- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Karjakin-Anand X-re mehet a ház is...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ace owner #14191 üzenetére
Kitudja mennyi tippből mennyi jön be neki? Én nem követem az oldalt, de fogom, és ha látom tényleg olyan jól megy neki akkor én is beszállok...
(#14192) Mano_01: Az oké. de pl most olvasom a hoki-t is állítólag visszafogta szépen (az X-et), erre most közli csak 5 ezerrel rakta...
Na itt a kamu duma, mivel ha valaki 70 ezret rak H-ra (plusz állítólag még többel is rakta csak 1 képet közölt), akkor ha valaki nem hülye, biztos nem 5 ezerrel biztosítja be, mert az égvilágon semmi értelme nem lett volna így ilyen kis összeggel!
-
B-L-A-C-K
titán
Hétfői meccs!
Sakkot én nem sem találok...
+ Megy egy privi...
Mano_01: Itt csak számmal nem írunk ki semmit, elmondtuk már sokszor, és hogy miért? Azért mert Nekünk utána kell keresgélnünk, neked meg az hogy egérrel kijelölsz 3 számot, egy fél centis mozdulattal kerül többet kijelölni az egész sort...
-
Mano_01
aktív tag
ezekre mit mondtok?
210 V
211 V
239 V
246 V ??ha lenne egerke a telomon jo lenne
egyebkent,a nigeria-spanyol 1-0. V
uruguay-tahiti 0-7
V
kalmar-helsinborg V
halmstas-hacken V -
janos1988
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #14178 üzenetére
Egy kis kiegészítés: Viszont most olvasom a hoki szelója alatt: "Többet is raktam csak ezt az egyet fénykepeztem le" Azaz elvileg sokkal többet nyert, viszont valami sántít. Egy tegnapi kommentbe azt olvasom: "Chicago - Boston H 50 ezerrel , D-be 15el , biztonsági játék, 65ből hoz 105-öt H esetén
", Erre megrakja 70 ezerrel + még akkor ki tudja mennyivel, és most még azt közli (a szeló alatti részbe) hogy "5 ezret raktam ma D re!". Na itt a sántítás, ha H-ra rakott 70 ezret + még ki tudja mennyit tegyük fel összesen 150 ezret, akkor 5 ezer forinttal D-re miért rakott? 5ből 20 ezer sem jöhet, mi értelme volt? Ez itt nekem nem tiszta...
-
prannk
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Én most kezdtem el nézni az oldalt, korrektnek tartom pl azt hogy a jéghoki meccset kirakta majdnem fél nappal előtte, és úgy hogy mutatta a szelvényt is azaz hogy 70 ezerrel megrakta. Szóval nem csak beírta a tippet, hanem meg is mutatta mekkora téttel rakta. Az már megint más kérdés hogyha elment volna akkor egyből leszedte volna e, hogy csak a nyerőket lássa mindenki. Viszont ezt nem tudom így csinálja e, mivel mint mondtam most kezdtem el nézni az oldalt...
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem gondoltam volna, hogy a Chicago ennyire elveri ma a Bostont
.
-
prannk
őstag
Üdv!
Aki játszik bet365 -ön írjon üzenetet!
-
gery2123
őstag
Én nem értem, tippmix-en van sakk, a tipmixpro-n meg nincs
Egyre jobban érezem azt hogy menni kell vissza a bet365-re.
Mára nekem a tuti Nigéria-Spanyol over 2,51,5 ods van rá tippmixpron,mellé kellene még valami.
-
rwin5
őstag
198V. Kramnik - B. Gelfand1.50D
199S. Karjakin - V. Anand1.50D
200Magyarország - Románia1.80V
228U20Chile - U20Egyiptom1.95H
238Nigéria - Spanyolország1.27V
246*(0-7) Uruguay - Tahiti2.42VEzt megrakom ma 500Ft-al
12KSzerk: Angliát annyira raknám ma, de baljós előérzetem van
-
rwin5
őstag
Na jólvan ezért megérte fent maradni
A srác is végignézte a +75K-ért nem zárt rossz hetet szerintem fél milla pluszban van de lehet keveset írtam
-
rwin5
őstag
Lehet kéne Bruinsra rakni 18 as szorzóért kétesélyesbe most rájuk
1-2 ezret, de nem akarok pénzt befizetni, de ha 1500 at ráraknék és innen hoznák agyhalált kapok
-
rwin5
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14157 üzenetére
van streamed ami nem csúszik?
-
stefyY
őstag
Hajrá Bruins, nyerni kell!
-
rwin5
őstag
Mennyit késik az NHL tudja valaki?
-
umek7
őstag
Ezzel teljesen nem értek egyet.
A Kolumbiai csapat nagy része 15-16-17 éves kora óta együtt játszik, az ott lévő ifi kontinens tornán pedig a döntőben véreztek el a brazilok ellen, szóval nem véletlenül voltak erős favoritok. Paraguay, mint ahogy a Dél-Amerikai csapatok utánpótlása (Uruguay, Brazília, Kolumbia, Chile), pedig szintén elég erős. Simán odaverik a legtöbb európai csapat utánpótlását az előbb felsoroltak. Illetve 2 perc YouTube alapján Újvári Joci 100x jobb mint Ronaldo, ezzel arra akarok utalni, hogy 2 perc YT videóból, de még 12-ből sem igazán lehet egy teljesen más meccsre következtetéseket levonni. Az irodák pedig pontosan tudják mit csinálnak, nem hasra ütés szerűen adtak 1.30-as szorzókat, igaz, vannak tévedéseik, amiket ki lehet használni.
-
rwin5
őstag
Nem tudom miért volt meglepi szerintem aki egy picit is utána olvasott ezeknek a meccseknek, esetleg annyit fáradott volna, hogy beírja youtubera a csapat nevét és néz róluk 2 percnyi játékot az láthatta, hogy full 3 esélyes kb, mint már az országokból is kiindulva Kolumbia, Paraguay, Mexikó.. A tavalyi eredményekhez képest próbáltak rájuk belőni valamilyen szorzót, és aki egy picit jobban teljesített a másiknál, kapott egy 1,3 as szorzót a sok madár meg ettől "tutinak" gondolta.
Ezzel nem a barátod tippjét akartam lehúzni csak jelezni akartam, hogy azért ezek megtévesztő meccsek teljes mértékben a törököket leszámítva.
-
umek7
őstag
Ma ezt játszom nagyobb téttel (250): DNB JJK Jyvaskyla 2.20+
-
umek7
őstag
Ma reggel beszélgettem egy ismerősömmel, írta, hogy ő meglepiket szimatol a mai U20-as meccseken, mert hogy minőségi játékosok ide vagy oda, de a fiatalok kiszámíthatatlanok, még akkor is ha ég és föld van két csapat közt, és erre játszani a nyitófordulóban, ahol általában szokott lenni meglepetés, talán nem is lenne olyan nagy hülyeség....
Persze bólogattam rá, de jobban utána nézve a meccseken, egyedül a görögökre írták hogy talán, lehet, hogy... de az meg nem győzött meg annyira. Lényegre térve, ezt a három meccset tette meg, és milyen jól tette.
Kolumbia - Ausztrália X2
Mexikó - Görögország X2
Paraguay - Mali X250 dollárból jött neki 828, azaz ~11.000 Ft-ból ~190.000 Ft. Persze lehet mondani, hogy szerencsés, meg hogy "ha én tettem volna tuti nem jön be", de amíg mindenki csak sajnáltatja magát addig nem fog sosem egyről a kettőre jutni. A tanulság/lényeg az, hogy mindig hallgassatok a megérzéseitekre, legyen valami akármilyen "hiper szuper fix tuti 10/10" meccs, ha egyszer nem bíztok benne, ne tegyétek, ha pedig bíztok akár egy kevésbé népszerű tippben, akkor mindenféle észérv/más véleménye ellenére tegyétek meg bátran.
Aki csak a "tutikra" utazik az soha nem lesz sikeres fogadó.
-
rwin5
őstag
csak megnézem a meccset kíváncsi vagyok, pedig korán kell majd kelnem../ és még lehet el is megy és értelme se volt
-
rwin5
őstag
válasz
South Velen #14146 üzenetére
a faszinak a szelóit elnéztem, 1 nap volt, hogy 300-400K-ja jött, nem kicsiben toljaszerintem full 3 esélyes, de én a D-re tennék, attól is függ milyen formát hoznak a csapatok
Szerk: Ja igen nekem is a H-kell amúgy, de mikor raktam kami szelónak indult és annyira nem foglalkoztam vele
Ez pl csak tegnapi, nem szarral gurít
-
samfishR
senior tag
éjszakára boston +1,5 ment.
-
janos1988
addikt
válasz
Shkiz0 #14120 üzenetére
Gyere tarts velem és sírjunk együtt holnap, ha úgy adódik!
-
Zoli9292
tag
Ha valakit érdekel:
Chicago- Boston 4,5 over (1,8)
Robertson- Higgins H (1,73)
Nagy-Britannia- Horvátország V +7,5 (1,36)
8$--->33,91$ -
Cthulhu Dawn
őstag
Éjszakára dobtam egy ilyet 2 ezerrel: LDU Quito @ 1.57, CSD Comunicaciones @ 1.44
Mindkét csapat nagyon erős otthon, és olyanokkal játszanak akik vagy a csőd szélén állnak, vagy a legszarabbak vendégként. Nem egy életbiztosítás a szelvény, mert ilyen trágya bajnokságok, de egy próbát megér. -
janos1988
addikt
válasz
Shkiz0 #14120 üzenetére
Az a baj, hogy majdnem az "összes" aznapi meccsre megpróbálsz tippelni valamit. Azt kellene csinálnod amit én próbálok, de még most sem mindig tudom betartani, lásd a mait. Egy 3/4-es (ha lehet mind 2x-feletti oddsal) és egy biztosabb 3x-5x-es szeló max. 3 eseménnyel. És fölösleges azzal jönnöd, hogy az is elmenne egy meccsen, mikor látod, nálam be-be válik.
-
Xantor
tag
válasz
Cthulhu Dawn #14129 üzenetére
78% eddigi számításaim szerint Stabaek hazai nyerése, szerintem nem okoznak csalódást.
-
janos1988
addikt
válasz
232 V, ajándék triplázó.
-
1. Most nem fogom kezdeni, mert leszarom.
De vicc h mar ez a topik a marakodasrol es az egymas basztatasarol szol.
Nekem ez minden napos nem csak akkor masolom be amikor 1 megy el.De amugy csinaljatok nyugodtan ezt a baszogatast es egymas piszkalasat, nekem elegem lett ebbol a topicbol vagyis nem a topicbol hanem par emberbol.
Kar hogy nem lehet letiltani itt is ugy oket mint facen.
Szoval innentol tobbet be se nezek ide, te meg folytasd nyugodtan ezt a piszkalodast jo par cimboraddal egyutt. -
gery2123
őstag
válasz
Most kezdem nézegetni a holnapi kínálatot, de ebből is csak holnap lesz valami.De estére raktam 200-al Chicagot. De azt mondom hajrá Boston
-
Cthulhu Dawn
őstag
Holnapra kéne egy max két meccses "tutibb" duplázós. Valakinek valami ötlete?
Egyiknek talán ez. -
giigz
veterán
válasz
Xantor #14122 üzenetére
Miért, mi folyik vele? Nekem is sorra mennek el 1 meccsen a szelóim, az elején még többször beírtam, de manapság nem csinálok ekkora felhajtást belőle, pedig biztos nem pár ezer forintról van szó, amik idáig 1 szaros meccsen mentek el.
Ennek ha tetszik, ha nem, ez a rendje, ha több meccses szelóról beszélünk, akkor az esetek nagy százalékában 1 meccsen megy el, legalábbis jó fogadó esetén, mert akinek mindig több meccs megy el, és nem kamit rakott, akkor ott nincs is miről beszélni.
Nem mondom, tényleg peches Skhiz0, de ha én is minden 1 meccsen elment szelóm után kititulálnám magam a legszerencsétlenebb embernek, akkor majdnem mindennap a bosszankodó soraimat olvashatnátok
No offense, csak szerintem túl van misztifikálva ez a Skizo0 szerencsétlensége, másnak is rengetegszer rengeteg pénz megy el 1 meccsen, csak nem mindenki veri olyan nagy dobra mint ő vagy B-L-A-C-K.
-
DeathBat666
aktív tag
Na akkor éjszakára ez megy.
Telórok nem tudok linkelniBoston +1,5
4,5 over -
-
rwin5
őstag
ma sztem sokan akasztottak
-
giigz
veterán
Még jó, hogy erre már nem fogadtam, még mindig nincs X...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Most szívesen megölelnék egy japánt
.
(#14115) barca0519951: Azt bezzeg nem mondod, hogy a barca kosár nem jött
(nem is tettem
)
-
rwin5
őstag
na jött volna ma a gg+ 2,5 over szeló, na mindegy
-
gery2123
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14109 üzenetére
Már én is mentem volna bánatomban megbontani még egy sört, de így örömömben fogok
zolee5016: 9k -->25,2k -
Ádám16
addikt
Ott a Japán góóól!!!
-
gery2123
őstag
Ott a gól!!! :-D
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mind a két mixem azon a japán gólón múlik
. Ha nem lőnek vesztek 15k-t ahelyett, hogy nyernék 40-et
.
-
rwin5
őstag
Over GG már csak a Japánokon múlik kb
-
Cthulhu Dawn
őstag
Legalább a 2,5 overhez közelebb kerültem ezzel a mexikói góllal
. Könyörgöm, szépítsen japán és szép estém lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest