- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
amargo
addikt
Bajban vagyok.
A hétvégén egyéb okokból felemeltem a T43-om biztonsági szintjét. User Controlban beállítottam, hogy újjlenyomattal is betudjak lépni, meg magát a gépet is ezzel lehet indítani, tehát a bios-ban is beállítottam, minden védelmet, a hardware-tól a merevlemezig.
Ez jó is volt és elég, aztán tegnap megnéztem a frissítéseket és valami security center is várakozott, gondoltam megnézem felrakom.. meg volt egy bios frissítés is.. be is konfiguráltam csinált magának egy kis titkosított részt, 7-es verzió-t rakta fel. Restatok tömkelege, majd már az első környékén láttam a változást, nem kérte, hogy újjlenyomattal indítsam a gépet és oldja fel a dolgokat, ugye összelehet úgy rendelni a dolgokat, hogy promptnál lezárja már a gépet és úgy megy tovább, majd wint indítva egyből belép, ha már feloldottad. na de itt nem ez jött.. bejön a windows, majd nájtrájderr érzés fogot hatalmába amint szörfözött valami félelmetes csík abban a kis ablakban. majd kérte a jelszót vagy az újjbegyem, szépen be is lépet no para. De hamar rájöttem, hogy az a kit érzés nekem nem fog bejönni és írtani akartam.. de nem láttam jelét, csak talán az uninstall, de óvatos ember lévén, előbb feltártam a helytetett, majd újraindít. f1 újjbegy, OK! bent vagyok.. akarok lépdesni, de csak a kurzor ment.. az is csak a fa legtettején, nem tudtam semmit beállítani, itt jöt az első nagy!!! meglepetés.. nem értem, most mi van? f10 f9 semmi.. kikapcs, majd újra indít.. fogad az hardvert feloldásának a kis ablaka.. jééé? mondom, akkor ez most beléptett, de nem eljut a windowsig és ott is kéri.. pedig bevan állítva, hogy akkor léptessen is be.. ha újjbegyezek. Tehát most írtani, akarom ezt a security dolgot, a többi maradhat, ami még hétvégén volt, csak most nem merek hozzá nyulni, mert félek, ez a bios-os dolog még galibát okoz.. és aggaszt is, hogy még a dátumot sem tudom átállítani, mert nem tudok rámenni..
Előre is köszönöm a segítséget.
amargo
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest