Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
blizzrd
üzenetére
Nem tudom mi van rajta -holnap leszek otthon akkor tudom megnézni- ,ami most települt mindenkinek OTA ha akarta ha nem. Nekem is ki volt kapcsolva a frissítés pont az ilyen malőrök miatt. Előtte az volt fent amivel vettem 1 éve azt hiszem és nem volt hangcsúszás problémám mint sokaknak.
-
Flayer
senior tag
-
-
kenicsab
tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Szia!
Én a minap csavartam fel a falra, felül a 2 gyári fekete csavart használtam (a felső 2 furatban találtam őket) 65c805,
alul pedig egy másik szettből kivett ugyan olyan hosszú
ezüst színű csavarpárt.
Felül stabil belső rögzítő konzol van, ún. zsákfurattal,
viszont alul nagyon "flexibilis" csak furatos-menet ahol be is tud szaladni a hosszabb csavar!!!
Ne nagyon mozgasd a tv-t a konzolon előre hátra irányban (billentés)! -
Cartmenn
aktív tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Szerintem alapban vannak a tv-ben ---vagy hozzá csomagolva-- csavarok ha jól emlékszem(amik persze rövidek ---de mintának persze jó)
vettem hozzá hosszabbakat,figyelembe véve az a kis távtartót amit épp találtam még ehhez a falitartóhoz max ha 15mm-es lehet (nem mértem) ----- nagyon hosszú csavart se akartam,nem tudom mennyire mehet be
és ez 75ös
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
50c805
vettem hozzá hosszabbakat,figyelembe véve az a kis távtartót amit épp találtam még ehhez a falitartóhoz max ha 15mm-es lehet (nem mértem) ----- nagyon hosszú csavart se akartam,nem tudom mennyire mehet be 
Vhiktor