Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ennyit az Austria Wien hendiről úgy érzem
.szerk.: mégegyet Wien, plíííz!
-
Bati0501
őstag
Am itt a statisztika nincs megcserélődve?[link]
-
Ps Vita
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Valahogy,random rakosgattam Baseball-ra és mind bejött

-
Chereiose
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
csak 3-4 körül volt, nem volt hatalmas
-
stefyY
őstag
Köln nyerhetne.

-
Ps Vita
őstag
Dortmundot veressétek

Most mobilról nem irom le miért
-
janos1988
addikt
-
umek7
őstag
Már rég adtam/kaptam pénzt a Szerencsejáték Zrt.-nek/től, csináltam egy pár száz forintos próbálkozást:
Tom Tomszk - Kuban Krasznodar V 2,20 (13. perc 0-2, Cissé még be sem állt...)
Grödig - Ried D 3,00
Istra - RNK Split V 2,40
Chicago - DC United V 4,25
Thun - St. Gallen D 3,05
Stjarnan - KR D 3,00Tét: 500 Ft
Várható: 307.990 Ft -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
81.5-es hendi, a rohadt életbe
. Kb 100 ponttal fogja verni az USA, de ez így nem value
. -
stefyY
őstag
-
Ps Vita
őstag
Aki online játszik,Tour de France-ra Quintanát ajánlott rakni

Esetleg még Froome-t
-
rwin5
őstag
válasz
tzimash
üzenetére
nekem is kéne már valami durvást pakolni
gratu ;egyébként ezt megraktam végül 1K-val, de nem néztem még rá, mert nem volt időm szóval lehet elment

072Plzen - Bohemians 19051.25H
129Paderborn - Kaiserslautern: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz1.72V
133Dynamo Dresden - 1. FC Köln: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz1.73V
146Lechia Gdansk - Barcelona1.20V
147Austria Wien - Admira Wacker1.31H
174Mexikó - Trinidad és Tobago: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz1.73V
186Botafogo - Nautico1.30H
188*(0-7,5) Magyarország - Brazília1.74 H
230Szevasztopol - Sahtar Doneck1.23V
240Bournemouth - Real Madrid1.10V
248USA - Salvador1.19H -
sz_abika
addikt
Mai sushi:
JEF Utd Chiba0.0 @ 1.60
Kyoto Sanga FC0.0 @ 1.30
FC Gifu v Avispa Fukuoka(Félidő) Döntetlen @ 2.10
Yokohama FC v Tokyo Verdy (Félidő) Döntetlen @ 2.05
4-es gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUF -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Kuka ennyi volt...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Á ilyenkor kockáztatni kell főleg kis tétnél...
Na de drukkolj nekem inkább most már...

-
B-L-A-C-K
titán
Na ugye minden netes felületen letiltottam magam, és pókerezni támadt kedvem, így jött az ötlet hogy beregélek Betfair-re, hát lehet nem volt jó ötlet 50 dolcsinak 15 perc alatt a picsájára vágtam egy lapütközés miatt, a bánkártyámon természetesen meg már csak 2500 Ft van jelenleg ami kb ~11 dollár így ebből kell visszahoznom a bukót, egy gyors zuhany és okosan neki is látok, mindenesetre nem lesz nagy karrier belőle, de azért drukkolhatna valaki...

-
Cthulhu Dawn
őstag
RIP Mali előre is
. Remélem nem lesznek elmebeteg oddsok, és végre felszállhatok az USA hendivonatra. U19 női kosár vb, két napja Kína 97 - 44-re verte Malit, ma az USA 103 - 56-ra verte a kínaiakat, úgyhogy fatality lesz holnap (kivéve persze ha USA-300 hendi lesz 1.7-ért,de nagyon az elején van még a vb, úgyhogy reménykedem 40-50-ben). -
Cthulhu Dawn
őstag
Na, mai egyetlen élőzésből visszajött az ami reggel elment blackjacken, mindjárt vissza is ölöm
. Amúgy mindenkinek olyan szép sztorijai vannak az utolsó forintokról, most megosztom az én történetemet. Utolsó 300 ft ami maradt a játékoknál, kioszt egy hármast, és egy ötöst, kérek lapot, hatos, kértem erre még egyet lett 20, mondom fasza jönni fog ez, hát még szép, hogy az osztónak black jack jött ki
.Azt már meg sem említem, hogy az utolsó 150ft-om is úgy ment el itt, hogy egy HI LO játékon megraktam azt, hogy a max számnál kisebb lesz a következő, és ugyanaz lett :'D. Hanyagolnom kéne.
-
sz_abika
addikt
Kevin Anderson @ 1.36
(Jelenlegi állás 0-1) FC Ingolstadt 0.0,-0.5 @ 1.40
8.5 játék felett a(z) 1. szettben @ 1.30
3-as gyűjtő, 17 220,67 15 263,78az milyen már hogy 2 sikeres tippre 42ezer helyett 15k jött vissza?

raktam volna Mayer hendit külön önmagába.. -
Chereiose
addikt
na mai nap végre jó volt, +10K körül zártam

-
pohár
félisten
na, egy gólocska kéne a Bray meccsre, de izibe
-
jpm
senior tag
Aki füldugót visz ilyen helyre azt leparancsolnám a tribünről

CSak szombatra megye,. (voltam már néhányszor 3naposan is de eléggé fárasztó) mert az éri meg a legjobban, a betétfutamok akkor vannak és sokszor izgalmasabbak mint a f1! Vasárnap a versenyt követni meg szinte lehetetlen, egyszerűen nem ér annyit. -
GabN73
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Úgy látom spóroltam 5 ezret...

-
Bati0501
őstag
Utólag már persze könnyű,de Vaasa PS-t kellett volna jól megküldeni,nem csak egynek bevenni a szelóba.
Később jó lesz még erre emlékezni. -
sz_abika
addikt
Akárhogy is nézem, ezért kár mára:
Pablo Carreno-Busta @ 1.25
Andreas Haider-Maurer @ 1.44
felett 9.5 @ 1.66
Tommy Haas @ 1.53
Florian Mayer +4.5 @ 1.72
5-ös gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUF8k jött volna, Haason múlott - igaz ellene tettem élőben és az többet hozott.
Este nyerjen Anderson, kicsit szépítene a napon. -
Bati0501
őstag
Pedig gondoltam,h nem kellene ezt az Aarhus-t megjátszani...

Na mindegy,ennek annyi,most már kíváncsi leszek,h a többi h alakul,főleg az 1860 Münchenre... -
Phili
tag
Midtjylland még egyet.

-
GabN73
addikt
-
stefyY
őstag
Köszönöm Dukla Praha.
-
umek7
őstag
Teljesen jogos volt a tizenegyes.
Egyébként durva, hogy az Orosz bajnokság mennyire tönkreteszi a játékosokat. Eto'o pl. az egész meccsen többet nevetgélt meg anyázott a bíróra mint az egész pályafutása alatt, már a rendes játékidőben is az arcába nyomtam volna 2 sárgát a majomnak, de amikor a végén a spori elküldte hogy ne reklamáljon, majd visszament, kap egy sárgát, elmegy, és egy labdával megrúgja a 11-es lövőt, hát nemtom....
Samba pedig azt hittem a földbe tapossa a sporit, de Hiddink reakciója is megért egy misét...
-
Bati0501
őstag
94. percben tizenegyes ítélés....
Hát az,de ha emiatt fog elmenni a kombib,mivel ezt D-re tettem,akkor nagyon boldog leszek...de valszeg el fog menni,mert ott van még a Aarhus-Midtjylland H-m és 0-2...na,már a hazaiaknál piros is van...
-
B-L-A-C-K
titán
2-1...

-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Na menjenek a p***ba....szemét bíró is 93. percben büntető...
Nem mintha nagy pénzt vesztettem volna, kemény 500-ast, legalább neten jött a 2-3 gól, de akkor is elmehet a jó tetves szemét mocsokba ez a bíró, befújja az utolsó percben. Látjátok, miért jönne valami nekem mixen? szar az egész... -
Cthulhu Dawn
őstag
Plzen már 5 gólt bevert, de ha legközelebb megrakom akkor az olyan under lesz...
Lehet le kéne tiltanom az eredmenyek.com-ot azokon a napokon amikor elfelejtek fogadni. -
Chereiose
addikt
1-1, MARADJON!!!
-
Phili
tag
na még egyet

-
Phili
tag
Na tuti nem lesz over,orosz bajnokság...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GabN73
üzenetére
Na már nem lesz semmi rakás, most nézem Dinamo Bukarest-ről már lemaradtam 19:30-ig lehetett rakni, azt meg bele akartam venni mindenképpen. 3 meccset akartam amúgy rakni 5 ezerrel, Dinamo B nyer, 1860 M. X-el, és még egy lett volna de nem döntöttem el még mi, de már lemaradtam szóval csak virtuálisan nézem mi lett volna...

-
Zoli9292
tag
Visszatértem ma, Haas nyeri a 2. szettet.... Megint jöhet a szünet, de most hosszabb lesz.

-
umek7
őstag
Ebbe a Hiddink-féle Anzsiba ha még 300 milliót igazolnak sem lesz erősebb. Nem bírnak overezni...
-
jpm
senior tag
spóroltam egy 20-ast
de jó 
viszont holnap is lesz bundesliga2 ha ma nem lesz x akkor lehet holnap megrakom az egyiket x-re.
-
B-L-A-C-K
titán
Aarhus 0 - 2 Midtjylland
Na de jó, pont az 5 ezres szelón van H-ba, esküszöm ezt az egy tippet néztem neten egy olyan elemzéssel volt leírva H-ba hogy kénytelen voltam bele venni, erre simán elmegy. Most már semmilyen elemzésre nem hallgatok, csak az enyémekre...
-
umek7
őstag
A mai nap "ajándéka" a Dnipro lehet, de mivel mára már van egy erős tippem így nem áldozok rá nagyobb összeget. Mindenesetre nagyon erős keret jött össze náluk, már tavaly is alkottak, érdemes lesz figyelni őket.
-
Cthulhu Dawn
őstag
De jó, hogy minden meccs amit kéneztem, csak elfelejtettem/nem mertem megrakni bejön
(pedig a Plzen over annyira adta magát
...Diósgyőrt meg 3-as oddsért élőben kihagyni
). Fogadjunk az éjszakai kosár amit majd rakok (ha rakok) el fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.

Grat !szép! 
gratu ;
. Amúgy mindenkinek olyan szép sztorijai vannak az utolsó forintokról, most megosztom az én történetemet. Utolsó 300 ft ami maradt a játékoknál, kioszt egy hármast, és egy ötöst, kérek lapot, hatos, kértem erre még egyet lett 20, mondom fasza jönni fog ez, hát még szép, hogy az osztónak black jack jött ki 
).

...Diósgyőrt meg 3-as oddsért élőben kihagyni