- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
PLacc
senior tag
Nekem van egy 7200-as 100GB-s Hitachim, de akár hiszed akár nem, a 5400-as 250GB-s WD Scorpio jobb adatátvitelt produkált peakben is és átlagban is.
A 7200-as előnye egyedül a gyorsab hozzáférés a nagyobb fordulat miatt. De hangosabb kicsit, és sokkal jobba melegszik.
Ipon-ba nézz szét, HDD-kre jó áraik vannak. -
PLacc
senior tag
válasz
NGabor68 #2324 üzenetére
Tudtommal lehet downgrade-elni, de erről az IBM-et kéne kérdezni.
XP telepítéshez, először Compatible mód kell (ahogy írtad), majd miután feltelepítetted az AHCI drivereket (prepare könyvtár vhol a Drivers mappában) meg a chipset drivert, vissza lehet állítani a BIOS-t. -
PLacc
senior tag
válasz
adnoctum18 #2120 üzenetére
Grat hozzá! Jól választottál!
-
PLacc
senior tag
válasz
microfrost #1323 üzenetére
Pontosan.
De mivel át van ütve, senki nem tudhatja, hogy lop*tt (IBM szerviz sem). -
PLacc
senior tag
válasz
microfrost #1312 üzenetére
Ha át van ütve a serial, akkor a kutya nem fogja rádbizonyítani, hogy lopott, szóval orgazda biztos nem vagy. Átütés után már senki nem fogja megtaláni az eredeti serialját, így a gép elvileg tiszta. Sokmint nem tudsz csinálni, legfeljebb visszaviszed a boltba, és kicsit balhézol...
Az bosszantó, hogy így nincs rá gar, de ennyi pénzért T41-et szoktak árulni nem ilyen felszereltséggel... -
PLacc
senior tag
Hello!
Recovery Paríciót kéne másolnom egy HDD-ről a másikra...
Ez vajon megoldható?
Adott egy gyári IBM HDD, 4200-as baromi lassú, és hangos. Ezen van agyári rec cucc. Ezt kéne vhogy rámásolni egy 60G-s Seagate Momentusra...
Valakinek van 5lete?
THX -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Nah, felhívtak őket, a műszaki ügyfélszolgálat vette fel, kiderült, hogy a gép nem helyszíni garos, így be kell vinni az akksit vmelyik viszonteladóhoz, és ott megrendelik az akkut.
Ezután átírányítattam magam a szervizbe, és az akku barcode bediktálás után megrendelték az újat, így csak akkor kell bemenni, hamár megvan az új (1-2nap elvileg). Korrektek. -
PLacc
senior tag
Nah, az én 43-as akksim is belesik a visszahívásba. Felhívtam az IBM-t, de a recepciós fickónak f1ngja sem volt a dologról, és átirányított a lenovo.hu-ra, hogy ott minden le van írva. Elég vicces... Persze az nem volt leírva, hogy mikor/hova kell bevinni, vagy jönnek érte, csak az, hogy hol tudom csekkolni az akkut (amit már persze előtte megtettem az ibm.com-on).
Még hívom őket de.
-
PLacc
senior tag
Sorry a kicsit OFF-ért...
Combóra cserélhető egy T4x-es IBM multi DVD-RW FRU: 39T2507 (T43-ból való, 2005 augusztusi) -
PLacc
senior tag
Használ valaki X31-et?
THX -
-
PLacc
senior tag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Slim megy bele (nem szabvány), ha jól tudok, akkor csak a Panasonic/Matsuhita csinál ilyet UJDAxxx kóddal, és assem max. 4x lehet vele írni (no Dual Layer). Előlap nélkül már olyan 20k-ért lehet kapni ilyet, normál méretű (nem slim) meg már van 16k-ért is...
Nem tudom a 35-50-et honnan vetted?Bár az IBM-nél tényleg ennyi lehet...
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Bestbuy játékok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Elitebook 830 G5 13.2" FullHD i5-7300U 8G/512GB SSD, Win10Pro, üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest