Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
Még jó, hogy másodállásban nem óvszergyártó a Pirelli...
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
B-L-A-C-K
titán
Hm, pedig gondolkodtam 100 ezerrel megrakom Rosberget 8,5x oddson... (hát persze...)
sz_abika: Én azt hittem Zolihoz mentőhelikoptert kell hívni...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Szerintem Szujó mai produkciója után, maradok a Sky közvetítésnél..
Na még Gabennek igaza lesz és Webber nyer.
és közben Massa is visszajött Ricciardo elé. Kész csőd lett ez így ma..
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Zoli9292
tag
Elkaptam Rosberg-et 5-ös odds-on 10$-al, remélem innen már hozza...
-
B-L-A-C-K
titán
Vettel cső, nem is bánom kiesett, ha ezt nyerte volna behozhatatlan előnye lett volna már szinte...
-
sz_abika
addikt
open Angol Nagydíj - verseny (Top 3-ra fogadás)
Vettelopen Brazília - Spanyolország (Hendikep 2:0 )
Brazília46,00
+ RedBull kettős pontszerzés.
Össz 60juró :/
...és persze hogy Nico vezet, akire mondom 5eurot megérhet a 10x odds. De nem tettem...
[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
Tippmixpro-n milyen gyors a kifizetés? Valakinek már volt tapasztalata?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
B-L-A-C-K
titán
Mikor túl oddsozták tavaly Alonsot 60x oddsért azt kellett volna megrakni pár ezerrel, persze sokan rakták is, én hülye meg nem raktam, na kb ilyenek érdemes rakni. De ugye jpm szokott vakokat rakni F1-re, és szokott is azért nyerni vele, ilyen téren ő jól csinálja, viszont időmérő után ilyen 1,5-2,5x oddsért nagyobb összeggel én tuti nem raknék, nagyon sok az a kimenetel ami miatt elmehet.
Jó ez az F1 most, a gumik nem nagyon bírják...
Lesz még defekt 1,01x odds...(nyugi ezt csak én találtam ki... )
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #15088 üzenetére
Igen, tiszta lutri az egész, csak kamit jó rakni Persze sosem jön, de azt legalább megérte Egyébként még régebben amikor Kubica és Petrov egy csapatban volt, minden hétvégén megraktam, hogy Kubica előbb végez, mint Petrov, és bejött mindig, volt olyan, hogy 1,30-at adtak rá, akkor 20k is ment ilyesmire
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Szegény Hamilton... Remelem, nem sokan raktatok a top3 Hamit
-
B-L-A-C-K
titán
Na ennyi is volt 1,5-ért Hamilton dobogó, pont ezt mondom hogy F1-re nem éri meg rakni ilyenekre nagyobb összeget, csak nagy oddsért kamit.
-
stefyY
őstag
Virtuális 18k-ért rendel egy Elfsborg győzelem!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Chereiose
addikt
Én a mai napra csak egy X-et tennék, méghozzá a döntőre
-
nagyúr
Hamilton dobogón végez 1.50-ért szerintem elég value
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
sch_a
addikt
válasz sz_abika #15078 üzenetére
Azért az egy dolog, hogy az időmérőn nincs meg a tempó, a versenytempóval nincs gond. Ricciardonál meg pont fordítva van. A 3. szabadedzésen a hosszú etapja nem volt az igazi, Vergne gyorsabb volt nála. Utóbbit nem én találtam ki, hanem Wéber írta az elemzésében. Szerinte Ricciardo még az első 10-ből is kiszorulhat.
-
sz_abika
addikt
Napituti:
Vettel top3+Brazil 2es hendi= 1.54sch_a: Ferrari tempója nem az igazi, Ricciardoban megvan az idő. Szerintem nem fogja magát összetörni, egy Red Bull szerződés kapujában
-
sz_abika
addikt
válasz sz_abika #14980 üzenetére
12k
Erre az iraki csapatra csak meg kellett volna tenni DNBt. Nem tudom kik ezek, de most hasonló "hőstettre" lehetnek jók mint a magyar ifi csapatnak sikerült.
Mára Independiente J. T. siker, meg egy brazil 1X lesz kombizva.
F1re meg a Red Bull "top3ban két pilóta" opció 2.60ért nagyon tetszik. Meg Ricciardo veri Massat 1.95ért.PSN: xszabikax
-
gyuromoj
veterán
Estére tettem egy ilyen kamit:
Uruguay - Olaszország Gólszám 4-5 3,35 Nyitott
Brazília - Spanyolország Gólszám 6+ 19,25 Nyitott
186ft->11995ftPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stefyY
őstag
Olasz gólt jobban pakolják, lehet az még nagyobb value...szerintem a bronzot is ők nyerik. Félek a spanyoloktól, lehet lesz egy 0-0 ez is...marad az Elfsborg szerintem
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
válasz stefyY #15071 üzenetére
uru & brazil gól szerintem a mai nap legbiztosabb tippje, de a braziloké a legesleg szerintem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Jobb híjján a mai tutim az Elfsborg...( +a BATE, csak az magában nem rakható. ) Tudtok jobbat?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Éjjeli baglyoknak 1-kor a Connecticut Sun - Phoenix Mercury nőstény kosármeccs over gyanús (élőben ha lehet majd 150-155 körül szerintem érdemes megrakni).
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
pohár
félisten
-
GabN73
addikt
Nem hiszem el, 5-1ről 6-6, és kikap tie breakben...
Ehhh, nem megy ez nekem ma... (nem tilt, csak egy nagyobb összeg )
-
joker93
csendes tag
Holnapra gondoltam ezt pohár tippjei alapján.
Szerintem van rá esélyLehetetlen a fény sebességénél gyorsabban utazni és természetesen nem is célszerű, mert lerepülhet a kalapunk.
-
pohár
félisten
válasz stefyY #15061 üzenetére
de, a szerbek...
azért ne egy Németország verje már el őket könyörgömvan a szelón még egy Elfsbor - BATE - olaszok GG - brazil gól, lefogadom, hogy ezek mind jönnek majd... 500-ból jött volna majdnem 3000, majd kiderül
bár ha éjszaka lesz 3 gól az argentin meccsen, plusz holnap nyer Vettel, akkor visszajön a két szelvény ára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
hát akkor a röplabdát ezentúl hanyagoljuk
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #14979 üzenetére
Elsőn jött egy kicsi, második mehet a levesbe:
3/5 kombináció
Sogndal - Hönefoss 1X2 Sogndal 1,65 Vesztes
Jönköping Södra - Gais 1X2 Gais 2,90 Nyertes
Angelholm - Falkenberg 1X2 Falkenberg 2,30 Nyertes
Östersund - Hammarby 1X2 Hammarby 2,35 Vesztes
Toronto - Salt Lake 1X2 Salt Lake 2,55 Nyertes
1k->1,7kMent egy ilyen éjszakára:
3/4 kombináció
Chivas USA - New England
1X2
Chivas USA 3,15Kansas City - Columbus
1X2
Columbus 6,00Philadelphia - Dallas
1X2
Döntetlen 3,20San Jose - Los Angeles
1X2
Döntetlen 3,10Tét összesen 400 Ft
Várható nyeremény 20 984 Ft[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
Pofám leszakad, Egyiptom elveri Angliát.....
All→M8
-
stefyY
őstag
Holnapi tuti?
Ahogy nézem, ezen az argentín kupadöntőn én éreztem egyedül a Vélezt kupagyőztesnek...
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz Chereiose #15045 üzenetére
nem raktam 1Ft-al sem, csak néztem és statisztika alapján egy egyiptomi gólnak be kellett figyelnie és akkora szorzó volt rá.. hát ha ma online nyomom azokat amit kinéztem bukó nélkül jött volna egy 15e ft, na majd holnap tippmixen remélem jön valami.
Brazil gól biztos lesz, mivel lesz ezért meg lőnek a spanyolok is 13-as oddsért jött egy 2. egyiptomi gól is, az volt a vicc, hogy a streamen 5 seccel hamarabb bent volt a gól, mint beten ilyet se láttam még..
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
na ezt rakom összesen 2K-val
197 Ham-Kam - Kongsvinger1.65H
208 Elfsborg - Syrianska1.28H
212 Honka - Jaro1.62H
225 Uruguay - Olaszország: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)1.61H
238 Brazília - Spanyolország: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)1.68H9,25
-
rwin5
őstag
És ott az egyiptomi gól 11-es oddsért DDDDDDDDDDDDDDD
Ezeket az u20 meccseket előre szerintem nem szabad tenni, inkább élőben érdemes velük foglalkozni, és statisztika alapján keresni a kamit[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Írni készültem, hogy ez a meccs eddig nagyon u20 Irak győzelem gyanús, úgy lászik mégis bukódna a szelvény ami viccesebb, hogy u20 anglia még csak gólt sem lőtt eddig
Holnapra viszont teszek valamit összesen 2e Ft-ért, mindjárt meglesem mi lesz az. -
Ps Vita
őstag
Nagy meccs volt
-
Ace owner
addikt
Tegyem a f@szom a Horvát hendibe..
Galaxy Fold 4
-
stefyY
őstag
Ferrer mit művelt a 3. szettben?
-
nagyúr
Ferrer nyerhetne :/
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
stefyY
őstag
SUNDSVAAAAAAAAAAAALL!
-
stefyY
őstag
Berdych pipa
-
rwin5
őstag
Nah ott a 6,5 over 2,8 ért.. + ha valaki rakta hazai gólt 6-os odds volt rá, nagyon jönnek a megérzések a héten + 5. gól 1,83 ért.
Döcög a szelvény is:
087 U20Mali - U20Mexikó2.00V 1-4
101 Derry City - Bohemians1.35H 2-1
110 St. Patrick's - Bray1.30H 2-0
119 Shelbourne - Sligo1.40V 0-2
141 Molde - Sarpsborg1.40H 3-1
143 Brann Bergen - Sandnes Ulf1.52H 6-1
144 Strömsgodset - Tromsö1.58H
163 U20Irak - U20Chile1.85V185 Vettel nyeri a Nagydíjat2.50H
197 Ham-Kam - Kongsvinger1.65H
208 Elfsborg - Syrianska1.28H[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hogy ez a debilállat Baszké nem tudott nyerni . -9k egy szaros 1.3-on.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Ace owner
addikt
Eddig jól áll a Horvát hendi 12. percben már gól..
Galaxy Fold 4
-
B-L-A-C-K
titán
Boldog születésnapot Daniel Alves...
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
hmm..a landskrona is 6 feletti volt.............
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
rwin5
őstag
nem rossz: [live]
-
stefyY
őstag
Östersunds pöröghetne.
-
Zoli9292
tag
Digin ez a Wimbledon közvetítés egy vicc, menne inkább a Eurosporton mint a Garros... Hihetetlen, hogy Berdych vagy akár Gasquet helyett egy vegyes páros meccset adnak.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Gaszke innen remélem behúzza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home