Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Frissítek kicsit.
Leírtam már, hogy a belső YT az nem az igazi, és minél többet tesztelem kiderül, hogy a belső appok közül sem mind hibátlan. Van amelyik teljesen akadásmentes, van amelyikben néha-néha megpöccen a kép, de most már biztos, hogy a Netflix a legszarabb rajta ebből a szempontból. Első tesztek ezt nem hozták ki, de mivel azóta csak ezzel foglalkozom és egyre több filmmel elemzem ez már világossá vált itt is. Így aztán nem tökéletes ez a TV sem (szoftveresen), de ez nem azt jelenti, hogy teljesen kuka, mert nem belső appról meg jó. Mivel én csak mozizok rajta csak és kizárólag a képe miatt vettem meg, az meg nagyon ott van. A belső appok tesztelését sem kimondottan magam miatt csinálom (úgysem használom őket), hanem csak infó gyűjtés miatt. Eleve minden TV-met dedikált külső eszközzel használtam eddig is és fogom használni ez után is mert vallom, hogy ha valaki igazán jót akar, akkor kell a célgép hozzá. Nem hiába tolom, hisz itt is volt írva, hogy talán nem is jön ki elsőre egy-egy hiba. Van még két hetem és az biztos, hogy ha elkezd szarakodni külsőkről is, abban a pillanatban megy vissza akár jó a képe akár nem. Hogy utána merre indulnék még nem tudom, mert ez a panel bizony magasra tette a lécet. Pont ezért remélem, hogy minden legalább így marad, mert sajnálnám ha vissza kéne küldenem, de egy percig nem gondolkoznék rajta. Még jelentkezem majd, ha nem gond

85C765
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor