegesítő, na meg így senki se nyert, Umek7 kollégát meg sajnálom mert már kezébe volt szinte a nagy lové de így elég kellemetlen lehet...:/
-
pohár
félisten
-
rwin5
őstag
sztem be is húzzák komolyan
valaki nem figyelte az oddsokat 2-0 nál?
-
Bati0501
őstag
Ha mégis behúzzák,de egy tenisz megy el,azzal se leszek boldogabb...
-
stefyY
őstag
Madrid lebeszélt X, vagy simán feltámadtak?
-
B-L-A-C-K
titán
2-2...
Viszont Umeknek ez nagyon nem jó...:/
-
Bati0501
őstag
Máskor se hallgatok másra. -
B-L-A-C-K
titán
Na itt is a vége....
Nem bírok nyerni mostanában, -10K...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
snicker91 #17176 üzenetére
Így utólag 1-0ás eredménynél én is nagyon okos tudok lenni, de valahogy előtte nem láttam tőled ezt a hatalmas okos gondolatokat!
Jaj de kacagok...
snicker91 - végleges kitiltás - polgárjenő klón
polgárjenő - végleges kitiltás - Kitiltása alatt visszaregisztrált snicker91 néven, és továbbra is csak a gondok vannak vele. Itt többé nincs helye, majd máshol talán elviselik.
Jaj de buta ez a gyerek, de így csak elérte többet nem jön ide...
-
Bati0501
őstag
Akkor egy csöppet ideges leszek,ha az érzésemet nem rakom meg(Schalke),de a Real-t igen,mert más szerint nyerni fog és mégse és azért fog menni a szeló...De még bízok bennük...
-
umek7
őstag
Csak poénból néztem rá a szorzóra, de ezek hülyék!
A Lyon az előszezont ezzel a meccsel le is zárja, vége a felkészülésnek, jövőhéten már BL selejtezőt nyomnak. Látszik hogy felőrölik a még pár napja edző, "gyerekcipős" Real-t. Legkésőbb a 60-70. percben Carlo úgyis cserélgetni fog, ennél sokkal erősebb támadó szekciót már nem tud összehozni, a védelmen javíthat. Mindenesetre lényegi különbség lesz majd ha CR helyén mondjuk csak Morata szaladgál.
DNB Lyon félidőben 1.50-ért, rágórom azt amit a Sunderland DNB-n nyertem, nyerni merni kell.
-
máyköl
veterán
Ne ássunk már el félidőben egy Real Madridot...
-
L_YKing
addikt
Újabb polgarjenő van itten
BANánt neki!
-
sz_abika
addikt
Nem mondok semmit...a bolgárok simán hozták a hendit, teniszben meg kifogtam a duplás szelvényre a napi bundás teniszt. Komolyan mondom még nem láttam ilyet, de amit ma Gasquet művelt az hihetetlen volt. Szerintem a 6-4, 6-4 is meg volt fogadva, mert a 2. szettben brékhátrányba került hamar és akkor visszahozta magát. Utolsó játékát elbukta, majd Montanes szervált a gamenél..40-15nél Montanes kettős hibát ütött és Gasquet szabályosan mérges! volt. Következő adogatásnál egyszerűen felment a hálóhoz és kibaszta a pályáról a labdát....
Mondani se kell hogy Riba és Huta Galung hozta amit hoznia kellett és ez kellett volna a 6ks szelóra -
Cthulhu Dawn
őstag
USA eddig nem ikszelt a Gold Cup-on...lehet holnap fog?
-
gery2123
őstag
A real meccsnek meg nem itt a vége azért. Vagy ez egy félidős meccs? :-D
-
rwin5
őstag
persze még van 60 perc hátra, de szerintem az egy túl szép elképzelés, hogy jöjjön a bayern + real duplázós kombó, mert a fél világ megrakta kb
Am élőbe nem lehet rá fogadni vagy csak én nem találom?
-
Na itt se lesz már real győzelem, ha ilyen szarul játszanak
-
B-L-A-C-K
titán
Lyon elég erősen bekezdett, nagyon nyomnak így az első 5 percben...
-
B-L-A-C-K
titán
Real Madrid várható kezdő:
Diego López - Carvajal, Pepe, Nacho, Cserisev - Illarramendi, Isco, Özil - Di María, Benzema, Ronaldo.
Vezetőedző: Carlo Ancelotti.
Cserepad: Adán, Jesús, Mateos, Mejias, Casado, Casemiro, Modric, Khedira, Quini, Morata. -
rwin5
őstag
most látom még 100Ft-al tegnap megraktam a bayern + real győzelmet, szóval lehet mégis tudok fogadni holnap ha jön, mert akkor nyerek kb 220Ft-ot
-
stefyY
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #17146 üzenetére
Azzal szerintem nem foglalkoznak, mert már ellenőrizve vagy. A kártya név azonos gondolom. Ez ugyanolyan hogy ha lejár az egyik kártyám,vagy elmegyek egy másik bankhoz.
-
gery2123
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #17144 üzenetére
Engem nem hívtak, én írtam élő cseten hogy a személyim már mióta fel van töltve és elfogadva akkor miért nem tudok kifizetni. A csávókám írta hogy pill
eltelt vagy egy jó perc és kész volt. Rányomtam hogy kifizet és 1,5 nap múlva max itt volt a csé
-
Cthulhu Dawn
őstag
Bet365 kifizetésnél mikor számíthatok a hívásukra?
-
Bati0501
őstag
Tényleg.
Viszont olyan 44 perc 3x volt,nem?Szóval volt itt rövidítés...
-
rwin5
őstag
hát ez nem tom hol volt 40 perces na mindegy
-
B-L-A-C-K
titán
Schalkém úgy látom jönni fog (73. 2-0), még jó hogy reggel megraktam azt a 2 meccset amit kiírtam mert mindkettőnek jóval levitték az oddsát...
Bati0501: Igen mondták a TV-ben, + a szünet is rövidebb lesz mert a Barcások késése miatt, így lehet valóban törlik majd...
-
máyköl
veterán
Bayern meccs is csúszik és 2X40 perces lesz, remélem emiatt nem törli ezt is a szerencsejáték.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
máyköl #17130 üzenetére
A fejét kitakartam, nem tudom publikus lenne e számára....
-
B-L-A-C-K
titán
Daniel Alves kollégánk már ott ül a stadionban és várja a Bayern - Barca kezdést...
janos1988: Az ilyen gólos mi újságok nekem lutrik, + már megraktam a szelóm amit kiírtam...
-
janos1988
addikt
-
stefyY
őstag
Hajrá Wawrinka...
-
L_YKing
addikt
Ő ja.
Na:
Női foci Svéd győzelem
Bayern Barca döntetlen
7,8 ods
500ft-al -
gabxxx
újonc
üdv mindenkinek!
új vagyok ! többen is szoktatok itt lenni ?USA - Honduras 1.35
Maribor 0-1 1,54
2,07 odds sztem ez is jó lehet ! ? -
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #17117 üzenetére
Ezt nem tudom megígérni, de be szoktam ugrani egy-egy tippel.
Egyébként ezt tudom tanácsolni mindenkinek, saját hibáimból tanultam meg én is. Meg sem tudom számolni hány kis szorzót játszottam már meg csak azért mert féltem kihagyni, meg mi lesz ha mégis jött volna, stb., közbe pedig "tudtam" (éreztem), hogy nem kéne....
Átnéztem rengeteg sportfogadó korábbi tippjeit akik óriási profitot termelnek, a tanulság az volt, hogy papírra csak nagyon ritkán fogadtak. Ezt nem úgy kell érteni hogy megéri az underdogra fogadni. -
rwin5
őstag
bukók után ez feldobta a napom [
]
-
umek7
őstag
A spanyol - montenegró szerintem erősen spanyol siker gyanús, egyébként sem rosszak, de a hazai pálya sokat fog leejteni.
BLACK: Manapság már annyiban változtattam hogy sokkal jobban hallgatok az ösztönös megérzéseimre, írhat bárki bármit, ha nem tetszik nem foglalkozom vele. Amióta teljesen kitudom zárni egy tippből a félelmet, olykor a logikát, sokkal sikeresebb vagyok. Az idei hónap eddig nagyon jó, szinte nem is hibáztam, csak ne kiabáljam el.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #17105 üzenetére
Olvastam, hogy Londonban egész délelőtt esett az eső, a DigiSport1 adta a meccset, mutatták hogy szakad, emiatt is késett 30 percet a rajt, és volt 2x40 perces a játékidő. Állítólag AVB-ék nagyon nem akarták lejátszani a meccset.... Szakmai szempontból pedig az eső sokat kedvezett a "favágó" Sunderlandnek, egy igazi legelő volt a pálya. Di Canio kezei alatt még agresszívebbek, a játék tördelésére és a gyors kontrákra játszanak, igazi angol fizikai futball. Mindezek mellett a Spurs-nél egyelőre a Bale-ügy is folyik, aki kisebb sérülés miatt a cserepadon sem kapott helyet, róla tudjuk hogy bármikor képes betalálni, viszont az Adebayor/Defoe párosról ezt már nem mondanám el. Összességében én egyébként sem érzem olyan brutálisan erősnek a Spurs-t, Bale nélkül megvannak lőve, míg a hírek szerint a Sunderland-nél nagy a "harmónia".
Mindezt összevéve, és a megérzésemre is hagyatkozva döntöttem úgy hogy ezt nem hagyom ki. Egyébként sűrűn előfordul hogy rossz előérzetem támad, csak ezért lemondok egy tippről, itt nem volt ilyen.
-
stefyY
őstag
Azt olvasom, hogy aki a Spursre rakott, annak is 1-es odds...érdekes...
-
giigz
veterán
Ellőttem egy kamit, 4 meccs, nyilván sok esély nincs rá, fölösleges is beírnom, 200-ból 130k jöhet
-
Ps Vita
őstag
Későn értem a lottózóba,a 164-st ki kellett vennem a szelóból,az a Spurs meccs volt?
Mert akkor szerencsém volt -
rwin5
őstag
aki megjátszotta annak tuti érvényes
Most buktam el az utolsó forintomat is
Isten valahogy nem akarja, hogy nagy téttel nyerjek bármit is, 2 nap alatt 5 nagytétesből 5 elment és mind az 5, 1db meccsen kb ~1,3-as oddson.. bár nem voltak igazán nagy tétek 5, 10K de egyszerűen ez már a hihetetlen szint.. annyi nyugtat meg, hogy legalább nem minuszos mert az egész játék nyereményből ment szerencsére, de az, hogy ennyire nem jön mégis bosszantó.. bezzeg ha csak 500ft, vagy 1K-val játszok akkor általában jön belőle mindig a 3-8K nyeremény.. így a hónap összesen -2K, de szerintem szeptemberig nem is fogadok többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!