Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
amargo
addikt
Bajban vagyok.
A hétvégén egyéb okokból felemeltem a T43-om biztonsági szintjét. User Controlban beállítottam, hogy újjlenyomattal is betudjak lépni, meg magát a gépet is ezzel lehet indítani, tehát a bios-ban is beállítottam, minden védelmet, a hardware-tól a merevlemezig.
Ez jó is volt és elég, aztán tegnap megnéztem a frissítéseket és valami security center is várakozott, gondoltam megnézem felrakom.. meg volt egy bios frissítés is.. be is konfiguráltam csinált magának egy kis titkosított részt, 7-es verzió-t rakta fel. Restatok tömkelege, majd már az első környékén láttam a változást, nem kérte, hogy újjlenyomattal indítsam a gépet és oldja fel a dolgokat, ugye összelehet úgy rendelni a dolgokat, hogy promptnál lezárja már a gépet és úgy megy tovább, majd wint indítva egyből belép, ha már feloldottad. na de itt nem ez jött.. bejön a windows, majd nájtrájderr érzés fogot hatalmába amint szörfözött valami félelmetes csík abban a kis ablakban. majd kérte a jelszót vagy az újjbegyem, szépen be is lépet no para. De hamar rájöttem, hogy az a kit érzés nekem nem fog bejönni és írtani akartam.. de nem láttam jelét, csak talán az uninstall, de óvatos ember lévén, előbb feltártam a helytetett, majd újraindít. f1 újjbegy, OK! bent vagyok.. akarok lépdesni, de csak a kurzor ment.. az is csak a fa legtettején, nem tudtam semmit beállítani, itt jöt az első nagy!!! meglepetés.. nem értem, most mi van? f10 f9 semmi.. kikapcs, majd újra indít.. fogad az hardvert feloldásának a kis ablaka.. jééé? mondom, akkor ez most beléptett, de nem eljut a windowsig és ott is kéri.. pedig bevan állítva, hogy akkor léptessen is be.. ha újjbegyezek. Tehát most írtani, akarom ezt a security dolgot, a többi maradhat, ami még hétvégén volt, csak most nem merek hozzá nyulni, mert félek, ez a bios-os dolog még galibát okoz.. és aggaszt is, hogy még a dátumot sem tudom átállítani, mert nem tudok rámenni..
Előre is köszönöm a segítséget.
amargo
Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest