Új hozzászólás Aktív témák

• Swenk

aktív tag

Eszembe jutott egy kérdés: akiknél sajnálatos módon akad a lejátszás,megpróbáltak már egy usb-1GB Lan adaptert bevarázsolni?
    Nem olyan drága és alapból stabilitást biztosít a hálózat számára. Tudom, a wifi nagyon gyors, meg minden, de a drót az drót. :) Ezzel egy buktatót ki lehet szűrni. Hálózat ok, pipa.

Elég hamar pálcát törünk a TCL TV fölött, mert van, hogy akad lejátszáskor, senki nem tudja, hogy miért. Na, akkor legyen samu, vagy Lg? És akkor nem leszünk idegesek, mikor majd a samu, lg tv saját lejátszója minden 2-3.filmnél kiírja: "a file formátum nem támogatott"?
    Tudunk olyan tv márkát mutatni, amelyik teljes értékű média player is, és minden filmet, minden formátumot hiba nélkül lejátszik?
    Nem azokról az esetekről szóltam, akiknél tényleg sok hiba van és idegesító, a használati értékét rontja. Csak arra szeretném felhívni a figyelmét azoknak, akik éppen mostanában készülnek tv-t választani, hogy nem eszik olyan forrón a kását: Nagyon jó kis tv a TCL, a képéről még sehol sem olvastam, hogy szar. Szerintem itt a fórumon, mi túl sokat várunk tőle, hiszen nézd csak meg, a samu az lg nem tudja a dovi-t, és senki sem anyázza, és ha dovi-t akar nézni, akkor csendben megveszi a külső playert. És még drágább is. Én a nano LG-met cseréltem le fél évesen a gyengébb minőségű képe miatt, és nem bántam meg, sőt. :R

Új hozzászólás Aktív témák