- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- lezso6: Dasu Auto
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pohár #144810 üzenetére
Remélem nyernek, bár megkoronázná a napot ha még ez se. Közben Atletico, Alkmaar vezetnek szerencsére. Viszont most a javítási kísérlet közben is csináltam egy butaságot, igaz ez most olcsó volt. Olasz meccsre tettem félidőben 1,5 gól felett fogadást. Piros hó esete kb.
Még mindig nem tettem túl magam azon szépen gyűjtögettem 2 hete, és most egy nap alatt elizéltem nagy részét hülyeségekre mikor csak gondolkozás nélkül Barca hendi és Bayern hendi all in és jó napot. Holnap ha lesz még valami pénzem PSG, Real, Ajax vagy ilyesmi aztán kész, nem cifrázom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest